Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
27 minut temu, Bananek napisał:

Wolę jednak coś, w czym kierownica obraca się, a nie stoi w miejscu.

da się przyzwyczaić. do świąt jeszcze tym pojeżdżę czasami. 

Opublikowano
HF86 napisał:

27 minut temu, Bananek napisał:

Wolę jednak coś, w czym kierownica obraca się, a nie stoi w miejscu.

da się przyzwyczaić. do świąt jeszcze tym pojeżdżę czasami. 

A to Twój czy Łukasza?

Opublikowano

Jeszcze jedna uwaga siłowniki wspomagające są nurnikami, można je zastąpić siłownikiem jednostronnego działania ale efektem ubocznym będzie wolne opadanie ramion podnośnika. 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Nie ma nic lepszego niż klient kupujący części 😂

99% nie pasują lub maxgear. Jak już widzę jak taszczą pudełko z maksiem to od razu mówię żeby nie podejmuje się wymiany. 

Opublikowano
17 minut temu, pawel885 napisał:

kuźwa tera nowela jak naprawić silnik w astrze...

chłopie oddaj głowicę do zakładu bo widzę że sam nie wiele zdziałasz 

Szklem tyłek próbuje wytrzeć 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

A to Twój czy Łukasza?

najmłodszego. do hitlerowcow wyjechał i mam czasem pośmigać żeby się nie zastał. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie ma nic lepszego niż klient kupujący części 😂

co w tym dobrego?

jako mechanik kupujesz części z rabatem na warsztat a klientowi cene detal mówisz 

na tym zarabiają warsztaty niezłą kasę

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Jeszcze jedna uwaga siłowniki wspomagające są nurnikami, można je zastąpić siłownikiem jednostronnego działania ale efektem ubocznym będzie wolne opadanie ramion podnośnika. 

99% nie pasują lub maxgear. Jak już widzę jak taszczą pudełko z maksiem to od razu mówię żeby nie podejmuje się wymiany. 

Klocki takie co to ich nazwy producenta w życiu nie słyszałeś a najlepsza jazda jak znosili stare części. Kiedyś wtrysków do Kangoo to chyba 6 kompletów przywiózł i dalej nie działało toto. Pomp do VW po 4 😂

Opublikowano
HF86 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

A to Twój czy Łukasza?

najmłodszego. do hitlerowcow wyjechał i mam czasem pośmigać żeby się nie zastał. 

O, to w czwartek tym przyjedziesz? Śmigniem się. 😉

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał:

co w tym dobrego?

jako mechanik kupujesz części z rabatem na warsztat a klientowi cene detal mówisz 

To jest dobre w tym że po kilka razy jedną część przynoszą 😂 a finalnie i tak najgorszy śmietnik ale nowy montujesz 

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał:

No odleżyn idzie dostać wystarczy części kupić i klientowi 🤦‍♂️

@HF86 co tam pod machą siedzi ?

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pomp do VW po 4 😂

Pewnie jeszcze do 2,4 gdzie tam tak przyjemnie to wyjąć i włożyć....

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

O, to w czwartek tym przyjedziesz? Śmigniem się. 😉

w czwartek toto ja zniwa może w końcu będę miał. 

a jak się ładnie uda to w przyszłym tygodniu po poplony do tatara to I motorynki by się oblukalo. 

4 minuty temu, hubertb napisał:

No odleżyn idzie dostać wystarczy części kupić i klientowi 🤦‍♂️

@HF86 co tam pod machą siedzi ?

1,6 dizelek 

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

1,6 dizelek

Kiedyś klient przyjeżdża 407 na wymianę rozrządu, pytam jaki silnik 1.6 hdi. Coś mnie jednak tchnęło i otworzyłem maskę a tam 16zaworowe 2litrowe hdi. Myślał że napis hdi16 to oznacza pojemność silnika.🤦‍♂️ A jaki zdziwiony był że ma dwa litry.....

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, Damian24424 napisał:

C5 Bardzo fajne auto miałem polecam wszystkie bogato wyposażone, tylko za żądne skarby nie kupuj 1.6HDI

chyba 1,6HPI

mam HDI i nienarzekam

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

...i takich cwaniaków co na garbach rodziców się dorabiają....

Ziemniaki są ojca. Ja chociaż mam gospodarstwo to mam i inna pracę

Opublikowano
48 minut temu, hubertb napisał:

Maxgeara kumpel mi zalozyl 2 wahacze w tamtym roku. W tym roku znowu zaczelo tłuc,on zdziwiony ze niemozliwe ze ten byl wsadzany,ze to z drugiej strony,ale okazalo sie ze maksio dal d*py i kolejny wskoczyl. Na drugi rok kompleksowo cale lemfordera zakladam bo w tym roku nie chcialo mi się już bo przed przegladem to bylo 1 dzien i tylko to na szybko mogl.dostac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v