Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

pytałem z czego masz dom bo też mam do ocieplenia narazie dach zrobiony i fundamenty ocieplone

Gdzieś przeoczyłem 

Chatka 1,5 suporka poszlo 10 styropian biały.Ocieplenie zgodziłem z całości.

Opublikowano (edytowane)

nie bede dziś motorem jeździł. dzisiaj rowerkiem .

albo trochi tyż.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
HF86 napisał:

też po zniwach z Córką ciuchcią na przejażdżkę. ona nigdy nie jeździła a ja z 25 lat 😂

O. To i moje chcą się pociągiem gdziekolwiek przejechać. Też nigdy nie jeździły. Ja w Polsce też.

• Like 1
Opublikowano

może Gdańsk się machnie. połazić, coś zjeść i z powrotem. 

albo za jednym zamachem i samolot. Gdańsk- Warszawa 

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

O. To i moje chcą się pociągiem gdziekolwiek przejechać. Też nigdy nie jeździły. Ja w Polsce też.

Ja ze swoją córką pojechałem pospiesznym do Kutna. W przedziale trafiła się baba z psem. Córcia się go bała a śmierdział jebaniutki. Dobrze że cała podróż trwała nie dłużej jak 35min.

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, marulekk napisał:

Priviet

@Pafnucy pewno motórem zapindala bo go cos niewidac tutaj

A Ty co tak w rozkroku, po rusku ale nie bukwami? 

1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Zjebalem babke, że nie będę płacił za coś z czego nie mogę skorzystać, to oferowała 30 GB bonusu na Internet, mówię po co jak to i tak nie działa. Ja mam w Orange i do końca umowy i niech spierdalają na bambus. 

No i powiedz jeszcze że może wczoraj?

Brat też do nich dzwonił i też cisnął, i też dawała gratis. 

W końcu znowu tym razem sama przyznała że mają przeciążone nadajniki. 

U nas jako tako, w Sulejówku prawie wcale, nieraz nocą. 

Tam ma timobail

Światłowód nas nie obejmuje bo za daleko kopać. 

Mam radiowy nadajnik na szkole, od połowy czerwca się pierddoli zasięg. 

Zmieniali antenę, ruter i uja pomogło. 

Tyle że skorzystali że mnie w domu nie było i matka się wygadała że umowa jeszcze na ojca i podpisali na nią. 

Teraz niby dwa lata, ale dzwonimy co dwa dni. 

Opublikowano (edytowane)

PLAY w chałupie , w telefonie plus i wsio smiga.

Rysiek wraz Cie odcinają od interneta?

by było cieplej to przywiózł bym trochę w wiadrze. :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

PLAY w chałupie , w telefonie plus i wsio smiga.

Rysiek wraz Cie odcinają od interneta?

Wczoraj dobrze, dziś róźnie, teraz akurat normalnie, ale k 10:00 to film rwało.

Opublikowano
6465 napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

Ja ze swoją córką pojechałem pospiesznym do Kutna. W przedziale trafiła się baba z psem. Córcia się go bała a śmierdział jebaniutki. Dobrze że cała podróż trwała nie dłużej jak 35min.

Czyli córka niezbyt zadowolona z wycieczki. 😉

Kurła, nici z mojej przejażdżki 🏍. Popadało niespodziewanie przez chwilę i popsuło przyczepność.

A miał się carską drogą do Łomży kopsnąć.... Ech

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Że Wam się chce. 

...

Chce czy się nie chce ,jak trzeba jechać i człowiekowi wydaje się że musi to siada i jedzie . W zeszłą sobote ok 950km pykło czyli mniej więcej tyle co w miesiąc do roboty robię .O piątej rano wyjazd a o 20 w domu. Czubaty zbiornik paliwa poszedł z dymem. Oby tylko powinszowania z fotoradaru lub odcinkowego pomiaru prędkości nie było tak jak podczas ubiegłorocznej podróży.

