Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Krzak napisał:

Kupiłem taki od c360. Mówił w agromie że też się nada.

Może coś ma,nie wiem :D

No dobry tylko może zaniżać trochę ciśnienie. Będzie 6 a pokazuje 5... Tak jak u mnie w 1 c-330...

Nie dowiedział bym się o tym gdybym tych zagarów nie sprawdził... Manometrem od opryskiwacza 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Przecież o tym wszyscy, w tym ja wiedzą... Po co mnie to.

Mi to pasuje, poszedłem z flaszką, wypilim dwie.

Ba to i ja musze zacząć łazić to może gdzie podjem, kawę gdzie wypiję 🤔 a tak to wizytacje bo każdy coś chce 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ten od ruska to dej spokój. Kup nowy, pizgnij w niego ręka i już po jego wskazaniach. Posliniony palec na wietrze bardziej miarodajny 

Mi tam się pokrywa z innymi

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Przecież o tym wszyscy, w tym ja wiedzą... Po co mnie to.

Mi to pasuje, poszedłem z flaszką, wypilim dwie.

... Przyszedłem sam, zabrałem dwie...

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, superfarmer02 napisał:

Tak jak mój ojciec, za młodego to babcia mu w nocy kanapki do garażu nosiła a teraz to jak by miał coś sam zrobić to nie bardzo 

Mi już minęło, kiedyś to bez kanału skrzynie z poloneza wyciągnąłem, wymieniłem sprzęgło i złożyłem to sam do kupy, a teraz leży nowa maglownica do fiata, cztery śruby trzeba odkręcić i dwie końcówki żeby wymienić, i się zastanawiam któremu majstrowi to zlecić.  

Ale co wam powiem, nowa (nie regenerowana) maglownica do Fiata 350zł

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Ile byś musiał wypić żeby powiedzieć że nawet Ci się ona podoba? 

Ło są niektóre takie że w stanie upojenia alkoholowego bym powiedział "wiesz co ale ty marna jesteś" i ewentualnie od tyłu choć to żadna przyjemność paszteta posunąć. Czuł bym się wykorzystany 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, nigdy. Nawet po litrze. 

Czemu? Z wyglądu ci się nie podoba czy charakter nie taki?

Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

No dobry tylko może zaniżać trochę ciśnienie. Będzie 6 a pokazuje 5... Tak jak u mnie w 1 c-330...

Nie dowiedział bym się o tym gdybym tych zagarów nie sprawdził... Manometrem od opryskiwacza 😂

No to takiego zaraz pierdzielnac w śmietnik... 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Mi już minęło, kiedyś to bez kanału skrzynie z poloneza wyciągnąłem, wymieniłem sprzęgło i złożyłem to sam do kupy, a teraz leży nowa maglownica do fiata, cztery śruby trzeba odkręcić i dwie końcówki żeby wymienić, i się zastanawiam któremu majstrowi to zlecić.  

Wy bogate ludzie tak mata 🙄

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No to takiego zaraz pierdzielnac w śmietnik... 

Jest to niech będzie. Trzeba sobie w głowie obliczenia wykonać i wiadomo ile jest 😂

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

500 zł i zrobione 😂 nawet zbieznosc na kijka sprawdzę 😂

Opublikowano

Wy bogate ludzie tak mata 🙄

W aucie mam podobnie... Kumpla mam co po godzinach naprawia i jak mam się wkurzać i łapy obdzierać samemu to wolę do niego zaprowadzić a w zamian co innego mu zrobić. Tym bardziej że teraz podnośnik wstawił to całkiem inna robota. Alternator z łałdi w godzinę wyjęty, bez podnośnika z pół dnia bym się z tym pierdzielił.

Opublikowano

Ło są niektóre takie że w stanie upojenia alkoholowego bym powiedział "wiesz co ale ty marna jesteś" i ewentualnie od tyłu choć to żadna przyjemność paszteta posunąć. Czuł bym się wykorzystany 🤔

Oj Janusz

Przecież Traczowi nigdy nie zależało na ciele lecz na duszy 

Więc napij się wody i pchaj 😂

• Haha 3
Opublikowano

pany, ile za bb folia za utylizacje, 🤔

8 bb się uzbierało towaru. 

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ja jestem z pogranicza, już nie biedny, ale jeszcze nie bogaty. 

Toć cie nie nazwę nowobogackim bo cie uraze 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Oj Janusz

Przecież Traczowi nigdy nie zależało na ciele lecz na duszy 

Więc napij się wody i pchaj 😂

Ehh a pamiętasz Irkę 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No patrzta go wyrzucałby. Wskazówkę przegiąć i będzie sprawny 

Po pijaku dwa odciągi ramion podnośnika do siuntki przyniosłem od sąsiada, złom wywieziony a odciągi zostały. Siuntki nie ma ale uj, niech są...

Opublikowano (edytowane)

Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem że dostałem dzisiaj smsa od kolegi z forum i oddzwoniłem i jakeśmy bajere jebneli to godzinę, fajny gość ten Karol 

@Karol6130

Znasz go

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v