Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Wesołego Alleluja 

Na 10 do kościoła , bramy u was dalej wynoszą czy zdejmują?

w sylwestra kilka bram dostało nogi,nie mogłem potem że śmiechu jak ktoś mówił że bramy szukał 1 stycznia

2 godziny temu, Strongman napisał:

Bo ty teraz to powieś być na panienkach w jakimś klubie.

Byłem przed chwilą wróciłem nie polecam to nie to  samo co kilka lat wcześniej

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich.

Mokrego Śmingusa Dyngusa wszystkim życzę 

52 minuty temu, Łolek napisał:

Dzień dobry serdecznie 

Pobudka wstawać po(o) dlewać się, bo lany poniedziałek mamy 

@PRIMOznowu zaspałeś krowy ryczą

@Karol6130wstawaj doić 

-1

IMG_20220418_054547.jpg

Widzę Marku  to ty dziś jak młody Bóg ze zdrowiem👍

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
  • Thanks 2
Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Witam wszystkich.

Mokrego Śmingusa Dyngusa wszystkim życzę 

Widzę Marku  to ty dziś jak młody Bóg 

A jak,Adam bo pić to cza umić

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

A jak,Adam bo pić to cza umić

Taki Pijanista. 😊

Opublikowano
Pafnucy napisał:

11 minut temu, Strongman napisał:

Dobry wieczór,Sławek ma racie nawet Rysiek to Podlasie.

Ale pałnacy to już lubelak.

Kto to pałnacy? 

dobrze że nie ''palnięty'' 🤭😜

TheraRolnik napisał:

Chyba tylko ja trzeźwy na forum 🤔

Ty i na trzeźwo głupoty gadasz😁🤦‍♂️

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

a biała podlaska a radzyń podlaski 🤔🙋‍♂️🤭 tu też podlasie 😜

Tu gdzie mieszkam.byl.kiedys powiat wlodawski, to południe powiatu bialskiego. Wstyd sie przyznawac ale blizej nawet do partaczewa niz do bialej. No ale niech bedzie ze cos tam z podlaskiego jest troszeczke. 

może półkrwi 😜

TheraRolnik napisał:

3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Tu gdzie mieszkam.byl.kiedys powiat wlodawski, to południe powiatu bialskiego. Wstyd sie przyznawac ale blizej nawet do partaczewa niz do bialej. No ale niech bedzie ze cos tam z podlaskiego jest troszeczke. 

Toć Parczew teraz sławny na całą Polskę 🤭

wcześniej też tam robią najlepszą musztardę i ocet 😁

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

może półkrwi 😜

wcześniej też tam robią najlepszą musztardę i ocet 😁

Jeszcze mi sie przypomnialo ze jest Janów Podlaski😀

A odnosnie tej musztardy. Jak szukalem pracy w 2016 zlozylem tam CV. Oczywiscie nie zadzwonili no to mysle spoko,nie ta to inna robota bedzie. Akurat w tym czasie koleżanka sie tam dostala. Poszla chyba na 2 albo 3 dni i rzucila to. W tym.samym dniu co odeszla zadzwonila do mnie babeczka z propozycja pracy. Zadzwoniłem do kolezanki i mi powiedziała powod odejscia,ze warunki pracy nie byly takie jak jej powiedzieli,ze pracy duzo wiecej. Za chwile zadzwoniłem i tez podziekowalem. Ta robota co teraz mam to chyba jedna z lepszych jaka moze byc.

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Nie pij z Tadeuszem bo on tam te Zosię i ta Telimene i z tymi mrówkami coś tam to śliski gościu jest 

Wczoraj był Tadeusz, dziś będzie Tadeusz, i pewnie jutro też będzie Tadeusz 

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v