Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, Dziad932 napisał:

Mówisz , że to zmieni coś 🤔

Dużo ludzi tak mieszka 😉

Blisko to chyba nie znajdziesz dobrej pracy chyba u nas no chyba że masz chody na elektrownię kopalnie 

Zmienić może ale możesz się gorzej utopić 

Tak zciekawosci ile jesteście razem ? 

Ja tam takie rzeczy jak mieszkanie priorytety dla mnie uzgadnialem niedługo po poznaniu żeby nie było później zdobienia i żeby mi ktoś nie mówił że nie mówiłem i jeśli ktoś to akceptuje to się cieszę a jak nie to lepiej się rozstać jak dla mnie jak każde che iść w swoją stronę to nigdy nic dobrego to nie przyniesie 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, malaczarna napisał:

Kawę parze dobra może to go trzyma 

Myślę że to raczej o cukier lub słodzik bardziej chodzi niż o samą kawę, najlepiej smakuje nocą słodzona, a rankiem wspólnie wypita 😉

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Dziad932 napisał:

18 minut temu, hubertb napisał:

To niczym dziwnym jej zachowanie nie jest. Szarpnij się na pierścionek.

Mówisz , że to zmieni coś 🤔

7 minut temu, Krzak napisał:

Będziesz robił na etacie po 10 godzin i mieszkał w bloku w m2 😆

Dużo ludzi tak mieszka 😉

ja bym w ''klatce'' nie chciał ...

bratrolnika napisał:

10 godzin temu, Agrest napisał:

Siema Big Milk😜

ta ksywa może zostać na stałe👍

10 godzin temu, slawek74 napisał:

lepiej nie spotkać.... sąsiad niedaleko w lesie małego wila widział ....

Willa Smitha???

nie cwaniakuj młody wilka spotkał w rezerwacie a to dwa kilometry w lini prostej....

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

Myślę że to raczej o cukier lub słodzik bardziej chodzi niż o samą kawę, najlepiej smakuje nocą słodzona, a rankiem wspólnie wypita 😉

Czarna i gorzka tylko kawa

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

nie cwaniakuj młody wilka spotkał w rezerwacie a to dwa kilometry w lini prostej....

Kto się wilka boi do lasu nie chodzi. Co Ci ten wilk zrobi? 1 listopada roku ubiegłego do wilka na mniej niż 30 metrów podszedłem to uciekł przez rzekę. 

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, damianos95 napisał:

Blisko to chyba nie znajdziesz dobrej pracy chyba u nas no chyba że masz chody na elektrownię kopalnie 

Ja tam takie rzeczy jak mieszkanie priorytety dla mnie uzgadnialem niedługo po poznaniu żeby nie było później zdobienia i żeby mi ktoś nie mówił że nie mówiłem i jeśli ktoś to akceptuje to się cieszę a jak nie to lepiej się rozstać jak dla mnie jak każde che iść w swoją stronę to nigdy nic dobrego to nie przyniesie 

Mimo  wszystko będe próbował w gospodarstwie 

Na poważnie to już dobre dwa lata 

32 minuty temu, slawek74 napisał:

W klatce tylko spanie ☺️

Koszenie kombajnem słonecznika można przystawką do kukurydzy ogarnąć ? Czy trzeba odpowiednią do tego kupić 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

W klatce tylko spanie ☺️

Tylko spanie w bloku a sex przed blokiem na parkingu 🤔🙆‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
Dziad932 napisał:

55 minut temu, damianos95 napisał:

32 minuty temu, slawek74 napisał:

W klatce tylko spanie ☺️

przełam się na większe maszyny, ziemi masz obrobisz się za dzień i pójdziesz jeszcze nad jezioro wieczorem z kobita

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Tak, tylko czekać

Ile zł ha koszenia bedzie kosztował? 

Opublikowano

ciekawy sezon. 

okoliczna paszarnia ani nie skupuje, ani nie kontraktuje ziarka. nawet cennika brak 😁

Opublikowano
13 minut temu, HF86 napisał:

ciekawy sezon. 

okoliczna paszarnia ani nie skupuje, ani nie kontraktuje ziarka. nawet cennika brak 😁

Tłocznie oleju podobno nie są pozytywnie nastawione co do skupu polskiego rzepaku. Statki z rzepakiem podobno płyną do Polski 🙄

Opublikowano

nikt nie będzie tańczyć nad polskim chłopem .

pokażą wyższość kontraktacji i potem już z górki. 

a nie się prosić o produkt. 

nie poto międzynarodowe koncerny wlazły na rynek aby jakieś grosze zarabiać. 

Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał:

Ty jak Pioter myślisz. 

Znaczy za kłaki i do roboty, niech obrabia... 

Jeśli chodzi o kobiety to całkowicie myślę inaczej niż Piotrek. Do roboty też nikogo nie gonię, i nie oczekuje. Jednak w pewnych sprawach nie możesz okazywać niezdecydowania jak to ma w zwyczaju ten @Dziad932 .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v