Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Witam Pany.Za 7 letnie auto zapłacił 70tys?Czy ciebie już poj..... najpierw stawiasz sobie grilciuchcie w ogródku a teraz to.To z wiekiem przychodzi czy jak

Krowy lepsze niż pyry i kapusta 😅.

Dzisiaj Bronisze od nawet 20 do 30 

A jak tam zjazdowa?

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Chłopaki też macie takie problemy z kobietami ,moja cały czas marudzi że tylko robota a dla niej nie mam wcale czasu 🤷‍♂️, mimo że praktycznie połowę weekendu spędzamy razem 😉

Nie wiem czy ożenek to dobry pomysł dla faceta , a może rolnicy rzeczywiście za dużo pracują i powinni być sami 🤔

Nieee, ja takich problemów nie mam 

Opublikowano

Moja zawsze chciała do miasta No ale trafił się wsiok🤣, miewała kryzys że miasto musiała zobaczyć, to się na weekend do siostry do Warszawy jechało. Teraz mówi że by wsi na miasto nie zamieniła. 

@Łolek my jesteśmy w wieku że musimy choć część marzeń realizować. Jesteśmy z pokolenia które widziało jak rodzice zapieprzają i zostaliśmy wciągnięci w ten wir pracy.

Ale możni tego świata przynajmniej mi skutecznie uświadomili że jesteśmy nie tylko nikim, ale i  niczym. Wirusem czy wojną dla własnych interesów potrafią zniszczyć wszystko.

I nie warto gonić swego ogona bo i tak zabiorą i zniszczą dorobek.

Więc marzyłeś o aucie , tylko gratulować że wreszcie o sobie pomyślałeś.

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

Teściowie są jakby w pakiecie, tak jak reklamy w AF, zawsze wyskoczy jak filip z konopi jak chcesz coś napisać. 

No ta ale stary pet nie będzie komuś życia układał

Ja to bym go zaraz do parteru sprowadzić i nie mówię tu o  przemocy, wystarczy że by kilka razy k**wy na niego poleciały i pewnie ryj by zamknął

• Like 1
Opublikowano
HF86 napisał:

I pada kolejny raz. trawa eko a zaczęła się kłaść. a przyczepa może dopiero na sobotę 🥺😖

O, to będą pewnie rówieśniczki. U mnie jakoś nie padało drugi raz. Tylko rano burza.

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Moja zawsze chciała do miasta No ale trafił się wsiok🤣, miewała kryzys że miasto musiała zobaczyć, to się na weekend do siostry do Warszawy jechało. Teraz mówi że by wsi na miasto nie zamieniła. 

@Łolek my jesteśmy w wieku że musimy choć część marzeń realizować. Jesteśmy z pokolenia które widziało jak rodzice zapieprzają i zostaliśmy wciągnięci w ten wir pracy.

Ale możni tego świata przynajmniej mi skutecznie uświadomili że jesteśmy nie tylko nikim, ale i  niczym. Wirusem czy wojną dla własnych interesów potrafią zniszczyć wszystko.

I nie warto gonić swego ogona bo i tak zabiorą i zniszczą dorobek.

Więc marzyłeś o aucie , tylko gratulować że wreszcie o sobie pomyślałeś.

W punkt, oj przydałby się taki teść dla syna mego😉

Od 30 lat miałem 3 dni urlopu i może że 3 tygodnie zwolnienia 

Sławek może marzenie to dużo powiedziane ale trzeba też mieć z tego życia przyjemność i satysfakcję 

Opublikowano
15 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ja to bym go zaraz do parteru sprowadzić i nie mówię tu o  przemocy, wystarczy że by kilka razy k**wy na niego poleciały i pewnie ryj by zamknął

,,nie dokazuj miły,nie dokazuj" przecież ciebie byle dziadek do parteru sprowadzi😊

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, TheraRolnik napisał:

No ta ale stary pet nie będzie komuś życia układał

jak byś był moim zięciem to po takiej akcji zabrał bym cię na wycieczkę do lasu, abyś na łonie natury nabrał respektu, a może i nawet chęci życia 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Posag najpierw wynegocjuj w końcu to teść będzie miał problem z głowy 

A pierdziele nic nie chcę

1 godzinę temu, hubertb napisał:

Marcin ma siore więc okupacja łazienki i te klimaty są mu znane.

👍

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Ty masz jaja czy troki od kalesony🤔

Jak może stawiać warunki.

Albo jest z tobą albo zostaje przy tatusiu.

Krótka piłka w tym temacie.

Gumki od kaleson 😊

1 godzinę temu, Łolek napisał:

No że mi auto zardzewieje 🙆‍♂️

Marcin musisz przekonać kobitkę żeby mniej słuchała ojca bo może i on chce dla niej dobrze ale to z tobą musi sobie życie układać 

A jeśli popełnicie błędy to bedo wasze błędy i na nich nauczycie się wspólnego życia....... tyle moich rad

Tak Marek , może błąd że się związałem z kobietą która lubi wieś i częściowo wychowana tu ,ale jednak jest z miasta

41 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nieee, ja takich problemów nie mam 

Pytam doświadczonych 😊 , nie tych co dziurkę widzą w filmach po 22 😉

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Ja tam bym wpie.. na miejscu paliwo drogie. 

w wychowaniu zięcia pieniądze się nie liczą 🤭

Opublikowano
19 minut temu, witejus napisał:

,,nie dokazuj miły,nie dokazuj" przecież ciebie byle dziadek do parteru sprowadzi😊

Oj żebyś się nie zdziwił 🤭

10 minut temu, HF86 napisał:

jak byś był moim zięciem to po takiej akcji zabrał bym cię na wycieczkę do lasu, abyś na łonie natury nabrał respektu, a może i nawet chęci życia 🤭

Nie pojechał bym bo nie lubię lasu 🤭 co jest fajnego w chodzeniu do lasu 🤷

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Oj żebyś się nie zdziwił 🤭

Nie pojechał bym bo nie lubię lasu 🤭 co jest fajnego w chodzeniu do lasu 🤷

powrót z lasu 😅

Opublikowano
21 minut temu, HF86 napisał:

Guma i wąskie drzwi? 🤔

21 minut temu, hubertb napisał:

Ja tam bym wpie.. na miejscu paliwo drogie. 

On nóżki ma krótkie ale szybko nimi przebiera. Widziałem na yt 

13 minut temu, witejus napisał:

Wcale bym się nie zdziwił, jakbyś padł na glebę

Patrz od 1.30 🤭

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

On nóżki ma krótkie ale szybko nimi przebiera. Widziałem na yt 

Czyli można by było do haka samochodu przy juczyć? No bo co jak co ale na pewno po pięćdziesiątce nie będzie mi się chciało IŚĆ do lasu 1,5km. 

Opublikowano
2 godziny temu, Dziad932 napisał:

Chłopaki też macie takie problemy z kobietami ,moja cały czas marudzi że tylko robota a dla niej nie mam wcale czasu 🤷‍♂️, mimo że praktycznie połowę weekendu spędzamy razem 😉

Nie wiem czy ożenek to dobry pomysł dla faceta , a może rolnicy rzeczywiście za dużo pracują i powinni być sami 🤔

Tak jak pisali wyżej, namawia na większe maszyny. Nawet jak się nie zna, robi to podświadomie, jak kupisz i będzie marudziła że znowu pieniądze wydane to mówisz, no ale chciałaś żebym więcej czasu miał wolnego 👍 wtedy masz z pół dnia spokoju bo się nie odezwie 🤣 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v