Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kierownik napisał:

Bananek napisał:

Kierownik napisał:

Tyle że zazwyczaj pary pracują w branży.

No raczej chyba nie.

to tymbardziej intercyza.

A jeszcze lepiej wzajemne zaufanie, obupólna miłość i żadnej intercyzy nie potrzeba.

• Like 2
Opublikowano
Bananek napisał:

Bry. Czas zakończyć ten rok szkolny. Kto się z pociechą wybiera?

Za 7-8 lat 😉 Na pocieszenie powiem, że praca nie kończy się z rokiemszkolnym i w poniedziałek normalnie 😉 A i może ktoś dzisiaj kwiatka podaruje 😂😂😂😂😂

Opublikowano
7 godzin temu, Kierownik napisał:

No dobra ale tak naprawdę nie masz nic swojego. Podwórko wspólne. Nawet pokłócić się "nie wypada"

Tak dokładnie 👍

Opublikowano

tak tak te zaufania itp to wiesz ;) poza tym po co na kogoś plecy wrzucać stres związany z gospodarką lub z firmą kiedy ktoś w ogóle nie jest z tym powiązany? Podwija Ci się noga masz kredyty, umierasz, a Twoja żona czy dzieci które z Twoją pracą nie miały nic wspólnego muszą Cię spłacać. Gdzie w tym to obupolne zaufanie i miłość? :D

Opublikowano
7 godzin temu, Leszy napisał:

"Nie chcę, ale muszę" tak to trochę wygląda. ;) Tylko czy naprawdę musisz? Bo to co opisujesz to są jakieś bardzo dziwne relacje. 

Dżem robisz czy bimber? Bimber w sumie jak Ci się uda to dobry interes jest. ;)  

Nie no , może wygląda ale normalnie jest , rozmawiamy razem jakie wybrać rozwiązanie . Bo nie wierzę że wasze kobiety tak słuchają i akceptują każdy pomysł 

Opublikowano
7 godzin temu, Kierownik napisał:

No dobra ale tak naprawdę nie masz nic swojego. Podwórko wspólne. Nawet pokłócić się "nie wypada"

No za***iście się mieszka Samemu szczególnie jak się ma małe dzieci. Mieszkaliśmy z moimi rodzicami teraz mieszku sami. I często wspominamy z moją panią jak dobrze było jak mieszkaliśmy razem z nimi.

Opublikowano
kris91 napisał:

praca nie kończy się z rokiemszkolnym i w poniedziałek normalnie 😉 A i może ktoś dzisiaj kwiatka podaruje 😂😂😂😂😂

No ja w wakacje pracuję normalnie. Kwiatka to nie wiem, ale już kilka osób próbowało mi zapłacić flaszką i bardzo się zdziwiły. 😉

Opublikowano
37 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Z lidla jest lepszy- bakterie fermentacyjne tak twierdzą. Jako ciekawostke podam, że kilka lat temu znajomy ruski przywoził cukier z obwodu Kalinigradzkiego- wizualnie teoche drobniejszy, słodszy i tańszy od naszego z Biedronki a co najlepsze wyprodukowany w Polsce w Glinojecku.

Kupowałem ten niby polski cukier co na foto był ale z tego z glinojecka więcej urobku wychodzi. Z tym cukrem to jest taka komedia że szok, wożą to w baksach do Niemiec a na powrocie ładują w torbach kilogramowych 😂

Opublikowano
10 minut temu, Dziad932 napisał:

Nie no , może wygląda ale normalnie jest , rozmawiamy razem jakie wybrać rozwiązanie . Bo nie wierzę że wasze kobiety tak słuchają i akceptują każdy pomysł 

Oczywiście bo ja mam zawsze wspaniałe i przezajebiste pomysły 

Oczywiście ja akceptuje też pomysły żoneczki 

Opublikowano
33 minuty temu, Dziad932 napisał:

Jak ja lubię takie dni , zachodze z rana do obory a tam już mały angus łazi 😊

I to tego bycek 💪

O ta. Na dobry początek dnia krowa macicę wywaliła... 

