Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, TheraRolnik napisał:

Pożyczysz zgrabiarke ? 🤔

Obiecuję MOŻE nie zepsuje 😉

Bierz 

22 minuty temu, Dziad932 napisał:

Co to za grabiorka ? 

Samasz z 410

7 minut temu, Łolek napisał:

@Karol6130czyżby to był siemasz

Dokladnie 👍

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Oj, musiałbym się zastanowić i dokładniej zapoznać z Twoim programem 🤔

Damy wam wszystko to co dadzą inni ale w ojro! 

17 minut temu, Łolek napisał:

Jakoś mnie to nie dziwi 

I taki Michałek ma być zbawcą polskiej wsi, karierowicz yebany 

Po pierwszym strajku z udziałem AU powiedzialem że drugi raz się nie dam nabrać 

Niby wiem czemu spotyka się  z tymi różnymi kojotami ale nie wierzę w to 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Damy wam wszystko to co dadzą inni ale w ojro! 

Niby wiem czemu spotyka się  z tymi różnymi kojotami ale nie wierzę w to 

U mnie popisali się do tej AU to ja za bidny jestem, nie pasuje tam, kurna zjazdy imprezki nie mam na to czasu, a ten krzykacz zrobi wszystko by się znaleźć na liście a wybory już nie długo, ci też zrobią se z nim parę zdjęć a potem go wyplują historia stara jak świat 

Opublikowano

Jeśli ktoś cokolwiek robi publicznie to jest z automatu politykiem. Bez polityki nie da się nic, ale to kompletnie nic zmienić. Bo nawet ustalenie podczas zebrania sołectwa, gdzie mają stać lampy na wsi, to jest polityka. 

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, Bananek napisał:

Po co pracować? Becikowe, kosiniakowe, 500+, zapomogą z krusu, z gminy. Żyć nie umierać.

Nie opłaca się nawet jakby 2tyś było co miesiąc wole pracować więcej z tego będę miał.Kto głupi w tym kraju by robił dzieci dla 500+ , to się robi aby mieć a nie dla kasy.

Zresztą niedługo te 500 będzie starczało na podpaski i waciki.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Kto głupi w tym kraju by robił dzieci dla 500+ , to się robi aby mieć a nie dla kasy.

Głupich to akurat nigdy nie zabraknie. Głupota ewidentnie daje jakąś przewagę ewolucyjną, bo idioci nigdy i nigdzie na świecie nie wymarli. 

Opublikowano (edytowane)

wymierają np tacy starzy kawalerzy a to brzydki i nikt nie chciał albo głupi i tak samo ze starymi pannami.

Po za tym w miastach nawet po kobietach widać

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Jeśli ktoś cokolwiek robi publicznie to jest z automatu politykiem. Bez polityki nie da się nic, ale to kompletnie nic zmienić. Bo nawet ustalenie podczas zebrania sołectwa, gdzie mają stać lampy na wsi, to jest polityka. 

Dlatego jestem sołtysem do końca kadencji i mówię dość nie robię niczego dla poklasku a pojawiają się na wsi politykierzy co powiedzą i zrobią wszystko byle by tylko brylować , a to nie dla mnie 

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Nie opłaca się nawet jakby 2tyś było co miesiąc wole pracować więcej z tego będę miał.Kto głupi w tym kraju by robił dzieci dla 500+ , to się robi aby mieć a nie dla kasy.

🤦‍♂️ u mnie na wsi i sąsiednich wsiach nie brakuje takich. 

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Przemek nie było 500+ były ludzie do pracy a po wprowadzeniu programu koniec ludzi do pracy

Za moich młodzieńczych lat każdy gówniarz kombinował coś zarobić. Choćby na sobotnią dyskotekę. Teraz małolat nie pójdzie choćby trawy skosić sąsiadowi jeśli stówy nie zarobi. A najlepiej żeby od rodziców dostał kasę bo mu się należy kieszonkowe. I dostają. Tak się rodzi patologia. Ciekawe jak te dzieciaki poradzą sobie w dorosłym życiu. Nie rozumieją, że pieniądze żeby wylecieć z bankomatu ktoś je tam musiał zarobić i włożyć.

• Like 5
Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Za moich młodzieńczych lat każdy gówniarz kombinował coś zarobić. Choćby na sobotnią dyskotekę. Teraz małolat nie pójdzie choćby trawy skosić sąsiadowi jeśli stówy nie zarobi. A najlepiej żeby od rodziców dostał kasę bo mu się należy kieszonkowe. I dostają. Tak się rodzi patologia. Ciekawe jak te dzieciaki poradzą sobie w dorosłym życiu. Nie rozumieją, że pieniądze żeby wylecieć z bankomatu ktoś je tam musiał zarobić i włożyć.

Dobrze prawisz 😁 

Jednak ten MEN nie popsuł cię do końca 🤭

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v