Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, Dziad932 napisał:

A miałeś od początku mieszkanie ?  

Żona czy tam dziewczyna wiedziała że eksplozja będzie do środka 🤭🤔

Napewno @PRIMOprzed sexem podał jej wymiary mieszkania w m2 i akt własności położył pod zadek

Przemek żonkę pozdrów 

Marcin weź no się ogarnij 

49 minut temu, radekz200 napisał:

Co sądzita? 😂

C674749C-26DD-4826-A914-282D4CC9A400.jpeg

No elegancko kurde, najważniejsze że tobie się podoba 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Łolek napisał:

Napewno @PRIMOprzed sexem podał jej wymiary mieszkania w m2 i akt własności położył pod zadek

Przemek żonkę pozdrów 

Marcin weź no się ogarnij 

No elegancko kurde, najważniejsze że tobie się podoba 

Nie za wysoki? 😂
a druga sprawa ile majstry cenią się za taki płot? Bo chyba mnie skroili… 

Edytowane przez radekz200
Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

Nie za wysoki? 😂
a druga sprawa ile majstry cenią się za taki płot? Bo chyba mnie skroili… 

Może będziesz miał córeczkę to nie za wysoki bo,, wysokie płoty tato grodził...... 🎶

A co do ceny nie dziaduj Polmlek zapłaci 😉

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Co sądzita? 😂

C674749C-26DD-4826-A914-282D4CC9A400.jpeg

Ładne niebo tam macie. Pogoda dla bogaczy🤣

No i droga pierwsza klasa tylko jakiś nowobogacki pobocze po prawej popierdolił. 

Zresztą profil jezdni wskazuje że po ulewie wszystko na podwórko mu spłynie albo bajoro dla kaczek na poboczu się utworzy🤭

Opublikowano
21 minut temu, jahooo napisał:

No i w końcu udało się zarejestrowac w programie Vitay - tylko czy dla 150l miesięcznie warto ??

i 10 gr dla rolnika , ciekawe czy  da się połączyć pakiety ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Przepraszam to jest miasto czy wieś ?

No to miasto, ni to wieś. Ani tam co wypić ani tam co zjeść 🤭

1 godzinę temu, HF86 napisał:

ale to już wyszło z mody 🙉

promocja dzięki temu 🤔

On tak patrzę to leci na tych poprzednich trendach, thuje, joniec 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Gregor ile bys krzyknął za postawienie takiego płota nie całe 40 m?

Opublikowano (edytowane)

Kuźwa stało się ostatnie bele z pierwszego pokosu siana dla cielaków  na przyczepie 😉

IMG20220624164539.jpg

Można urlopować 😊

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano
radekz200 napisał:

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Gregor ile bys krzyknął za postawienie takiego płota nie całe 40 m?

już nie żałuj jak zapłaciles, trzeba było od razu szukać tańszego

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

już nie żałuj jak zapłaciles, trzeba było od razu szukać tańszego

Nie lubię przepłacać 😂😂

Przed chwilą, Bananek napisał:

I ja dziś półtorej beli ukręcił. 😉 I to by było na tyle. Jeszcze jedna działka spać nie daje, ale tam to z łódki.

Banan zmieniłem rzozrusznik to skuter pali aż podskakuje 😛😛 darmo woziłem na serwis 

Opublikowano

jahooo       we włoszech jest kilka cen urzedowych miedzy innymi na kawe w kawiarniach .

44 minuty temu, Dziad932 napisał:

Kuźwa stało się ostatnie bele z pierwszego pokosu siana dla cielaków  na przyczepie 😉

Można urlopować 😊

to ile razem bel z pierwszego pokosu ? ja kiedys robiłem po 150  z sipmy około z pierwszego pokosu 

Opublikowano

Dzisiaj mialem oferte na agregat z budowy,tzn nowka zafoliowany 7kW silnik b&s za 2500zl(cena rynkowa 5300), naczepa 24tony kamienia plukanego 16-32 za 600zl i jeszcze frez asfaltowy tez za 600 i kostka 10zl za metr kwadratowy behaton. Mialem sie zastanowic i mial za godzine przyjechac. Nie ma go do tej pory a kamien bym kupil

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Dzisiaj mialem oferte na agregat z budowy,tzn nowka zafoliowany 7kW silnik b&s za 2500zl(cena rynkowa 5300), naczepa 24tony kamienia plukanego 16-32 za 600zl i jeszcze frez asfaltowy tez za 600 i kostka 10zl za metr kwadratowy behaton. Mialem sie zastanowic i mial za godzine przyjechac. Nie ma go do tej pory a kamien bym kupil

to oni u mnie tydzień temu byli i agregat 2 tyś. 

ale co poradzić. inflacja 🤣

20220617_091041.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v