22 minuty temu, slawek74 napisał:

mnie możesz obrażać ale od rodziny... bo rurę na grzbiecie połamię ...

Jestem z Ciebie dumny 

Opublikowano
27 minut temu, Kierownik napisał:

sprzedawaj sąsiadowi :D

O nie ...😊

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

No ja w wakacje pracuję normalnie. Kwiatka to nie wiem, ale już kilka osób próbowało mi zapłacić flaszką i bardzo się zdziwiły. 😉

Ciekawe czy za prąd też można flaszkami zapłacić... U nas też to było w modzie 

Opublikowano
17 minut temu, Kierownik napisał:

tak tak te zaufania itp to wiesz ;) poza tym po co na kogoś plecy wrzucać stres związany z gospodarką lub z firmą kiedy ktoś w ogóle nie jest z tym powiązany? Podwija Ci się noga masz kredyty, umierasz, a Twoja żona czy dzieci które z Twoją pracą nie miały nic wspólnego muszą Cię spłacać. Gdzie w tym to obupolne zaufanie i miłość? :D

Nie mam tego typu problemów 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Oczywiście bo ja mam zawsze wspaniałe i przezajebiste pomysły 

Oczywiście ja akceptuje też pomysły żoneczki 

No to dobrze , Ale o mieszkaniu to chyba powinno się wspólnie decydować 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Dziad932 napisał:

No to dobrze , Ale o mieszkaniu to chyba powinno się wspólnie decydować 🤔

A co tu dyskutować poznaliście się jak miałeś gospo wie że ty  musisz tam być wychodzi za ciebie wprowadza się i  już chyba że... Resztę sobie sam dopowiedz 

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

No za***iście się mieszka Samemu szczególnie jak się ma małe dzieci. Mieszkaliśmy z moimi rodzicami teraz mieszku sami. I często wspominamy z moją panią jak dobrze było jak mieszkaliśmy razem z nimi.

Wszystko zależy od charakteru ludzi i czy ma się w takim domu swój kąt ( oddzielna łazienka kuchnia itd).  Ale tak jak piszesz mieszkać z rodzicami czy teściami mając małe dzieci to jest wygoda niesamowita. Zwłaszcza jak każde z rodziców chce się ,, realizować '' w zawodzie i nikt za bardzo nie chce się dziećmi zajmować. A znam takie przypadki. Wtedy dzieci po roku już do żłobka wysyłają żeby inni je wychowywali.  Ja na swoich rodziców nie mogę narzekać. Kobietę traktują lepiej jak mnie 😄 a o dziecku nawet nie ma co wspominać. Ich oczko w głowie i dopytywania kiedy następne. sprawdza się to co wszyscy mowia że dziadki lepiej traktują wnuczki niż własne dzieci bo jak se człowiek przypomni to faktycznie dziadki pozwalali na wszystko :)

Opublikowano

Jak czytam takie tematy jak teraz to mi gęsia skóra na plecach wychodzi.Całe szczęście że mieszkamy od początku sami i nie muszę się z nikim użerać.

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

A co tu dyskutować poznaliście się jak miałeś gospo wie że ty  musisz tam być wychodzi za ciebie wprowadza się i  już chyba że... Resztę sobie sam dopowiedz 

Marek daj spokój. Ta dyskusja to jak ruchanie w kondomie, z góry wiadomo że nic z tego nie będzie.

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
14 minut temu, Łolek napisał:

No dokładnie , akceptuje że mam gospodarstwo i tyle , a ja też wiedziałem od początku że moja chce mieszać osobno 

Opublikowano

Jak masz czym pocierać to i gumę spalisz, wtedy coś będzie😂

10 minut temu, 6465 napisał:

Marek daj spokój. Ta dyskusja to jak ruchanie w kondomie, z góry wiadomo że nic z tego nie będzie.

Marcinie kupuj materiał na dom, buduj i płodzi syna. 

Chociaż z twoją ostrożnością to będzie córka 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v