Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

U was w okolicach Radomia to co i rusz jakaś burza przechodzi.

Bardziej strony Adama @stempos1980 niż moje. 

Opublikowano

No dokładnie, odemnie też. Balice, Pyrzowice tuż obok. 80minut lotu i wsio :P. Ja już się nie dam namówić na wakacje nad Bałtykiem. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

O tak tak z Rzeszowa nad morze samochodem w tym roku to nic tylko jechać....

W tym roku to samo dojazd na wczasy więcej pochłonie PLN-ów niż same wczasy. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

W tym roku to samo dojazd na wczasy więcej pochłonie PLN-ów niż same wczasy. 

Już słyszałem jęki właścicieli pensjonatów, że ludzi brakuje. Ale kto będzie jechał nad polskie morze w cenie zagranicznych, pewnych pogody wakacji. No nie zarobią w tym roku. 

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

juz wole 12 stopni 1 lipca w poludnie, w miejscu zaslonietym od wiatru-to rekord,

do tego traba powietrzan,oberwanie chmury i 10 w skali beoforta......

Jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki🤣

Opublikowano
9 minut temu, sadownik12 napisał:

1500zl lot z noclegiem 7 dni na Korfu pod koniec sierpnia. A Polsce nierealne znalezienie takiej ceny noclegu nad morzem, chyba że w przyczepie campingowej 🤣🤣

zapytaj tych ludzi co pracują w tych ośrodkach ile zarabiają, a szefów o podatki i koszty utrzymania. 

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

https://allintravel.pl/wyjazdy/wczasy-nad-baltykiem-pensjonat-jagoda-w-karwii/

wczoraj byly jeszcze wolne miejsca-wyjazd dzisiaj wieczorem....sadownik zalapiesz sie  🤣

po calych dniach w sloncu i upale mam jechac grzac sie dalej.

juz wole 12 stopni 1 lipca w poludnie, w miejscu zaslonietym od wiatru-to rekord,

do tego traba powietrzan,oberwanie chmury i 10 w skali beoforta......

No niestety, ja nie mogę tak o rzucić wszystkiego i polecieć. Jakbym mógł to w tamtym tygodniu lot do Tunezji w obie strony z bagażem rejestrowanym 300zł. I uwierz, tam przy 35stopniach jest przyjemniej niż o u nas przy 30. 

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

Pare lat upłynie za nim banan tak uschnie 😂😂😂

może przebić Ostrołękę zapach w okolicy 🤭

Opublikowano
50 minut temu, Bananek napisał:

Kurła, jaka pusta szkoła w wakacje. Dobrze, że mam kolegę, jest do kogo gębę otworzyć. 

IMG_20220630_104520.jpg

jakiś chudy, w dodatku taki trochę sztywny, jak nic twoje alter ego

25 minut temu, PAN88 napisał:

Gdzie taki szpikulec na ciebie znajdą?

wczoraj kupiłem pręt pełny, 40mm średnicy, nada się???

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

@PRIMO500zł by mnie kosztowała taka podróż samochodem. Czysta głupota do zalewu Solińskiego niecała godzinka drogi. 

bylem tam ponad 30 lat temu-zmienilo sie cos ?? trudno porownywac zalew z morzem .

byle w zimie 3 tygodnie nad morzem i tez jest fajnie.

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

zapytaj tych ludzi co pracują w tych ośrodkach ile zarabiają, a szefów o podatki i koszty utrzymania. 

No spoko, tylko niech się nie dziwią, że ludzie jednak wolą pojechać w jakieś pewniejsze miejsce. Polskie wakacje zawsze wychodziły drogo. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

bylem tam ponad 30 lat temu-zmienilo sie cos ?? trudno porownywac zalew z morzem .

Trudno, to fakt. Nie jest tak zimno i nie pada tak często 🤣

Co do zmian, nie wiem jak tam było 30 lat temu ale od lat 90 widać zmiany. 

Opublikowano
13 minut temu, hubertb napisał:

Jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki🤣

... a trzeci opi🤬 ogórki i wy🤬 ogrodnika córki. 🤭🙊

Opublikowano (edytowane)

Bałtyk ma te zaletę/wadę że zimą jest ciepły a latem zimny, wypocząć się da i podpowiem że zimą nie ma tłoku 😉

Dziś z rana mały deszczyk był, dosłownie mżawka  i 25*. Nie ma na co narzekać 

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
36 minut temu, jahooo napisał:

Patrząc na miednicę, to raczej męski przypadek

Też mi się tak wydaje 

14 minut temu, hubertb napisał:

Jeśli chodzi o wodę to na mazurach mi się podobało. 

Piwo, mazury i ciasne dziury. O tak tak tak 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Piwo, mazury i ciasne dziury. O tak tak tak 

Mieszkałem u znajomego z polibudy. Dzień pierwszy moich wakacji spędziłem na naprawie ciągnika ze znajomym. 

• Haha 1
  • Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v