Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, 6465 napisał:

No nadszedł czas na koniec dużych wesel.

To akurat dobrze. Ludzie po 100 tyś kredytu brali aby wesele zrobić na 300 ludzi. Po chooj to komu? Skromne przyjęcie dla najblizszej rodziny i znajomych i tyle. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

U mnie jak byś chciał żyć na krzywy ryj to bym Ci nie dał ani grosza... 🤔

Nie chcieliśmy wesela, cyrograf miałem podpisać u księdza. 

Opublikowano
33 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jakbym ja miał na zdanie jej rodziców patrzeć to po pierwszej wizycie bym musiał spierdzielac 🤣 za to chłopak jej siostry od początku ulubieniec mamusi a teraz pokazuje rożki 🤣 ale lubię jej o tym przypominać że ja ten najgorszy od początku a jednak nie taki zły 😁

moja teściowa miała 3trzech ulubionych zięciów. teraz ma 3 rozwodki i męża co woli mieszkać w garażu jak z nią. 

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

bez dzieci można siedzieć na kocią łapę ale jak są dzieci porządek formalny  musi być .

Jeśli chcesz razem żyć ślub się przydaje. Nawet jak ktoś do szpitala pójdzie to jesteś mężem czyli rodziną a nie obcym chłopem. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

moja teściowa miała 3trzech ulubionych zięciów. teraz ma 3 rozwodki i męża co woli mieszkać w garażu jak z nią. 

Zazwyczaj jabłka nie padają zbyt daleko od jabłoni, widać zięciowie też woleli mieszkać w garażach.   :P

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

Norz kuźwa to żeś trafił 🙆

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Jakby ja zdupcyl porządnie że soki by jej poszły jak z fontanny to by wiedziała za kim ma iść.. 🤔. A tak to wieczne  rozterki bedo 😁😁😁😁😁

Ty to jak już coś zajebiesz to klękajta narody

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertb napisał:

Czwarta jak widać ma charakter po ojcu ;) 

Lepiej nie do końca, bo może  zechcieć zamieszkać też w garażu.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

mnie tam kawały o teściowej w ogóle nie śmieszą. 

prawie wszystkie są o mojej 🥸

Opublikowano
42 minuty temu, Desperado napisał:

O to to to. Marcinek jeżeli dobrze kumam, to Ty siedzisz na kocią łapę? niech zaraz mówi kiedy ślub kościelny!!!!!

Nie mieszkamy razem, jakbym siedział to bym się nie przejmował 

Opublikowano
10 minut temu, stempos1980 napisał:

Szymon pytanie z innej beczki .Nowy wał  czy szukać dobrej używki do 3512.

Stary złom

Nie ja byłem pytany ale wyrażę opinie. Najlepiej było by kupić nowy ale  Pomy regenerują i można tego wariantu spróbować 

Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Stary złom

A co ze starym ? Nie wyda szlifu? Swoją drogą 3p za bardzo nie ma co szlifować bo one same z siebie lubią pękać.

Jak trafi się używka w dobrym stanie to bym brał używany. Odezwij się do @Pomorzanin1222rozbierał 2 silniki 3p ostatnio 

Opublikowano

Witam wszystkich. Ale prognozy sie nie sprawdzają,mialo padac od 12 a tu kilka kropli ledwie spadlo. Gdybym wiedzial ze nie bedzie deszczu to rano bym pojechal pokosil łąki, jak myslicie jak teraz wykosze to do wtorku wysechnie na siano? Ma byc slonecznie a w srode burze nadają

Opublikowano
16 minut temu, stempos1980 napisał:

Stary złom

Nowy , Andoria 👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v