Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

Czym popadnie, w domu jest co się uda kupić i jest w dobrym stanie. Żona np. jeździ octavia II kupiona od mojego brata z przebiegiem 140 tys teraz ma 200 i powoli trzeba się będzie szrotu wyzbywać. Ja preferuje PSA bo lubię wygodnie dupsko wozić. 

Francuska to tylko miłość ...😊

Opublikowano
hubertb napisał:

To jest 1.9 BXE po za tym zamki, zawieszonko, dwu mas i ta głowica, jedna pompka już umarła widziałem że gniazdo pięknie nie wygląda więc DO ŻYDA.

u mnie silnik wymieniany ,pompki mam jak chcesz myślę że dobre bo latał golfik na tym silniku

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

E, Ty, w kły chcesz?

Panie nic z tego , zęby już wyleciały 🤭

9 minut temu, szymon09875 napisał:

Siostra za remont skrzyni zapłaciła 2200 plus dwumas, tarcza i parę pier**l i łącznie zakręciło się koło 6 tyś. Mechanik za wyjęcie skrzyni i włożenie skrzyni plus robota przy sprzęgle wziął 750 zł więc tyle co nic. Takie tanie części do Opla 

Astra h gtc

W caddego teraz 2 tys włożyłem, mam nowe zawieszenie, skrzynie zrobiona, rozrusznik i hamulce na 4 kołach wszystko nowe ;)

No to nie wiem , ja nie narzekam 

A jaką ma tam skrzynię , pewnie 6 ?

Opublikowano
13 minut temu, TheraRolnik napisał:

To takie to delikatne 🙈 ja mam 350 tys a uj wie ile licznik cofnięty bo nie wierzę w ten przebieg 

Stare polo z 96r jak oddawałem na złom to miał 604tys.km, i dalej by jeździł tylko już fotel i asfalt tarł 

I też pewno miał z licznika z 150 zdjęte,jak nie lepiej 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Stare polo z 96r jak oddawałem na złom to miał 604tys.km, i dalej by jeździł tylko już fotel i asfalt tarł 

I też pewno miał z licznika z 150 zdjęte,jak nie lepiej 

I to chodziło a te nowsze to widzę psują się od samego patrzenia na nie 

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ile ten kuhn z fejsbuka?

Toć cena podana 🤭🤭

• Like 1
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Toć cena podana 🤭🤭

W dupie. Wejść nie mogę.

kizak napisał:

qq pokładziona ,bobik leży ,nawet u ekologa co nawozu x lat nie widziało ,leży . kutwa co ten wiatr z deszczem narobił🙆‍♀️

Kupca nie przywiało?

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak 6 biegowa 

Najgorsze dziadostwo , siada łożyskowanie wałków i rozdupca obudowę 

1 minutę temu, Bananek napisał:

W d*pie. Wejść nie mogę.

Oliwką posmaruj 🤭

Opublikowano
szymon09875 napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

Ile ten kuhn z fejsbuka?

Lely nie kuhn :o

14500 wyjściowa 

Dla ziomków z af bez jedynki z przodu? 😊 Co Ci za różnica jedną jedynkę wyrzucić. 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

Najgorsze dziadostwo , siada łożyskowanie wałków i rozdupca obudowę 

Tu całe szczęście siadło sprzęgło i przy okazji się okazało że się łożyska sypią... Więc obudowa została 

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Kupca nie przywiało?

Nie z tej strony wiało 😉 ,mogę z ceny zejśc ale nie na pół  ,olał ,za 3 ,4 tygodnie  na spęd i  ,,włala''😉

Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Nie z tej strony wiało 😉 ,mogę z ceny zejśc ale nie na pół  ,olał ,za 3 ,4 tygodnie  na spęd i  ,,włala''😉

Ciagle czekamy na biegunkę. 😉 Tak jak rozmawialim. Niech każdy dojdzie do zdrowia. Mi już lepiej. Znacznie lepiej. 

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Ciagle czekamy na biegunkę. 😉 Tak jak rozmawialim. Niech każdy dojdzie do zdrowia. Mi już lepiej. Znacznie lepiej. 

Cieląt ,czy u Ciebie ,bo już się pogubiłem😉.  Spoko  👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v