Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A to mnie by się taka kobita przydała żeby potrafiła ssać ale żeby nie połykała. Paliwo z tirow bym kradli 

to pompka tańsza w utrzymaniu.

Opublikowano

Życzę wszystkim z okazji świąt Zmartwychwstania Jezusa wielu łask Bożych,wszystkiego co najlepsze,pokoju i zgody w waszych rodzinach i niech tam wam dobrze sypie :)

ozdoba-okienna-Wielkanoc.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja tam nie mam, parter ma z ciasta drożdżowego chyba.

Jak tam,był zajączek u ciebie? ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

Jak tam,był zajączek u ciebie? ;)

Oczywiście, że nie, przecież nie obchodzę świąt. Innym porządku nie zakłócam tłuczeniem się po podwórku, w chałupie się obijam ale nie nazwał bym tego świętowaniem.

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Żółtego 

🍌Takiego 😁

Takiego 

pobrane (8).jpeg

8 minut temu, Krzak napisał:

Życzę wszystkim z okazji świąt Zmartwychwstania Jezusa wielu łask Bożych,wszystkiego co najlepsze,pokoju i zgody w waszych rodzinach i niech tam wam dobrze sypie :)

ozdoba-okienna-Wielkanoc.jpg

Czy według Ciebie ta figura nie jest zbyt ekscentryczna? 

IMG_20220416_140749.jpg

Opublikowano (edytowane)

@gregor1284 Nie wiem jak akurat było w tym przypadku ale jest wielu "artystów" którzy chcą szkodzić Kościołowi,ośmieszyć go i niestety wielu udaje się przepchnąć swoje dzieła które trafiają potem do kościołów,kaplic etc. Same kościoły też niekiedy budowane są w tym duchu aby miały jak najmniej wspólnego z Chrześcijaństwem.

Edytowane przez Krzak
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Łolek napisał:

Dawaj go do mnie 😁

Milicja milicja 

Brat mnie odwiedził 

IMG_20220417_154410.jpg

No i śfagier poległ a ja mało co też. 

Dobrze jest. 

Pozdrowionka dla brata. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano (edytowane)

Na podlasiu macie nawet niezlą Klaudię. @Bananek czemu sie nie chwaliles? @kris91 tej klemy bys poprawił, ale musisz miec ladne dlonie i zadbane paznokcie a nie smar pod paznokciami, no i prawoslawny musi byc

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v