Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra chłopaki nie zagadujcie mnie bo dziś z moją ukochaną wybieramy się do jakiegoś lokalu na miły wieczór , więc muszę szybko ogarnąć zwierzyniec 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

Niech jedzie w cholerę , żeby go dogonić życia by brakło a na koniec dopadniekażdego zegarmistrz światła purpurowy i pod darnine 🤷🏼‍♀️

No coś tam się opłaci 😉

To po co robisz to co się nie opłaca ? Jeden telefon i masz krowy zabrane. A z tego co piszesz nigdy się nie opłacały 

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

To po co robisz to co się nie opłaca ? Jeden telefon i masz krowy zabrane. A z tego co piszesz nigdy się nie opłacały 

Szymek no po 2 zł już mam mleko , coś tam zostaje ale tylko na zetora i suchy chleb

Opublikowano

Kurła, tak dzisiaj wiało, że mi na dołku jęczmień orła z korzeniami wywinął. Dzień w dzień wiatry. Dzisiaj to pewnie spokojnie z 80-90kmh w porywach było. 

Opublikowano

@Dziad932

Marcin nie chodzi żeby się ścigać ale o to żeby sobie ułatwić żeby praca sprawiała przyjemność  

A co do piosenek to,, życie nie po to jest by trwać 

Ja bez jakiegoś celu czy tzw marchewki to nawet nie mam chęci z domu wyjść a jak sobie coś założę np że maszynę kupię czy auto to wtedy dążę do tego i mi się chce 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

@Dziad932

Marcin nie chodzi żeby się ścigać ale o to żeby sobie ułatwić żeby praca sprawiała przyjemność  

Ja bez jakiegoś celu czy tzw marchewki to nawet nie mam chęci z domu wyjść a jak sobie coś założę np że maszynę kupię czy auto to wtedy dążę do tego i mi się chce 

Otototo, w robocie jak mi się nie chce i ewidentnie to widać, to zaraz mi chłopcy wołają, że ewidentnie kredytu mi trzeba, bo wtedy już będzie mi się chciało 🤣.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Łolek napisał:

@Dziad932

Ale chyba jakiś próg którego nie warto przeskakiwać powinien być 🤔

No naprawdę nie mam już dziś czasu😛 ,zaraz kończę oprzątek

Edytowane przez Gość
Opublikowano
25 minut temu, bratrolnika napisał:

Taki o 

https://allegro.pl/oferta/odkurzacz-mpm-bezprzewodowy-pionowy-reczny-bod-01-11945467869?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_rtvagd_pla_ss&ev_adgr=rtvagd&ev_campaign_id=15011587598&gclid=CjwKCAjwkMeUBhBuEiwA4hpqEIIGmIdV0xl947fbd-oKuoWAc19pmu41N9tYXG9nLi8FKpE1iIyqKhoC5Q8QAvD_BwE

Dziękuję, aj dziś plusujesz jak nigdy, trza będzie flaszkę wysłać na Odechów

O patrz, też takie dziecinne rączki masz jak Tomek busiarz

W Bałtowie chyba większe te wąwozy są,mam gdzies zdjęcie, to z 7-8m głęboko

Wyciąć, zapomnieć

Albo mój Braciak jak wjeżdża spóźniony z bobem na Bronisze (też białe Ducato ujeżdża)

No, w Bałtowie to już konkret wąwozu i górka. Miałem kiedyś okazję jechać z górki podczas pełnego oblodzenia, niedługo po zrobieniu prawka.  Oj nie wiele brakowało by pełne gacie były🤭

Dpf raczej już nie wytnę. Pies wie kiedy kontrolę zrobią, a i pewnie o sprzedaży czas myśleć, więc lepiej żeby był skoro tyle lat w nim siedzi.

24 minuty temu, Dziad932 napisał:

Dobra chłopaki nie zagadujcie mnie bo dziś z moją ukochaną wybieramy się do jakiegoś lokalu na miły wieczór , więc muszę szybko ogarnąć zwierzyniec 🙂

Do turka na kebaba czy do hotelowej restauracji?

