Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Łolek napisał:

@bratrolnikazobacz@bratrolnikazobacz jakie fynty 

image000001_2.jpg

Screenshot_20220528_081704_com.android.gallery3d.jpg

Marek co te germańce Ci wysiadły 🤔 , że za czymś lepszym i normalnym patrzysz 😊

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Marek co te germańce Ci wysiadły 🤔 , że za czymś lepszym i normalnym patrzysz 😊

Tym na dole to jeździłem jak do zerówki chodziłem,,a ten pierwszy to do odśnieżania podwórka braciak kupił chyba z 3 tysie dał  i pługa założył wcześniej miał malucha z plugiem do śniegu 

7 minut temu, 6465 napisał:

Nie. Popiera moje czasem urojone pomysły😁   dostałem wycenę ostateczną. I w 30tys. Się zmieściłem.

Działasz już, jak to w dzień wygląda 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, 6465 napisał:

Nie. Popiera moje czasem urojone pomysły😁   dostałem wycenę ostateczną. I w 30tys. Się zmieściłem.

Z zakupem przyczepy ta cena czy sama przeróbka 🤔

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

A nie pisze się łącznie i z małej? Czyli "podrzeszowskiej"?

Nie rozumiem dlaczego ale moja przeglądarka upierała się na pisownie w ten sposób. Dopiero teraz dodałem wyraz ;) 

Opublikowano
Łolek napisał:

Co wam powiem to wam powiem ale nie chce mi się do obory iść 

Cześć wszystkim, miłego dnia 

8 stopni i pogodnie narazie 

gdzie tak rano 🙆‍♂️ było z godzinę poczekać 😉

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Tym na dole to jeździłem jak do zerówki chodziłem,,a ten pierwszy to do odśnieżania podwórka braciak kupił chyba z 3 tysie dał  i pługa założył wcześniej miał malucha z plugiem do śniegu 

Działasz już, jak to w dzień wygląda 

Magda jedzie do fryzjerki na 9³⁰. Ja muszę dzieci pilnować. Po południu coś podłubie. Nie jest źle. Jak powiedziałeś podczas jazdy nikt nie zauważy.

4 minuty temu, Dziad932 napisał:

Z zakupem przyczepy ta cena czy sama przeróbka 🤔

Wszystko z transportem.

• Like 2
Opublikowano
Dziad932 napisał:

26 minut temu, slawek74 napisał:

a po byku może wyjść i tak bezrożne 😁

Wiem , ale z bezroznymi też sobię radzę 👍

u mnie niedawno odjechały ostatnie dwie z rogami

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Magda jedzie do fryzjerki na 9³⁰. Ja muszę dzieci pilnować. Po południu coś podłubie. Nie jest źle. Jak powiedziałeś podczas jazdy nikt nie zauważy.

Wszystko z transportem.

I oto chodziło.

Jak zajdzie potrzeba pożyczysz do ciapka😁🤔

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

5 minut temu, wysoki1122 napisał:

Jak są warunki to nie ma co czekać a ty pisałeś że masz ekologię i jedziesz pryskać ?

Nie wszystko jest w ekologii, nie swoje dzialki chce popsiukac. Ale zboze moje.

trzeba by Cię pod.... 🤪 ty uj ... nie ekolog....🤭😁

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

I coś takiego bym chętnie kupił za jakieś śmieszne pieniądze wyciągnąć wodę na grządki pociągnąć przyczepkę samochodowa załadowana kompostem itp. 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Wszystko z transportem.

To nie dużo 👍

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

I coś takiego bym chętnie kupił za jakieś śmieszne pieniądze wyciągnąć wodę na grządki pociągnąć przyczepkę samochodowa załadowana kompostem itp. 

Ten z kabiną ma motor i skrzynie malucha, drugi to es skrzynka żuka tylny most od gazika 

Opublikowano
hubertb napisał:

12 minut temu, Łolek napisał:

https://maxland.pl/ nie dziaduj 🤭 mają używane 😁

Opublikowano
10 minut temu, stempos1980 napisał:

I oto chodziło.

Jak zajdzie potrzeba pożyczysz do ciapka😁🤔

Tobie to pewnie że tak. Na kołach dwudziestkach to bedzie szła za ciapkiem. Swoim przetestuje.

Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Tak się robi interesy a nie tak jak ty

Jak 🤔. Bo nie mam 30 tys na przyczepe ...

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Jak 🤔. Bo nie mam 30 tys na przyczepe ...

A 7 masz? Kupił byś za 7 pomęczył byś trochę sztywną uzbierał byś resztę i zrobił lale.a jak ci nie zależy na wywrocie do tyłu to i z 5kola było by mniej.

3 minuty temu, hubertb napisał:

Kolega położył na 285/70r19,5 i jest pięknie. 

Ja jak będę wymieniał to na 22,5

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A 7 masz? Kupił byś za 7 pomęczył byś trochę sztywną uzbierał byś resztę i zrobił lale.a jak ci nie zależy na wywrocie do tyłu to i z 5kola było by mniej.

10 mam , mi zależy tylko na wywrocie do tyłu , d 46 też przerobi 🤔

Tomek później to grosza w domu nie będzie , bo kobietę trzeba na stałe zabierać pod dach 🤷🏼‍♀️🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v