Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

nie bede dziś motorem jeździł. dzisiaj rowerkiem .

albo trochi tyż.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
HF86 napisał:

też po zniwach z Córką ciuchcią na przejażdżkę. ona nigdy nie jeździła a ja z 25 lat 😂

O. To i moje chcą się pociągiem gdziekolwiek przejechać. Też nigdy nie jeździły. Ja w Polsce też.

• Like 1
Opublikowano

może Gdańsk się machnie. połazić, coś zjeść i z powrotem. 

albo za jednym zamachem i samolot. Gdańsk- Warszawa 

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

O. To i moje chcą się pociągiem gdziekolwiek przejechać. Też nigdy nie jeździły. Ja w Polsce też.

Ja ze swoją córką pojechałem pospiesznym do Kutna. W przedziale trafiła się baba z psem. Córcia się go bała a śmierdział jebaniutki. Dobrze że cała podróż trwała nie dłużej jak 35min.

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, marulekk napisał:

Priviet

@Pafnucy pewno motórem zapindala bo go cos niewidac tutaj

A Ty co tak w rozkroku, po rusku ale nie bukwami? 

1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Zjebalem babke, że nie będę płacił za coś z czego nie mogę skorzystać, to oferowała 30 GB bonusu na Internet, mówię po co jak to i tak nie działa. Ja mam w Orange i do końca umowy i niech spierdalają na bambus. 

No i powiedz jeszcze że może wczoraj?

Brat też do nich dzwonił i też cisnął, i też dawała gratis. 

W końcu znowu tym razem sama przyznała że mają przeciążone nadajniki. 

U nas jako tako, w Sulejówku prawie wcale, nieraz nocą. 

Tam ma timobail

Światłowód nas nie obejmuje bo za daleko kopać. 

Mam radiowy nadajnik na szkole, od połowy czerwca się pierddoli zasięg. 

Zmieniali antenę, ruter i uja pomogło. 

Tyle że skorzystali że mnie w domu nie było i matka się wygadała że umowa jeszcze na ojca i podpisali na nią. 

Teraz niby dwa lata, ale dzwonimy co dwa dni. 

Opublikowano (edytowane)

PLAY w chałupie , w telefonie plus i wsio smiga.

Rysiek wraz Cie odcinają od interneta?

by było cieplej to przywiózł bym trochę w wiadrze. :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

PLAY w chałupie , w telefonie plus i wsio smiga.

Rysiek wraz Cie odcinają od interneta?

Wczoraj dobrze, dziś róźnie, teraz akurat normalnie, ale k 10:00 to film rwało.

Opublikowano
6465 napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

Ja ze swoją córką pojechałem pospiesznym do Kutna. W przedziale trafiła się baba z psem. Córcia się go bała a śmierdział jebaniutki. Dobrze że cała podróż trwała nie dłużej jak 35min.

Czyli córka niezbyt zadowolona z wycieczki. 😉

Kurła, nici z mojej przejażdżki 🏍. Popadało niespodziewanie przez chwilę i popsuło przyczepność.

A miał się carską drogą do Łomży kopsnąć.... Ech

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Że Wam się chce. 

...

Chce czy się nie chce ,jak trzeba jechać i człowiekowi wydaje się że musi to siada i jedzie . W zeszłą sobote ok 950km pykło czyli mniej więcej tyle co w miesiąc do roboty robię .O piątej rano wyjazd a o 20 w domu. Czubaty zbiornik paliwa poszedł z dymem. Oby tylko powinszowania z fotoradaru lub odcinkowego pomiaru prędkości nie było tak jak podczas ubiegłorocznej podróży.

Edytowane przez konteno
Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

A Ty co tak w rozkroku, po rusku ale nie bukwami? 

No i powiedz jeszcze że może wczoraj?

Brat też do nich dzwonił i też cisnął, i też dawała gratis. 

W końcu znowu tym razem sama przyznała że mają przeciążone nadajniki. 