Wrzuć fotkę ukochanej. Ciekawi mnie czy na inną mógłbym spojrzeć🤭😜😉

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

No, w Bałtowie to już konkret wąwozu i górka. Miałem kiedyś okazję jechać z górki podczas pełnego oblodzenia, niedługo po zrobieniu prawka.  Oj nie wiele brakowało by pełne gacie były🤭

Dpf raczej już nie wytnę. Pies wie kiedy kontrolę zrobią, a i pewnie o sprzedaży czas myśleć, więc lepiej żeby był skoro tyle lat w nim siedzi.

Do pizzerii albo podobnej knajpki 

To nie fynd żeby innym pokazywać 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Oj Sławek Sławek. 

Toż wiadomo że do Turka. 

Do hotelowej to i pokój trzeba, i w pokoju z krzyża spuści

Jak on spuści jak go krzyż boli bo konwie dźwiga 

Owinie parówe w suchy chleb i heja🤭

6 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Może ktoś chce zjeść dobry obiad? 😅😛

IMG_20220528_191500.jpg

A kto po tobie będzie odgrzewał 😉🤭

• Haha 3
Opublikowano
23 minuty temu, radekz200 napisał:

Aleksander ile może być warty taki tygodniowy Brown Swiss 

E873C715-60C4-47D6-A8E0-C684C1F0470E.jpeg

Ze 1200

24 minuty temu, sadownik12 napisał:

Otototo, w robocie jak mi się nie chce i ewidentnie to widać, to zaraz mi chłopcy wołają, że ewidentnie kredytu mi trzeba, bo wtedy już będzie mi się chciało 🤣.

Nie biorę kredytów 

8 minut temu, Dziad932 napisał:

Do pizzerii albo podobnej knajpki 

To nie fynd żeby innym pokazywać 😉

No kurde nie do pizzeri weź no się wysil trochę 

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Na samym wjeździe do Bałtowa jest taki jebitny wąwóz z drogą pośrodku, powiem ci że dla mnie, przyzwyczajonego do płaskiego to w lato zrobił wrażenie, a w zimę pewnie bym tam się zjechać nie odważył 

Jakbyś kugę handlował to daj znać, a nóż widelec...

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

No kurde nie do pizzeri weź no się wysil trochę 

Się wysili nocą, jak dobrze rozegra.

Tylko aż nie ładnie napisać że będzie chciał kolejnego dziada spłodzić. Ursusa to by było coś. Chłop jak niedźwiedź...🤭😉

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Na samym wjeździe do Bałtowa jest taki jebitny wąwóz z drogą pośrodku, powiem ci że dla mnie, przyzwyczajonego do płaskiego to w lato zrobił wrażenie, a w zimę pewnie bym tam się zjechać nie odważył 

Jakbyś kugę handlował to daj znać, a nóż widelec...

Fajny ten zjazd, od Sienna ( w Siennie mieszkałem , uczyłem się)

W tym roku myśl przez głowę przeszła ale szybko wyparowaĺa. Kupić coś 3letniego to pewnie dziś ze 150 położyć trzeba i jak w ciągnikach, co raz bardziej problematyczne. No i nie stać na taką kasę.

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Bo szkoda chłopa jak umoczy znowu

Szkoda to jak krowa do studni naszcza bo ani wody ani gnojówki, dorosły jest, sam podejmuje za siebie decyzje i potem zbierze ich konsekwencje, zarówno pozytywne jak i negatywne.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Grześ kolejną wskę kupił

Kurła nie wiem co o tym myśleć.

Sypnie toto? 🤔 Fajnie teraz pokrój roślin widać. Aby więcej takiego widoku nie było 🤣.

Screenshot_2022-05-28-19-39-00-108_com.miui.gallery.jpg

Opublikowano

Jak już temat Ukrainek to uważajcie na nie... Kuzyn chciał pomóc, wziął pod swój dach i teraz problem bo mu się przez nią związek kilkuletni rozpadł...

Dziewczyna jego pojechała do pracy, ale że źle się czuła to wróciła wcześniej do domu, a tam Ukrainka nago skakala po chłopaku. Efekt taki że teraz ani dziewuchy ani Ukrainki 🤣

• Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v