Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Łolek napisał:

59 minut temu, Dziad932 napisał:

Marek a co zrobić jak jeszcze nie zebrałem 🤔

No jak to co ZEBRAĆ 

Mąż tej znajomej z ''rolnik szuka żony'' nie żyje ?tej Bogusi🤔

• Sad 1
Opublikowano
Karol6130 napisał:

Sąsiad liczył w tym roku to mówił że 70 trzeba będzie brać. 

Po tyle tamtoroczna bele w okolicy sprzedają 

co wchodzi w skład usługi?

w temacie z 8 edycji jest...

56lat chłop 🙆‍♂️

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

To po ile stawki za kompleksowe zwijanie, ładowanie i owijanie od sztuki?

Ja prawdopodobnie będę brał po 20 za bele + 10 za owijanie bez foli. Choć i tak pewnie będę tylko prasował u sąsiada 

Opublikowano
15 minut temu, Karol6130 napisał:

Liczyłeś Ty kiedy realnie koszty? 

Czy samo paliwo i jakieś części? 

Nie mówię że nie zostaje mając swoje ale tak naprawdę to jedyny argument posiadania własnej prasy to to że jedziesz kiedy chcesz no chyba że się popsuje 

Nie mam swojej i żyje 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

co wchodzi w skład usługi?

w temacie z 8 edycji jest...

56lat chłop 🙆‍♂️

Weź mnie tam podświetl.

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał:

Mąż tej znajomej z ''rolnik szuka żony'' nie żyje ?tej Bogusi🤔

Tak zaciągnął się 

8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Znaczy ten Krzysztof ? 

Tak ten 

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

No urwał nać następny dziad... Wezta mnie trzymajta 🤦‍♂️

Tyś lis farbowany a nie dziad. Za wykorzystanie wizerunku dziada i wykorzystywanie go w celu osiągnięcia określonych korzyści materialnych powinni Ci dobry domiar dołożyć🤣

37 minut temu, Karol6130 napisał:

Myszy pieniądze zjedzą zaczym🚜 dowiozą😉

Jeśli mnie znowu w uja ładować będą to zrezygnuję i tyle. Kupię se auto albo wczasy tygodniowe nad polskim morzem😁

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Tak zaciągnął się

Łoo k**wa 🤨

Jprd strach się żenić ...

Opublikowano

Psychika ludzka jest nie zbadana. Stała się tragedia i tyle. 

1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Łoo k**wa 🤨

Marcin zen się co byś nie przegapił. Ta twoja panna ci kopa za***ie i nie będzie całe życie czekała. 

• Like 1
Opublikowano

Co było powodem to tylko on wiedział a tajemnice zabrał do grobu 

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ja pierdziu.. Fajny gość... 🤕

No miałem kiedyś okazję z nim zamienić słowo to spoko facet się wydawał 

• Like 1
Opublikowano

Biedy to tam u niego nie było i ogarnięty gość był.... Z kobitkami to widać miał problem bo trochi za szybko poszedł na całość..ale to tylko moje zdanie z tego co w  telewizji... 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

pada deszcz a ja mialem siano kosic,kukurydze nawozem posiac a tak urlop.

jest jeden problem - robota czeka za kazdym rogiem zamiast sie bawic na 2 -3 hektarach idziesz na etat i masz swiety spokoj, 

w powiecie chrzanowskim srednia gospodarstwa to 2,3 hektara, odlogi ciagna sie ode wsi do wsi, nawloc tam lubi rosnac bo i ziemie gorsze.

Dokładnie. W większości przypadków wolna sobota, praca blisko. Bez kombinacji i problemów, że coś za tanie albo za drogie. Kupę takich ludzi u nas, pole po robocie obskoczą i tyle 

7 minut temu, Dziad932 napisał:

Łoo k**wa 🤨

No panie, u mnie to jest największy strach w życiu ale go pokonuję coraz lepiej - coraz większą niechęcią.

Jeszcze 2mm dopadało więc od rana 13mm, czerwiec 19mm.

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Biedy to tam u niego nie było i ogarnięty gość był.... Z kobitkami to widać miał problem bo trochi za szybko poszedł na całość..ale to tylko moje zdanie z tego co w  telewizji... 🤔

No szybko się tam potoczyło, TV pokazała część a co było po za to  nikt nie wie 

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

Marcin zen się co byś nie przegapił. Ta twoja panna ci kopa za***ie i nie będzie całe życie czekała. 

Tomek nie jest takie proste , duża odpowiedzialność , do tego mieszkanie wynająć no ok , ale wyjeżdżać rano i wracać o 21 to kiedy troche pomieszkać 🤷‍♂️

Opublikowano

Marcin pier**lisz jak potłuczony. Bież żonę do siebie pod dach a nie tam jakieś mieszkania. Kuźwa myślisz że jak ja się chajtałem to miałem wszystko na tip top. Kuźwa ogrzewania nie było tylko pięć w koncie stał i mieliśmy jeden pokój a rodzice za ścianą. A że ojciec w nocy na papierosa wychodził to rano jak wstawaliśmy tylko się uśmiechał i mówił ić odpocznij. Ach to były piękne czasy 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v