Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
55 minut temu, Dziad932 napisał:

A miałeś od początku mieszkanie ?  

Żona czy tam dziewczyna wiedziała że eksplozja będzie do środka 🤭🤔

Napewno @PRIMOprzed sexem podał jej wymiary mieszkania w m2 i akt własności położył pod zadek

Przemek żonkę pozdrów 

Marcin weź no się ogarnij 

49 minut temu, radekz200 napisał:

Co sądzita? 😂

C674749C-26DD-4826-A914-282D4CC9A400.jpeg

No elegancko kurde, najważniejsze że tobie się podoba 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Łolek napisał:

Napewno @PRIMOprzed sexem podał jej wymiary mieszkania w m2 i akt własności położył pod zadek

Przemek żonkę pozdrów 

Marcin weź no się ogarnij 

No elegancko kurde, najważniejsze że tobie się podoba 

Nie za wysoki? 😂
a druga sprawa ile majstry cenią się za taki płot? Bo chyba mnie skroili… 

Edytowane przez radekz200
Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

Nie za wysoki? 😂
a druga sprawa ile majstry cenią się za taki płot? Bo chyba mnie skroili… 

Może będziesz miał córeczkę to nie za wysoki bo,, wysokie płoty tato grodził...... 🎶

A co do ceny nie dziaduj Polmlek zapłaci 😉

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Co sądzita? 😂

C674749C-26DD-4826-A914-282D4CC9A400.jpeg

Ładne niebo tam macie. Pogoda dla bogaczy🤣

No i droga pierwsza klasa tylko jakiś nowobogacki pobocze po prawej popierdolił. 

Zresztą profil jezdni wskazuje że po ulewie wszystko na podwórko mu spłynie albo bajoro dla kaczek na poboczu się utworzy🤭

Opublikowano
21 minut temu, jahooo napisał:

No i w końcu udało się zarejestrowac w programie Vitay - tylko czy dla 150l miesięcznie warto ??

i 10 gr dla rolnika , ciekawe czy  da się połączyć pakiety ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Przepraszam to jest miasto czy wieś ?

No to miasto, ni to wieś. Ani tam co wypić ani tam co zjeść 🤭

1 godzinę temu, HF86 napisał:

ale to już wyszło z mody 🙉

promocja dzięki temu 🤔

On tak patrzę to leci na tych poprzednich trendach, thuje, joniec 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Gregor ile bys krzyknął za postawienie takiego płota nie całe 40 m?

Opublikowano (edytowane)

Kuźwa stało się ostatnie bele z pierwszego pokosu siana dla cielaków  na przyczepie 😉

IMG20220624164539.jpg

Można urlopować 😊

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano
radekz200 napisał:

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Gregor ile bys krzyknął za postawienie takiego płota nie całe 40 m?

już nie żałuj jak zapłaciles, trzeba było od razu szukać tańszego

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

już nie żałuj jak zapłaciles, trzeba było od razu szukać tańszego

Nie lubię przepłacać 😂😂

Przed chwilą, Bananek napisał:

I ja dziś półtorej beli ukręcił. 😉 I to by było na tyle. Jeszcze jedna działka spać nie daje, ale tam to z łódki.

Banan zmieniłem rzozrusznik to skuter pali aż podskakuje 😛😛 darmo woziłem na serwis 

Opublikowano

jahooo       we włoszech jest kilka cen urzedowych miedzy innymi na kawe w kawiarniach .

44 minuty temu, Dziad932 napisał:

Kuźwa stało się ostatnie bele z pierwszego pokosu siana dla cielaków  na przyczepie 😉

Można urlopować 😊

to ile razem bel z pierwszego pokosu ? ja kiedys robiłem po 150  z sipmy około z pierwszego pokosu 

Opublikowano

Dzisiaj mialem oferte na agregat z budowy,tzn nowka zafoliowany 7kW silnik b&s za 2500zl(cena rynkowa 5300), naczepa 24tony kamienia plukanego 16-32 za 600zl i jeszcze frez asfaltowy tez za 600 i kostka 10zl za metr kwadratowy behaton. Mialem sie zastanowic i mial za godzine przyjechac. Nie ma go do tej pory a kamien bym kupil

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Dzisiaj mialem oferte na agregat z budowy,tzn nowka zafoliowany 7kW silnik b&s za 2500zl(cena rynkowa 5300), naczepa 24tony kamienia plukanego 16-32 za 600zl i jeszcze frez asfaltowy tez za 600 i kostka 10zl za metr kwadratowy behaton. Mialem sie zastanowic i mial za godzine przyjechac. Nie ma go do tej pory a kamien bym kupil

to oni u mnie tydzień temu byli i agregat 2 tyś. 

ale co poradzić. inflacja 🤣

20220617_091041.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v