Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, 6465 napisał:

No nadszedł czas na koniec dużych wesel.

To akurat dobrze. Ludzie po 100 tyś kredytu brali aby wesele zrobić na 300 ludzi. Po chooj to komu? Skromne przyjęcie dla najblizszej rodziny i znajomych i tyle. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

U mnie jak byś chciał żyć na krzywy ryj to bym Ci nie dał ani grosza... 🤔

Nie chcieliśmy wesela, cyrograf miałem podpisać u księdza. 

Opublikowano
33 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jakbym ja miał na zdanie jej rodziców patrzeć to po pierwszej wizycie bym musiał spierdzielac 🤣 za to chłopak jej siostry od początku ulubieniec mamusi a teraz pokazuje rożki 🤣 ale lubię jej o tym przypominać że ja ten najgorszy od początku a jednak nie taki zły 😁

moja teściowa miała 3trzech ulubionych zięciów. teraz ma 3 rozwodki i męża co woli mieszkać w garażu jak z nią. 

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

bez dzieci można siedzieć na kocią łapę ale jak są dzieci porządek formalny  musi być .

Jeśli chcesz razem żyć ślub się przydaje. Nawet jak ktoś do szpitala pójdzie to jesteś mężem czyli rodziną a nie obcym chłopem. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

moja teściowa miała 3trzech ulubionych zięciów. teraz ma 3 rozwodki i męża co woli mieszkać w garażu jak z nią. 

Zazwyczaj jabłka nie padają zbyt daleko od jabłoni, widać zięciowie też woleli mieszkać w garażach.   :P

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

Norz kuźwa to żeś trafił 🙆

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Jakby ja zdupcyl porządnie że soki by jej poszły jak z fontanny to by wiedziała za kim ma iść.. 🤔. A tak to wieczne  rozterki bedo 😁😁😁😁😁

Ty to jak już coś zajebiesz to klękajta narody

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertb napisał:

Czwarta jak widać ma charakter po ojcu ;) 

Lepiej nie do końca, bo może  zechcieć zamieszkać też w garażu.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

mnie tam kawały o teściowej w ogóle nie śmieszą. 

prawie wszystkie są o mojej 🥸

Opublikowano
42 minuty temu, Desperado napisał:

O to to to. Marcinek jeżeli dobrze kumam, to Ty siedzisz na kocią łapę? niech zaraz mówi kiedy ślub kościelny!!!!!

Nie mieszkamy razem, jakbym siedział to bym się nie przejmował 

Opublikowano
10 minut temu, stempos1980 napisał:

Szymon pytanie z innej beczki .Nowy wał  czy szukać dobrej używki do 3512.

Stary złom

Nie ja byłem pytany ale wyrażę opinie. Najlepiej było by kupić nowy ale  Pomy regenerują i można tego wariantu spróbować 

Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Stary złom

A co ze starym ? Nie wyda szlifu? Swoją drogą 3p za bardzo nie ma co szlifować bo one same z siebie lubią pękać.

Jak trafi się używka w dobrym stanie to bym brał używany. Odezwij się do @Pomorzanin1222rozbierał 2 silniki 3p ostatnio 

Opublikowano

Witam wszystkich. Ale prognozy sie nie sprawdzają,mialo padac od 12 a tu kilka kropli ledwie spadlo. Gdybym wiedzial ze nie bedzie deszczu to rano bym pojechal pokosil łąki, jak myslicie jak teraz wykosze to do wtorku wysechnie na siano? Ma byc slonecznie a w srode burze nadają

Opublikowano
16 minut temu, stempos1980 napisał:

Stary złom

Nowy , Andoria 👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v