Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Jakoś się dzisiaj żyje po urodzinach 😛😛

wszystkiego najlepszego.

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jak sie swoje psy gryza to niech się obce nie wtrącają

wodą polać nie zaszkodzi.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Wczesne sadzone 24-25 marca, zaczynają wyłazić. Późne sadzone 13.04.

opóźniam. przykro patrzeć jak później marzną w ogrodników.

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Nie pomieszało co się coś?  Oni chyba od początku w defensywie.

No pomieszało mi się bom się zdenerwował Kurła tam, kapeć w przednim kole w ciągniku. Napompowalem i jakoś paszowoz nakładłem. 

Opublikowano

Przymrozków nie było, 2 lata temu przymrozki były już późno po ogrodnikach i wszystkim "okopciło". No mało kto posadził, ale dwóch sadziło już wszystko sadzarkami 25.03, kilku w wielkim tygodniu.

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

opóźniam. przykro patrzeć jak później marzną w ogrodników.

Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał:

no, nie. To całkowicie zmienia postać rzeczy.

Putin jako jedyny się postawił tej organizacji i za to u mnie zasługuje na szacunek. Druga sprawa że plandemię zwalczył w dwie doby a nieudacznicy z naszego rządu ciągnęli by ten cyrk dalej 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

No pomieszało mi się bom się zdenerwował Kurła tam, kapeć w przednim kole w ciągniku. Napompowalem i jakoś paszowoz nakładłem. 

W 3p? Małe koło to jutro raz dwa zrobisz.

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Ale nie moich syna 

a to złe życzenie?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

ciągnęli by ten cyrk dalej 

Nie mów hop ja pewny nie jestem czy na jesień kołomyja nie wróci.

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

wodą polać nie zaszkodzi.

Nie wypada. Kiedyś sąsiad syna złapał z fajkami i go tam chciał poturbowac to wkroczyłem i obstałem za młodym i powiedział że to ich rodzinę sprawy. jak ostatnio młody przyladował na lepe staremu to udałem że nie widzę bo to ich rodzinne sprawy. Tak i tu kto się kogo szkoduje to niech go w... Pocałuje 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

To odkręcić i jutro do wulkanizatora ot i dziura zatkana będzie 🤷

Opublikowano

nie mam zamiaru pochwalać mordowania ludzi.

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie wypada. Kiedyś sąsiad syna złapał z fajkami i go tam chciał poturbowac to wkroczyłem i obstałem za młodym i powiedział że to ich rodzinę sprawy. jak ostatnio młody przyladował na lepe staremu to udałem że nie widzę bo to ich rodzinne sprawy. Tak i tu kto się kogo szkoduje to niech go w... Pocałuje 

Opublikowano (edytowane)

Tak samo jak w przyczepie 8-ka stoi kilka miechów i znienacka  flak, nosz szlag by trafił 🤯 stoi i sie psuje 🤕

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Pafnucy napisał:

nie mam zamiaru pochwalać mordowania ludzi.

Daj spokój szkoda im tłumaczyć tak ty jak i ja pamiętamy ten dobrobyt jak się nami ruski opiekował k**wa w obuwniczym tenisówki i juniorki w spożywczym kolejka żeby kilo cukru kupić jak dostałeś masło i trochę twarogu to zaebiscie, herbatę k**wa landrynkami słodzili bo cukru nie było a tu jeden z drugim pier**li że ruski dobry 

Wiem że ukry święte nie są ale pamiętam czas gdzie mnie historii uczyli że ruski to brat  

Jak w Polsce źle to wy***rdalać na wschód gdzie wolność i dobrobyt 

Edytowane przez Łolek
  • Like 7
Opublikowano
58 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak. Że "ruska swołocz" ich morduje ale na wzmiankę o Wołyniu jakoś nic nie odpowiedział. Mówię o nie, nie będę się z głupim bódł, talerze pozbierałem i koniec posiedzenia.

Widzisz. Wołyń jest dla mnie ważny, ale o tym dowiedziałem się w szkole. Zaś historię o tym jak kacapy wyzwalały Polskę, znam od dziadków z każdej strony. Od dziadków szwagrów. Oraz wszelkich wujków z pokolenia dziadków. Nie mam żadnych sentymentów do Rosji i popieram wszystko co może ją zwalczyć i osłabić. Dla mnie to jest wróg nr 1. Nr 2 to Niemcy, a Ukraińcy dopiero nr 3. 

• Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

pier**li że ruski dobry 

Wszyscy po jednych pieniądzach. 

Przed chwilą, Leszy napisał:

Widzisz. Wołyń jest dla mnie ważny, ale o tym dowiedziałem się w szkole. Zaś historię o tym jak kacapy wyzwalały Polskę, znam od dziadków z każdej strony. Od dziadków szwagrów. Oraz wszelkich wujków z pokolenia dziadków. Nie mam żadnych sentymentów do Rosji i popieram wszystko co może ją zwalczyć i osłabić. Dla mnie to jest wróg nr 1. Nr 2 to Niemcy, a Ukraińcy dopiero nr 3. 

A ja słyszałem o wyzwoleniu zupełnie co innego. Nasi traktowali ich jako prawdziwych wyzwolicieli. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Łolek napisał:

Daj spokój szkoda im tłumaczyć tak ty jak i ja pamiętamy ten dobrobyt jak się nami ruski opiekował k**wa w obuwniczym tenisówki i juniorki w spożywczym kolejka żeby kilo cukru kupić jak dostałeś masło i trochę twarogu to zaebiscie, herbatę k**wa landrynkami słodzili bo cukru nie było a tu jeden z drugim pier**li że ruski dobry 

Wiem że ukry święte nie są ale pamiętam czas gdzie mnie historii uczyli że ruski to brat  

Jak w Polsce źle to wy***rdalać na wschód gdzie wolność i dobrobyt 

W szkole podstawowej była gazeta  języku rosyjskim raz w miesiącu dostarczana , Czasopismo KRAJ RAD  ,To były czasy .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v