Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Żeby skończyć kłótnie z głuchoniemą wystarczy zgasić światło 

Tylko ona potem może np. wałkiem również "zgasić światło" chłopu, lepiej czasem wysłuchać i udać skruszonego ;) 

Różnica między kawaler a stary kawaler jest sprawą płynną, mam kolegę który w wieku lat 40 ożenił się. Tyle że on nie stosował celibatu

• Thanks 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Żeby skończyć kłótnie z głuchoniemą wystarczy zgasić światło 

A w dzień? 🤔

hubertb napisał:

Różnica między kawaler a stary kawaler jest sprawą płynną, mam kolegę który w wieku lat 40 ożenił się. Tyle że on nie stosował celibatu

W rodzinie mam 50 latka, który wpadł z 20 latką (tak, wiem jak to brzmi, sam mu gratulowałem), ożenił się z nią i mieli w sumie czwórkę potomstwa. Mało tego. Niedawno został nawet dziadkiem, choć nikt nie wróżył, że nim będzie.

Tzn, że dożyje wnuków.

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, hubertb napisał:

No jeden ma 65, drugi 56 lat. Kuzyni, mieszkają obok siebie. Dużo takich u nas. Jak wszędzie zresztą. 

Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Niech sobie ma, nie każdy dziad musi mieć kobitę. Mam dwóch znajomych, można powiedzieć, że też dziadów i też sami są. A to już chłopy dużo ode mnie starsze. 

To nie wzór do naśladowania

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Im to już bakutil pozostaje ale Tobie? 

Nadawała by się jakaś ale to by musiała sama przyjść, bez żadnych randek i innych pierdół, niepracująca zawodowo, bez własnego zdania. Czyli jednym słowem żadna. 

• Haha 2
Opublikowano

przeztało padać może by się za robotę wzią 🤔

Chłoporobotnik napisał:

Nadawała by się jakaś ale to by musiała sama przyjść, bez żadnych randek i innych pierdół, niepracująca zawodowo, bez własnego zdania. Czyli jednym słowem żadna.

I Ty byś taką chciał bez ''charakteru'' 🤔🤦‍♂️🙆‍♂️🙈🤪🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

To nie wzór do naśladowania

Nie powodzi im się źle. Obaj tylko z ziemi żyją. Jeden to taki dziad do mnie zbliżony bo tylko C-330 i 5ha, drugi ma oprócz C-330 C-360 3P i jakiegoś DF. Też im syf nie przeszkadza, jak i mi 😁

Opublikowano
hubertb napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

choć nikt nie wróżył, że nim będzie

No małżeństwa też się pewnie nikt nie spodziewał 🤣

Tego to się można było spodziewać, bo z nożem i z ch....em nie ma żartów. 😉

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nadawała by się jakaś ale to by musiała sama przyjść, bez żadnych randek i innych pierdół, niepracująca zawodowo, bez własnego zdania.

Uwierz mi że jak przychodzą to są bez pracy i bez własnego zdania. Po podpisaniu cyrografu sytuacja ulega diametralnej zmianie, nie jeden się już zdziwił robiąc wielkie oczy. 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Uwierz mi że jak przychodzą to są bez pracy i bez własnego zdania. Po podpisaniu cyrografu sytuacja ulega diametralnej zmianie, nie jeden się już zdziwił robiąc wielkie oczy. 

No to tym bardziej nie mieć żadnej. Jak mam się płaszczyć jak Ty czy ojciec - bo żonce coś nie pasuje, a to zmienimy a to zmienimy to ja dziękuję ale wysiadam. Będzie mnie gonić taka cholernica. To wolę w barłogu poleżeć. 

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To chyba jakaś upośledzona umysłowo, szybko byś ją ubezwłasnowolnił i po sprawie.   :P Ale z drugiej strony jak taka to nie wiem czy lepiej na gumowej byś nie wyszedł, umyć po użyciu wysuszyć i długie lata posłuży.    :P

10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

No to tym bardziej nie mieć żadnej. Jak mam się płaszczyć jak Ty czy ojciec - bo żonce coś nie pasuje, a to zmienimy a to zmienimy to ja dziękuję ale wysiadam. Będzie mnie gonić taka cholernica. To wolę w barłogu poleżeć. 

Kobita panie to nie są tanie rzeczy.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v