Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

a nie pytam o szczegóły.

czyli chore sny w chorym organizmie. nie to że czarna dziura.

Nie. Czarna dziura to była jak byłem na operacji. Miała trwać 1,5 do 2 godzin. Trwała 4,5h. Tam pamiętam na stole leżę zastrzyk w wenflon i koniec. Budzę się na ojomie z brodą przyszyta do klaty. Nic nie pamiętam.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, HF86 napisał:

a dużo wiesz jak pejsate tłuką cywili w imię dobrej wiary?

Ototo, syryjczykow klepią a straż graniczna dziś im lany poniedziałek zrobiła. Ale o tym w TV nie powiedzą bo to antysemityzm 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

nie to że czarna dziura

Mój kolega też będąc w śpiączce mówił że to dość realne przeżycia wręcz. Takie coś w rodzaju snu na jawie. Nigdy więcej nie zapytałem. Był w śpiączce około 2 tygodni po wypadku samochodowym. 

Opublikowano

a kurna zapytam. jak byłeś w śpiączce. słyszałeś cokolwiek? miał jakąś świadomość że śpisz? sory jak zbyt osobiste.

2 minuty temu, 6465 napisał:

Nie. Czarna dziura to była jak byłem na operacji. Miała trwać 1,5 do 2 godzin. Trwała 4,5h. Tam pamiętam na stole leżę zastrzyk w wenflon i koniec. Budzę się na ojomie z brodą przyszyta do klaty. Nic nie pamiętam.

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Chłopie ile to samo mogę powiedzieć i ja bo wiem o kilku przypadkach gdzie było "możemy wpisać covid?" "a piszta co chceta, jemu/jej i tak życia nie wrócita" 

Oczywiście, że znam takie przypadki. Jednak nie zmienia to faktu, że przez ten czas więcej tych ciężkich "gryp" było niż wcześniej. 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

No i film obejrzany 

na TVN ładny. a i w Polsat niezły.

Opublikowano
10 minut temu, hubertb napisał:

Ja załapałem byłem po dwóch dawkach szczepionki. Czułem się dobrze, szybko przeszło. Nie był to jednak zwykły przebieg przeziębienia czy grypy. Po za tym tu chodzi też o zaraźliwość tego sku... Grypa co roku jednak pandemii światowej nie wywołuje. 

Covid teraz też rzekomo ma nie wywoływać, uznali to za jakąś sezonowa chorobę jak grypa. Ale jak były instrumenty do tego żeby robić Burdel to robili. Sam wiesz jak na wiosnę czy na jesieni jest z pogoda, niby gorąco wyskoczysz zawieje cie i przeziębiony. Ilu ludzi na to choruje? Tylko do tej pory to było przeziębienia a jak można było tym statystyki zrobić żeby jednak plandemię zorganizować. Tadam! Kurtyna! 

• Like 4
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ototo, syryjczykow klepią a straż graniczna dziś im lany poniedziałek zrobiła. Ale o tym w TV nie powiedzą bo to antysemityzm 

tam chyba mniej ważne. nawet nasza cała banda czworga nierzadowa ukrow by w dupe jeden po drugim całowała aby tylko odwrócić uwagę od tego co im ruskie i pejsate kazali robić. 

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Gierka na Netflixie oglądałem 

ciekawe?

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

a kurna zapytam. jak byłeś w śpiączce. słyszałeś cokolwiek? miał jakąś świadomość że śpisz? sory jak zbyt osobiste.

Wtedy mieszała mi się fikcja z rzeczywistością. Same straszne koszmarne rzeczy. Po wybudzeniu jak zacząłem opowiadać to lekarze myśleli że zfiksowalem.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, PRIMO napisał:

Idź włącz sobie tivi i nasłuchuj co nowego. 😂🤣

Kończe bo betonów i tak się nie przekona. 

Nie muszę TV włączać. Wystarczy z poza swojej wsi wyjść i ludzi posłuchać. Tych co chorowali. Tych co w szpitalach pracowali. Tych co truskawki mają i Ukraińców zatrudniają. Lub tych co pracują z nimi na zakładach. Wszyscy się zmówili by propagandę siać?

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Wtedy mieszała mi się fikcja z rzeczywistością. Same straszne koszmarne rzeczy. Po wybudzeniu jak zacząłem opowiadać to lekarze myśleli że zfiksowalem.

ale słyszałeś coś, czy raczej nie wiesz co prawdziwe?

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Tylko do tej pory to było przeziębienia a jak można było tym statystyki zrobić żeby jednak plandemię zorganizować.

Jak byłem chory, to rodzice również zrobili sobie test. U nich wynik był negatywny. Stąd wiem że jednak są i przeziębienia. Co prawda uczciwy lekarz to również w przyrodzie dość rzadki. 

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

ale słyszałeś coś, czy raczej nie wiesz co prawdziwe?

Ja cały czas coś czułem,słyszałem, rozmawiałem. Ale to wszystko były fikcyjne postacie. 

Opublikowano
12 minut temu, HF86 napisał:

bo tej sprawy światowe media nie rusza. gorsza swolocz jak ruskie. ale nie mondre o tym mówić. to je antysemitezm czy uj wi jak się zwie, Andrzej albo jarek będą wiedzieli lepiej jak to nazwać. 

Tego w TVprostytucja nie ma i temu nie wiedzą. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Leszy napisał:

Nie muszę TV włączać. 

I tu jest ta róznica gdyby nie TV i Http to bym nic nie wiedział co ludzie i okolica to inaczej 

Edytowane przez V12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v