Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
40 minut temu, Pafnucy napisał:

Rysiek! skladke krus podniosły. 

Cieszysz się? 

I jeszcze w tej samej kopercie nasz zielinski z ministrem się promują 😤

Opublikowano
42 minuty temu, Pafnucy napisał:

Rysiek! skladke krus podniosły. 

Cieszysz się? 

O dużo.

Dziś bez zasięgu ciężko czytać, o pisaniu nie ma co myśleć, czasem łapnie na minutę

22 minuty temu, donweter1989 napisał:

To chyba dobrze. Gorzej jak by powiedziała żeś ciepły 😂

Bardzo sobie chwalę. Mam już bodajże 5 miesięcy Internet światłowodowy. Linię ciągnęła właśnie INEA. Kontaktował się ze mną przedstawiciel z tej inei, t mobile i jeszcze z jednej firmy co aktualnie nazwy nie pamiętam. Ja podpisałem umowę z t mobile. Dali najlepsze warunki. Prędkość jest tak jak obiecywali. @radekz200 też podłączał trochę szybciej niż ja.

To na jakiej to zasadzie

Internet w domu ze światłowodu przez ruter, no ale jak się wyjdzie w pole to i tak musi być mobilny w telefonie, i za ten i za ten płacić trzeba.

Opublikowano
4 minuty temu, donweter1989 napisał:

Dokładnie. 

No bo swiatłowód będzie niedługo to może coś się dobierze.

Kurła od początku 20 lat w plusie a w tym roku dvpy dają z intetnetem mobilnym.

Nigdy problemu nie było.

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Nigdy problemu nie było.

Rysiek ale jak bedziesz miał światłowód to bedziesz mógł oglądać 4 k na YouTube 😛

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Nigdy problemu nie było.

Ja początkowo w erze ale przeszedłem do plusa kilkanaście lat temu, właśnie ze względu na zasięg. Początkowo LTE mi lepiej chodził niż teraz. W sąsiedniej wsi łapie mi 5g ale i tak jest sporo wolniejsze od światłowodu. Ja przeżyje te dodatkowe 80 zł na miesiąc za światłowód, ale przynajmniej mogę na spokojnie film obejrzeć czy pracować przy komputerze. 

• Like 2
Opublikowano

U mnie jest światłowód, ale nikt się nie podpina 🤪 firma koba, w sąsiedniej wsi kilku podłączyło i jest kaszanka, Orange radiowy 100x lepiej chodzi. A umowę rozwiązać też gigantyczne problemy.

Opublikowano
2 minuty temu, donweter1989 napisał:

Ja początkowo w erze ale przeszedłem do plusa kilkanaście lat temu, właśnie ze względu na zasięg. Początkowo LTE mi lepiej chodził niż teraz. W sąsiedniej wsi łapie mi 5g ale i tak jest sporo wolniejsze od światłowodu. Ja przeżyje te dodatkowe 80 zł na miesiąc za światłowód, ale przynajmniej mogę na spokojnie film obejrzeć czy pracować przy komputerze. 

Ja 60 zł 

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

U mnie jest światłowód, ale nikt się nie podpina 🤪 firma koba, w sąsiedniej wsi kilku podłączyło i jest kaszanka, Orange radiowy 100x lepiej chodzi. A umowę rozwiązać też gigantyczne problemy.

Na dwa lata mam umowę. Właśnie jak mnie nawiedzali Ci przedstawiciele to poczytałem co nieco w necie. I odradzali ludzie wiązać się z INEA bo podobno to firma co zna Cię tylko do momentu podłączenia. Z resztą kabel jest inei a konkurencja na ich kablu daje lepsze warunki.

Opublikowano

a deszcz leje. 

pszenicę na 50 kg mocnika na ha Zaczyna klasc 🥺

Opublikowano
22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale EKO nie do końca, grunt że tany. Mało tego powiem nikt tak o nas nie zadba jak przedstawiciele obecnej władzy! 

Podobno za ten "węgiel" władza będzie płaciła dopiero jak skład okaże faktury że go sprzedał a mało kto chce to sprzedawać żeby sobie nie zepsuć opinii 

Opublikowano
15 minut temu, donweter1989 napisał:

Na dwa lata mam umowę. Właśnie jak mnie nawiedzali Ci przedstawiciele to poczytałem co nieco w necie. I odradzali ludzie wiązać się z INEA bo podobno to firma co zna Cię tylko do momentu podłączenia. Z resztą kabel jest inei a konkurencja na ich kablu daje lepsze warunki.

U nas dopiero na wiosnę uruchomili, na razie tylko oni się oferują, ale z czasem inne firmy zapewne dołączą jak się dogadają. 

Ale zimnica. Chyba trzeba będzie na noc na grzejniki puścić trochę luftu 😁 kurła pół lipca 🙆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v