Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

A zdziwiony byłeś że yarisem jeździłem :o

Bo Ty wszystko duże ukochał , to mnie zdziwiło 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

No witajcie wszyscy dobrzy ludzie 🙋

Dziś jadę po kolejny nabytek , tym razem VW polo 2013 r 

Marcin, po wiele? Też szukam czegoś do roboty jeździć i polo oglądałem. Tylko ja te starsze. Jest w okolicy za 2500 w fajnym stanie w dieslu. 1.9 a wolałbym 1.4

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

I tym 3p go będziesz holował się 🤔

3p to cyklopa

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Nie mówię o suwach ale w normalnych aut to tylko kombi 🤭

A mnie tak wk***iają te kombi jak widzę na parkingu i wystaje d*pa na jezdnię 

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

Jaki malutki , normalny 

A po co wielki 🤔

Facet powinien mieć duże auto i kobietę z małą dziurką, gorzej jak jest odwrotnie 

• Haha 1
Opublikowano
Strongman napisał:

Według mnie to tam się nóg nie da wyciągnąć i siedzi się jak w puszcze.Ciasny w środku,

Me fiescie mk6, która wygląda z zewnątrz jak maluch spokojnie mogę z przodu wyprostować nogi. A i z tyłu dla dzieci jeszcze miejsce na kolana jest.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bananek napisał:

Marcin, po wiele? Też szukam czegoś do roboty jeździć i polo oglądałem. Tylko ja te starsze. Jest w okolicy za 2500 w fajnym stanie w dieslu. 1.9 a wolałbym 1.4

Ponad 20 tys 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Facet powinien mieć duże auto i kobietę z małą dziurką, gorzej jak jest odwrotnie 

Eee tam , facet powinien mieć dużą fujarę i kobiete tak jak napisałeś...

A auto może być małe 

Opublikowano
16 minut temu, Ursus932 napisał:

No witajcie wszyscy dobrzy ludzie 🙋

Dziś jadę po kolejny nabytek , tym razem VW polo 2013 r 

Witajcie🙋‍♂️ gdzie u za ile cacko znalazłeś? Muszę I ja coś małego kupić w benzynie.🤔

Opublikowano

ło matko.     męczące trochę takie wstawanie zaraz po północy.

1 minutę temu, 6465 napisał:

Dziś to byłem o 6, jutro muszę być o 5😔

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

ło matko.     męczące trochę takie wstawanie zaraz po północy.

Jak po północy. Ja jadę godzinę godzinę dziesięć. Dziś wstałem 4³⁰ jutro 3³⁰

Opublikowano
Ursus932 napisał:

2 minuty temu, Łolek napisał:

Eee tam , facet powinien mieć dużą fujarę i kobiete tak jak napisałeś...

A auto może być małe 

A powinien, mam kolegę który ani auta ani prawka praca dorywcza jako pomocnik na budowie, a lasek to miał nie mało i to takich ładnych i niektóre wykształcone

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

A auto może być małe

łeee tam. na wsi nie ma racji bytu. ni to prosiaka w bagażniku przewieść , no to metra żyta. pakowne musi być. kombi w dyzlu najlepij.

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Witajcie🙋‍♂️ gdzie u za ile cacko znalazłeś? Muszę I ja coś małego kupić w benzynie.🤔

Ponad 20 , ale to nie dla mnie , tylko siostrze jedziemy kupić 

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Me fiescie mk6, która wygląda z zewnątrz jak maluch spokojnie mogę z przodu wyprostować nogi. A i z tyłu dla dzieci jeszcze miejsce na kolana jest.

To samo było w yarisie, przez to że była 3 drzwiowa wsiadało się do niej wygodniej jak do audi. 

Dziewucha moja teraz hujdaja  sobie kupiła, ubzdurala sobie że chce coś "terenowego" 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

łeee tam. na wsi nie ma racji bytu. ni to prosiaka w bagażniku przewieść , no to metra żyta. pakowne musi być. kombi w dyzlu najlepij.

passerati, dizlos turbo hakos 🙂

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Od prosiaka dwukołówka albo skrzynia na podnośnik a metr żyta to do każdego wejdzie oprócz chyba Smarta. 

-1 po 5. Teraz +1 i słońce.

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

A ja wolę z hakiem i przyczepka

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

A ja wolę z hakiem i przyczepka

a to juz po dwa prosiaki, abo dwa metry żyta.

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Dziewucha moja teraz hujdaja  sobie kupiła, ubzdurala sobie że chce coś "terenowego"

Ja chorowałem jakiś czas na pickupa, ale teraz to już mi on nie potrzebny. Choć jakiegoś Forda tego starszego f150 by objeździł. 😉 Już nie mówię o ford ranger nowym, bo ten to zajedwabisty.

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

tylko siostrze jedziemy kupić 

a to insza inszość.

Opublikowano

Ojciec w polówce woził nieraz 4 prosiak w bagażniku 😊

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Od prosiaka dwukołówka albo skrzynia na podnośnik a metr żyta to do każdego wejdzie oprócz chyba Smarta. 

-1 po 5. Teraz +1 i słońce.

a bycek by weszed? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v