Edytowane przez konteno
Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

A Ty co tak w rozkroku, po rusku ale nie bukwami? 

No i powiedz jeszcze że może wczoraj?

Brat też do nich dzwonił i też cisnął, i też dawała gratis. 

W końcu znowu tym razem sama przyznała że mają przeciążone nadajniki. 

U nas jako tako, w Sulejówku prawie wcale, nieraz nocą. 

Tam ma timobail

Światłowód nas nie obejmuje bo za daleko kopać. 

Mam radiowy nadajnik na szkole, od połowy czerwca się pierddoli zasięg. 

Zmieniali antenę, ruter i uja pomogło. 

Tyle że skorzystali że mnie w domu nie było i matka się wygadała że umowa jeszcze na ojca i podpisali na nią. 

Teraz niby dwa lata, ale dzwonimy co dwa dni. 

Wczoraj byłem przy okazji. Oleje kupowałem to i zaleciałem na szybko. 

Opublikowano

W parczrwie w piątek k mrówki to super śmigało jeszcze palca od ekranu nie zabrał a już wczytane było.

Jednak blisko nadajnika to zaleta.

A ja mam 10 km do nadajnika w lini prostej i lasy pomiędzy.

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

Chce czy się nie chce ,jak trzeba jechać i człowiekowi wydaje się że musi to siada i jedzie . W zeszłą sobote ok 950km pykło czyli mniej więcej tyle co w miesiąc do roboty robię .O piątej rano wyjazd a o 20 w domu. Czubaty zbiornik paliwa poszedł z dymem.

Jak mus to mus ale jak widzi mi się to nie. U mnie jest zawsze calutki dzień zaplanowany do przodu przeważnie i nie ma miejsca na improwizacje.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

No ale gdzie pójść jak widać każdy tak samo działa.

Zimno na motor dziś

U mnie t mobile nawet nawet śmiga. I chyba tam przejdę 

Opublikowano

@HF86 wąskotorówka Mikoszewo, Jantar, Stegna...

otwarte wagony podróż mierzeją przez lasy...

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Czyli córka niezbyt zadowolona z wycieczki. 😉

Kurła, nici z mojej przejażdżki 🏍. Popadało niespodziewanie przez chwilę i popsuło przyczepność.

A miał się carską drogą do Łomży kopsnąć.... Ech

Ja też nie zadowolony. Dobrze że spowrotem autem

Opublikowano
Agrest napisał:

O to to. Jechał i ja tym "pociągiem".

6465 napisał:

Ja też nie zadowolony. Dobrze że spowrotem autem

Chciałeś jednoślada kupić?

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Nie chodzę w gumiakach 😂 zwykle adidasy za 150 zł 😂😂

Tyle piniendzy masz a tylko adasie za 150? To ja juz biedak a mam do obory reeboki za 200 i do ciagnika new balance za 300🙆‍♂️ 

• Haha 2
Opublikowano
konteno napisał:

Chce czy się nie chce ,jak trzeba jechać i człowiekowi wydaje się że musi to siada i jedzie . W zeszłą sobote ok 950km pykło czyli mniej więcej tyle co w miesiąc do roboty robię .O piątej rano wyjazd a o 20 w domu. Czubaty zbiornik paliwa poszedł z dymem. Oby tylko powinszowania z fotoradaru lub odcinkowego pomiaru prędkości nie było tak jak podczas ubiegłorocznej podróży.

Kopę lat Konteno. Gdzieżeś Ty bywał?

No i najważniejsze : co tam u Ciebie?

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

panie, ja tej dziczy to po uszy mam 🤣

a i bydła podobno tam dużo 🤭

ja w cywilizacje zachocielo 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jak nie będzie gorzej niż jest to będę czekał na światłowód, a jak będzie lipa to z jeden trzeba będzie przenieść do orange lub playa.

U nas nie ma problemu bo 4 na kartę bez umów.

w tym roku i swiatłowód przeprowadzili, ale chyba niewielu się przyłączyło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v