Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

To już by Ci musiał wytłumaczyć ten kolega co się specjalizował w uprawie brzoskwiń. ;) 

No gdzie On by tak🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

To już by Ci musiał wytłumaczyć ten kolega co się specjalizował w uprawie brzoskwiń. ;) 

Wolę nie wiedzieć. Ech, trzeba iść do zwierzów i na rower wsiąść, pooglądać jakie zboża ludzie mają w innej części wsi.

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

A to już bez różnicy

Jak ja bym na nią uwagi nie zwrócił to i nawet lepiej jak ona też nie 

Każdy idzie w swoją stronę i tyle się widzieli 

Masz rację,trzeba się szanować 

Opublikowano
Baks00 napisał:

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Nawet bym na taką uwagi nie zwrócił 

Czy na odwrót?

👍 ale to nic nie daaa

Leszy napisał:

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

A co to za durnoty i po co one tam się mają znaleźć?

wołać Krzaka 🤣🤣🤣👍

Pafnucy napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

jakieś młode mamuśki się po placu zabaw kręcą 🤭😁

To tam sie teraz bawisz? 😁

plac zabaw prawie za płotem a chyba przygrzało ...😉

Opublikowano

Eh kurla, co wam powiem to wam powiem, ale patrząc na oferty jakiegoś wyjazdu to się kompletnie nad polskie morze nie opłaca jechać 😬. Łosialeli z tymi cenami. A potem będzie jęk, bo mniej turystów.

Opublikowano
16 minut temu, TheraRolnik napisał:

To jak z piwem 

Byle jakie można wypić ale żadna przyjemność z tego 

sporo zależy od tego z kim sie to piwo pije.

Opublikowano
3 godziny temu, malaczarna napisał:

Ewakuować się. Coś wpadło żonie w oko fajnego?

Coś prostego i nie drogiego. U nas kanapa po trzech latach nadaje się na gabaryty. Dzieci robią z niej trampolinę, przewijak i stołówkę. Może jak podrosną to się kupi coś bardziej ekskluzywnego.

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

Już wiem po co OJCOWIZNA poszła🤭

😂😂 Dzięki Przemek że pomogłeś zmienić łóżko. Pewnie 🍌 zaraz napisze że żeś mi stare zarwał. Ale to nie tak.

• Haha 1
Opublikowano
Pafnucy napisał:

16 minut temu, TheraRolnik napisał:

To jak z piwem 

Byle jakie można wypić ale żadna przyjemność z tego 

sporo zależy od tego z kim sie to piwo pije.

jak dobre towarzystwo to już trunek na drugi plan... kiedy jedziemy do Ryśka 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

I co tu wybrać 🤔

IMG_20220626_120910_1.jpg

Coś taniego, wygodnego i podobającego się. Na pewno nie w eko skórze.

Lepsze takie zmienić co 4 lata niż zapłacić krocie za niby markowy mebel, który z racji opatrzenia i tak po kilku latach chcielibyście wymienić.

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

😂😂 Dzięki Przemek że pomogłeś zmienić łóżko. Pewnie 🍌 zaraz napisze że żeś mi stare zarwał. Ale to nie tak.

Co mam nie pomóc. Obaj się z Magdą męczymy 🤭

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano

@6465 jeszcze patrz na gabaryt.

Kanapa ma być wygodna, ale i bez sensu by zajmowała w ciul miejsca tylko przez np bardzo szerokie boki. I warto wybrać na wysokiej nodze by z odkurzaczem było jak wjechać.

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Coś prostego i nie drogiego. U nas kanapa po trzech latach nadaje się na gabaryty. Dzieci robią z niej trampolinę, przewijak i stołówkę. Może jak podrosną to się kupi coś bardziej ekskluzywnego.

Moja córka wyskakala nam sprężyny

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

kiedy jedziemy do Ryśka

a po co?

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Acha napewno 😉

Prędzej wy przy robieniu córki 

3 minuty temu, soltys48 napisał:

A ja syna 🤭

Ale ten twój synek to naprawdę fany śmieszek to zdjęcie co wystawiłeś to mega 👍, będą kumple z Tomka Kubą moim kolegą 

• Like 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

10 minut temu, 6465 napisał:

taa córka 🤭

Pafnucy napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał:

kiedy jedziemy do Ryśka

a po co?

a tak dla jaj 🤪

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

a tak dla jaj 🤪

zbyt poważny człowiek by robić z Niego jaja.

a może coś ukrywa? pisał że karty nie będzie wyrabiał, bo go namierzą.

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Acha napewno 😉

Prędzej wy przy robieniu córki 

Ale ten twój synek to naprawdę fany śmieszek to zdjęcie co wystawiłeś to mega 👍, będą kumple z Tomka Kubą moim kolegą 

To patrz na to 🤣

https://photos.app.goo.gl/6Zbd8J7mquCkWUTS6

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

zbyt poważny człowiek by robić z Niego jaja.

a może coś ukrywa? pisał że karty nie będzie wyrabiał, bo go namierzą.

Bimber pędzi?🤔

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v