U nas jako tako, w Sulejówku prawie wcale, nieraz nocą. 

Tam ma timobail

Światłowód nas nie obejmuje bo za daleko kopać. 

Mam radiowy nadajnik na szkole, od połowy czerwca się pierddoli zasięg. 

Zmieniali antenę, ruter i uja pomogło. 

Tyle że skorzystali że mnie w domu nie było i matka się wygadała że umowa jeszcze na ojca i podpisali na nią. 

Teraz niby dwa lata, ale dzwonimy co dwa dni. 

Wczoraj byłem przy okazji. Oleje kupowałem to i zaleciałem na szybko. 

Opublikowano

W parczrwie w piątek k mrówki to super śmigało jeszcze palca od ekranu nie zabrał a już wczytane było.

Jednak blisko nadajnika to zaleta.

A ja mam 10 km do nadajnika w lini prostej i lasy pomiędzy.

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

Chce czy się nie chce ,jak trzeba jechać i człowiekowi wydaje się że musi to siada i jedzie . W zeszłą sobote ok 950km pykło czyli mniej więcej tyle co w miesiąc do roboty robię .O piątej rano wyjazd a o 20 w domu. Czubaty zbiornik paliwa poszedł z dymem.

Jak mus to mus ale jak widzi mi się to nie. U mnie jest zawsze calutki dzień zaplanowany do przodu przeważnie i nie ma miejsca na improwizacje.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

No ale gdzie pójść jak widać każdy tak samo działa.

Zimno na motor dziś

U mnie t mobile nawet nawet śmiga. I chyba tam przejdę 

Opublikowano

@HF86 wąskotorówka Mikoszewo, Jantar, Stegna...

otwarte wagony podróż mierzeją przez lasy...

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Czyli córka niezbyt zadowolona z wycieczki. 😉

Kurła, nici z mojej przejażdżki 🏍. Popadało niespodziewanie przez chwilę i popsuło przyczepność.

A miał się carską drogą do Łomży kopsnąć.... Ech

Ja też nie zadowolony. Dobrze że spowrotem autem

Opublikowano
Agrest napisał:

O to to. Jechał i ja tym "pociągiem".

6465 napisał:

Ja też nie zadowolony. Dobrze że spowrotem autem

Chciałeś jednoślada kupić?

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Nie chodzę w gumiakach 😂 zwykle adidasy za 150 zł 😂😂

Tyle piniendzy masz a tylko adasie za 150? To ja juz biedak a mam do obory reeboki za 200 i do ciagnika new balance za 300🙆‍♂️ 

• Haha 2
Opublikowano
konteno napisał:

Chce czy się nie chce ,jak trzeba jechać i człowiekowi wydaje się że musi to siada i jedzie . W zeszłą sobote ok 950km pykło czyli mniej więcej tyle co w miesiąc do roboty robię .O piątej rano wyjazd a o 20 w domu. Czubaty zbiornik paliwa poszedł z dymem. Oby tylko powinszowania z fotoradaru lub odcinkowego pomiaru prędkości nie było tak jak podczas ubiegłorocznej podróży.

Kopę lat Konteno. Gdzieżeś Ty bywał?

No i najważniejsze : co tam u Ciebie?

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

panie, ja tej dziczy to po uszy mam 🤣

a i bydła podobno tam dużo 🤭

ja w cywilizacje zachocielo 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jak nie będzie gorzej niż jest to będę czekał na światłowód, a jak będzie lipa to z jeden trzeba będzie przenieść do orange lub playa.

U nas nie ma problemu bo 4 na kartę bez umów.

w tym roku i swiatłowód przeprowadzili, ale chyba niewielu się przyłączyło.

Opublikowano
9 minut temu, Belaruss820 napisał:

Tyle piniendzy masz a tylko adasie za 150? To ja juz biedak a mam do obory reeboki za 200 i do ciagnika new balance za 300🙆‍♂️ 

Pewno za teścia recine kupione 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v