Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, superfarmer02 napisał:

Dejta tego deszczu, u wszystkich coś pada aby nie u mnie 

nie tylko

Opublikowano

może z litr na metr i koniec 😵

szału to w tym roku nie będzie z plonami. w ziarko nakłady rekordowe a 4 tony pod znakiem zapytania 😟

Opublikowano (edytowane)

U mnie ostatnio tak dobrze to padało może miesiąc temu a dziś mój nondry sąsiad przyjechał w samo południe z nawozem na łąkę, najprawdopodobniej saletra lub mocznik. Już wcześniej sypał jak było sucho i efektu 0. Jego łąka wyglądem gorzej jak moje eko dzierżawy za miedzą 🤣🤣

Edytowane przez superfarmer02
Opublikowano

U nas rekordowe kwitnienie czerwonej porzeczki po ubiegłorocznym zmarznięciu.

Już otwarcie jest mowa że najwcześniejszej odmiany w całości nie kupią a późne będą za krzewy ozdobne robić.

Rok będzie pełen niespodzianek.

Wedle narracji rządu trzeba wycofać jak najwięcej pieniądza z rynku. Czyli drogie środki tanie płody w wypadku rolników

20220503_143015.jpg

Opublikowano

też coś tak czuję te ssanie w portfelu 🥺

dziwny rok 

majówka a mrozek prawie co noc 🙉

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Dejta spokój alem dali po robocie a jeszcze i za handlem byłem. Nigdy wincy wieczorem za handlami nie jadę 🤦‍♂️

murzynka sie trafiła?

Opublikowano

A bo Ty strasznie zachłanny na piniundz.

Merlin byś przehandlował byle z Kurpiòw się wyrwać i daczę pod Augustowem lub Biłgorajem kupić🤭

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Widzi mi się że to Twój fetysz

oj bo ładne są.... niektóre...

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Merlin byś przehandlował byle z Kurpiòw się wyrwać i daczę pod Augustowem lub Biłgorajem kupić🤭

tu nic na sprzedaż nie ma. a tymbardziej Kurpiokom 🤨

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

No pijany chyba 🤦‍♂️ mnie tu jest dobrze i ja się nigdzie nie wybieram! 

4 minuty temu, Pafnucy napisał:

murzynka sie trafiła?

A daj spokój 

Opublikowano
HF86 napisał:

Przed chwilą, Agrest napisał:

tu nic na sprzedaż nie ma. a tymbardziej Kurpiokom 🤨

Sonieczkowo. 🙊

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A daj spokój

a coś więcej??

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Sonieczkowo. 🙊

tam go wysterylizuja i odwszawia od razu 🤣

I czipa dostanie 

Opublikowano

patrzajcie jaki szpaner z Kurpioka. oj Merlin mu 🙉

Screenshot_20220506-211057_Samsung Internet.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v