Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

Czym popadnie, w domu jest co się uda kupić i jest w dobrym stanie. Żona np. jeździ octavia II kupiona od mojego brata z przebiegiem 140 tys teraz ma 200 i powoli trzeba się będzie szrotu wyzbywać. Ja preferuje PSA bo lubię wygodnie dupsko wozić. 

Francuska to tylko miłość ...😊

Opublikowano
hubertb napisał:

To jest 1.9 BXE po za tym zamki, zawieszonko, dwu mas i ta głowica, jedna pompka już umarła widziałem że gniazdo pięknie nie wygląda więc DO ŻYDA.

u mnie silnik wymieniany ,pompki mam jak chcesz myślę że dobre bo latał golfik na tym silniku

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

E, Ty, w kły chcesz?

Panie nic z tego , zęby już wyleciały 🤭

9 minut temu, szymon09875 napisał:

Siostra za remont skrzyni zapłaciła 2200 plus dwumas, tarcza i parę pier**l i łącznie zakręciło się koło 6 tyś. Mechanik za wyjęcie skrzyni i włożenie skrzyni plus robota przy sprzęgle wziął 750 zł więc tyle co nic. Takie tanie części do Opla 

Astra h gtc

W caddego teraz 2 tys włożyłem, mam nowe zawieszenie, skrzynie zrobiona, rozrusznik i hamulce na 4 kołach wszystko nowe ;)

No to nie wiem , ja nie narzekam 

A jaką ma tam skrzynię , pewnie 6 ?

Opublikowano
13 minut temu, TheraRolnik napisał:

To takie to delikatne 🙈 ja mam 350 tys a uj wie ile licznik cofnięty bo nie wierzę w ten przebieg 

Stare polo z 96r jak oddawałem na złom to miał 604tys.km, i dalej by jeździł tylko już fotel i asfalt tarł 

I też pewno miał z licznika z 150 zdjęte,jak nie lepiej 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Stare polo z 96r jak oddawałem na złom to miał 604tys.km, i dalej by jeździł tylko już fotel i asfalt tarł 

I też pewno miał z licznika z 150 zdjęte,jak nie lepiej 

I to chodziło a te nowsze to widzę psują się od samego patrzenia na nie 

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ile ten kuhn z fejsbuka?

Toć cena podana 🤭🤭

• Like 1
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Toć cena podana 🤭🤭

W dupie. Wejść nie mogę.

kizak napisał:

qq pokładziona ,bobik leży ,nawet u ekologa co nawozu x lat nie widziało ,leży . kutwa co ten wiatr z deszczem narobił🙆‍♀️

Kupca nie przywiało?

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak 6 biegowa 

Najgorsze dziadostwo , siada łożyskowanie wałków i rozdupca obudowę 

1 minutę temu, Bananek napisał:

W d*pie. Wejść nie mogę.

Oliwką posmaruj 🤭

Opublikowano
szymon09875 napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

Ile ten kuhn z fejsbuka?

Lely nie kuhn :o

14500 wyjściowa 

Dla ziomków z af bez jedynki z przodu? 😊 Co Ci za różnica jedną jedynkę wyrzucić. 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

Najgorsze dziadostwo , siada łożyskowanie wałków i rozdupca obudowę 

Tu całe szczęście siadło sprzęgło i przy okazji się okazało że się łożyska sypią... Więc obudowa została 

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Kupca nie przywiało?

Nie z tej strony wiało 😉 ,mogę z ceny zejśc ale nie na pół  ,olał ,za 3 ,4 tygodnie  na spęd i  ,,włala''😉

Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Nie z tej strony wiało 😉 ,mogę z ceny zejśc ale nie na pół  ,olał ,za 3 ,4 tygodnie  na spęd i  ,,włala''😉

Ciagle czekamy na biegunkę. 😉 Tak jak rozmawialim. Niech każdy dojdzie do zdrowia. Mi już lepiej. Znacznie lepiej. 

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Ciagle czekamy na biegunkę. 😉 Tak jak rozmawialim. Niech każdy dojdzie do zdrowia. Mi już lepiej. Znacznie lepiej. 

Cieląt ,czy u Ciebie ,bo już się pogubiłem😉.  Spoko  👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v