Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Zwrotniejszy, ale łopona jednak blisko rządka idzie. I chwilą nieuwagi i już 3 metry zadeptane.

Ty zaczynasz gadać jak Marcin Ursus czy jak on się teraz nazywa

Jak złoto leją to też są straty. A po za tym ma czas to się podniesie 

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Tylko beczyć się nauczyli🤭

• Like 1
Opublikowano

Chłopy taki olej mam w skrzyni Zetora axenol utto , dobre to czy szajs 🤔 

Opublikowano
Łolek napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

Zwrotniejszy, ale łopona jednak blisko rządka idzie. I chwilą nieuwagi i już 3 metry zadeptane.

Bzdury gadasz. Dbam tylko o roślinki.

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

🧸🍼 

🙋‍♂️12⁰C i coś 🌧

U mnie zero deszczu. Ciepielów, Sycyna, Zwoleń widać że wilgoci nie brakuje, coś wieczorem chlapnęło. 

Teraz jestem w Radomiu to mnóstwo kałuż.

Opublikowano
2 minuty temu, Uziu92 napisał:

szajs.

Tak czułem bo patrzę w necie to nie drogie , a jaki będzie dobry z tańszych żeby tur dobrze śmigał ?

Opublikowano
5 minut temu, Dziad932 napisał:

Tak czułem bo patrzę w necie to nie drogie , a jaki będzie dobry z tańszych żeby tur dobrze śmigał ?

Żaden z tańszych, kup fusza hydrala 

Opublikowano

@Łolek Marek chcesz mnie całkiem do dziadostwa doprowadzić 🤔. Panie ja mleko odstawiam tylko do Radomska 🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

@Łolek Marek chcesz mnie całkiem do dziadostwa doprowadzić 🤔. Panie ja mleko odstawiam tylko do Radomska 🤷‍♂️

Ile jest różnica 3 czy 4 zeta na litrze  no nie rżnij  dziada 

Kup agrol 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
19 minut temu, Dziad932 napisał:

Chłopy taki olej mam w skrzyni Zetora axenol utto , dobre to czy szajs 🤔 

Dobry szajs. 🤭

14 minut temu, Agrest napisał:

U mnie zero deszczu. Ciepielów, Sycyna, Zwoleń widać że wilgoci nie brakuje, coś wieczorem chlapnęło. 

Teraz jestem w Radomiu to mnóstwo kałuż.

Mnie tylko trochę zarwało bo kałuże to raczej abstrakcja może i dobrze bo muszę zwinąć kulki a trawa ograbiona pod prasę od wczoraj wieczora leży. 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Olej nic nie da, rozdzielacz w zetorze ma dławik na wyjście hydrauliczne. Dopiero 7341 miały rozdzielacz przystosowany do napędu silników hydraulicznych(bez dławienia).

Ale o co chodzi 🤔 i do kogo to było ?

Opublikowano

Niebo się zmienia🤔 

W zeszły piątek tamta strona gminy miała w wieczorna burze 🌪️ dachy i tunele poszły spać🙄 

Oby jak naj mniej było tego ogólnie.

Ale w tym sezonie pogoda bardzo nie stabilna

IMG_20220601_072629.jpg

• Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Do ciebie, olej nie zmieni pracy tura. 

A mi nie chodziło o prace tura , bo wiem jak to działa w 360/zetorach 😉

Tylko o to żeby ogólnie dobrze się sprawdzał do zasilania hydrauliki 

11 minut temu, Łolek napisał:

Ile jest różnica 3 czy 4 zeta na litrze  no nie rżnij  dziada 

Kup agrol 

Agrol , ale jaka lepkość ? 

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Marcin kupiłeś furę za tyle PLN ów i na olej dziadujesz 🤭

Chłopie już i tak za dużo mnie kosztuje , doszykowanie go 🙆‍♂️ 

Hipol nie nada się 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v