Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, kris91 napisał:

Szybkie pytanie mam 😉 Łączenia styropianu uszczelniać niskoprężną montażową czy pianoklejem? 👀👀👀

pianką. 

legancki pistolecik w rozbudzie dostaniesz do tej ilości piany na całą chatkę. 

Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

A nie wiem, płynu hamulcowego nigdy nie używałem bo i po co... WD bardziej praktyczny 

No jak nie używałeś? Do tej pory zyjesz wiec hamulce są w samochodzie czy ciagniku. A tam jest plyn hamulcowy😉

Opublikowano
Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

No jak nie używałeś? Do tej pory zyjesz wiec hamulce są w samochodzie czy ciagniku. A tam jest plyn hamulcowy😉

Młody tylko psuje a naprawia kto inny i niby skąd ma wiedzieć że jest takie coś jak płyn hamulcowy😁🤭

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

pianką. 

legancki pistolecik w rozbudzie dostaniesz do tej ilości piany na całą chatkę. 

Pistolet już dawno jest, ciężko z tej ziemi wyjść w górę 😂😂😂😂 Doczekać się nie mogę jak juz na wierzchu będę robić 😂😂😂

Opublikowano
9 minut temu, Pigmei napisał:

po co WD, wystarczy zwykły płyn hamulcowy który jest sporo  tańszy  i równie skuteczny co WD. 😛

I jak tu nie wierzyć w siłę marketingu 😄

Ale jednak w sprayu jest wygodniejszy, i pewnie mniej go pójdzie jak chcesz opryskać nakrętkę niż lanie płynu z butelki.   

Opublikowano
20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Człowieki

Ktoś zapier🔨olił moje zdjęcie z ogłoszenia olx i wstawił sobie.

No kurła jak to już kradną🙆🏻‍♂️

IMG_20220716_135907.jpg

Może on już nie Twój 🤪 do zasieka lepiej zajrzyj czy jęczmień czasami nóg nie dostał 😉

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ale na codziennie tego nie używam Tzn butelki z płynem na codziennie nie mam w ręce 

Opublikowano
26 minut temu, krzychu121 napisał:

U mnie jednak bez deszczu. Nie wiem co się .urwa odpierda.a. Rozumiem jak raz by ominęło czy dwa ale nie cały czas. Nie dość że najsłabsze ziemię to jeszcze nie pada praktycznie od 20 czerwca. 

U mnie dalej siąpi 

Opublikowano
Leszy napisał:

Ale jednak w sprayu jest wygodniejszy, i pewnie mniej go pójdzie jak chcesz opryskać nakrętkę niż lanie płynu z butelki.

Zawsze mozna przerobic spray na hamulcowy 😉😉😉

Opublikowano
42 minuty temu, kris91 napisał:

Pistolet już dawno jest, ciężko z tej ziemi wyjść w górę 😂😂😂😂 Doczekać się nie mogę jak juz na wierzchu będę robić 😂😂😂

zrób jak fachowe firmy. na sztych w grunt i dość. 

troszkę klejem zamazać to co powyżej gruntu i cacy, i w żadnym wypadku odwodnienia, poco to komu 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Człowieki

Ktoś zapier🔨olił moje zdjęcie z ogłoszenia olx i wstawił sobie.

No kurła jak to już kradną🙆🏻‍♂️

IMG_20220716_135907.jpg

Nie ciebie pierwszego w ten sposób okradli. Szymon to już siły nie masie z gościem użerać co jego zdjęciem barier się ogłasza. Z resztą, moje zdjęcia przyczep też były kiedyś w ogłoszeniu w malopolsce, że niby gość takie wykonuje. W moim przypadku wystarczył jeden mail i gość zdjęcia usunął. Wstawił inne, ciekawe czy też od kogoś zajumane 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

No, ale dolało cały litr czyli w lipcu już 3litry się uzbierało.A to normalna sprawa z tymi zdjęciami, mój źrebak też kiedyś się przewijał na OLX choć wcale go nie sprzedawałem.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
HF86 napisał:

zrób jak fachowe firmy. na sztych w grunt i dość.  troszkę klejem zamazać to co powyżej gruntu i cacy, i w żadnym wypadku odwodnienia, poco to komu 🤭

Ile ja się namęczył z betonowymi guzami, poniżej gruntu nie robiony szalunek 🙄🙄🙄🙄🙄 A jak szpadel ciężko wbić było, niby pada a ziemia suchutka 😂😂😂😂

Mnie dziwi, że sąsiady nie ocieplali fundamentów 🤔🤔🤔🤔

Opublikowano

mieli dobrych fachowców. 

"poco to jak ziemia ociepli "

"to tylko wywalanie piniendzy na styrodur "

tego I tak nie widać "

Opublikowano
HF86 napisał:

zrób jak fachowe firmy. na sztych w grunt i dość. 

troszkę klejem zamazać to co powyżej gruntu i cacy, i w żadnym wypadku odwodnienia, poco to komu 🤭

w ziemię to styrodur na metr dawałem...

Opublikowano

I dosyć. 

ale nie raz na opaskę się zajedzie to 5 cm poniżej gruntu się kończy. 

zniwelujesz teren a tam styrodur nad kostką wisi 😂

Opublikowano

Mnie dziwi, że sąsiady nie ocieplali fundamentów 🤔🤔🤔🤔

U mnie do tej pory nie są ocieplone i nie będą. Szkoda roboty i pieniędzy żeby wokół rozkopywać i kostkę ściągać i tak niewiele pomoże. Tak samo jak i drenaż, cenę swoją to ma bo ciągle woda w piwnicy ale i z tym się da żyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v