Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Pokazałeś że dziadom dobrze się żyje.

Każdy chce spróbować. 

Gdzie dobrze ostatnio za słupem się podparłem bo już nie miałem sił chodzić bo po szczawiu siła za rok to moja mnie chodziła szukała. Jak ja zimy dożyje to będzie dobrze.... @Chłoporobotnik wrazie czego zajmij się kobitą i bydłem dziobatym, bydłem uszatym i mamutami. No i dopilnuj żeby mnie to przy dołowaniu zagrali

Opublikowano
4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Stach pomyśleć jaką wyciągniesz gdy ta zdechnie

Jeszcze jeden Claas jest, ale też zepsuty 🙊

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Co tam padło ?

Łożysko na bębnie chyba 

Opublikowano
5 minut temu, kris91 napisał:

No no no, potrzymaj mnie piwo 😏😏😏😏 U mnie w papuciach najpierw palce podłogę wąchają, a później reszta nogi idzie 😂😂😂😂😂😂😂😂

Ja to tera boso chodzę. But mi się rozleciał moja mi kleju nie kupiła a podeszwę gdzieś zgubiłem i teraz to już nie naprawie 

Opublikowano
kizak napisał:

Coś Bananka nie widać ,czyżby ostatnie korekty nauczycielkom ,tfu świadectwom robi ? może laurki na nagrody wycina z desek ,teraz wsio na raz ,mogli by wcześniej zatrudnić a tak trochu chłopa szkoda ,  😐

Jestem jestem. Było mnie oznaczyć normalnie to bym się wcześniej odezwał. Dziś zapierdziel miałem bo sporo koszenia przed zakończeniem roku szkolnego.

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Trzeba poczekać do woskowej dojrzałości i kiszoneczka palce lizać 

IMG_20220622_113824.jpg

nie chcą moje bycunki tego jeść. 

zato myszy wręcz uwielbiają zakładać całe kolonie w takich belach 😂

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, HF86 napisał:

U mnie groch+wyka+owies -jadlodajnia dla myszy 

Fajnie dodać ,,reczke''ale w tym roku cena.....

👍

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
20 minut temu, jacek1296 napisał:

Masz rocznego syna?

To żeś wydedukował🤭

Opublikowano
12 minut temu, Bananek napisał:

Jestem jestem. Było mnie oznaczyć normalnie to bym się wcześniej odezwał. Dziś zapierdziel miałem bo sporo koszenia przed zakończeniem roku szkolnego.

Randapem prysnij 😉 nie będziesz musiał kosić 

Opublikowano
15 minut temu, HF86 napisał:

Panie sieczkarnia i w pryzmę razem z trawą i normalnie delyszys 😋

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Zetor ma szerzej koła od 80tki bo go poszerzyłem 

Generalnie to proxa ma tuz podobny do 7211 i tam największa wadą jest długość cięgieł dolnych, w 80 mocniej wystają za koło przez to lepiej zapinać/ustawiać maszynę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v