Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Wstawać wstawać plus6😁

I na co mi to? 🥱

Opublikowano
46 minut temu, 6465 napisał:

Wyczuwam nutę zazdrości 🤔. Dorobili się i tyle. Ja ciągle widuje luksusowe auta na ukraińskich tablicach. Najlepszy był Maybach tylko nie zdążyłem mu fotki zrobić. Polacy też się wożą porządnymi furami.

Tomek to po co ta propaganda że biedota jedzie?

Pierwsza noc od dłuższego czasu bez mrozu

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

I na co mi to? 🥱

A byki twoje ryczą aż w Warszawie słychać 🙆

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Tomek to po co ta propaganda że biedota jedzie?

Pierwsza noc od dłuższego czasu bez mrozu

Bo pierwsi spierdalają ci co mają hajs. Biedota po pierwsze nie ma za co a po drugie się boi.

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 6465 napisał:

🙆

Bo pierwsi spierdalają ci co mają hajs. Biedota po pierwsze nie ma za co a po drugie się boi.

A po trzecie to biedny zostanie i będzie bronił bo wie że jak mu zniszczą dom to nie będzie miał gdzie iść a tu w większości przyjeżdżają ci co mogli by sobie załatwić niezły start w pl i w większości nie potrzebują zbyt dużo pomocy ale "jak dają palec to im całą rękę bierzemy"

Edytowane przez superfarmer02
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

3 minuty temu, Agrest napisał:

Ja to na wyjeżdżonym trawniku w błocie parkuję. Ino teraz wyschło to pełen komfort🤭

Żydzisz na parkometr🤔

Grosz do grosza....

Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

Żebym się nie brzydził ta nacją to może już by ta lada w garażu stała 🙊

2105 co dzień przejeżdżam koło takiej tylko strasznie ruda ja toczy.

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Wyczuwam nutę zazdrości 🤔. Dorobili się i tyle. Ja ciągle widuje luksusowe auta na ukraińskich tablicach. Najlepszy był Maybach tylko nie zdążyłem mu fotki zrobić. Polacy też się wożą porządnymi furami.

Musisz mieć katar🤭

Nic nie zazdroszczę , wystarcza mi to co mam, a jedynie jakoś nie mogę sobie mentalnie poradzić z tą naszą polityką. Zawsze są ludzie potrzebujący pomocy, ale jakaś kontrola nad tym powinna być.

Opublikowano
10 minut temu, superfarmer02 napisał:

A po trzecie to biedny zostanie i będzie bronił bo wie że jak mu zniszczą dom to nie będzie miał gdzie iść a tu w większości przyjeżdżają ci co mogli by sobie załatwić niezły start w pl i w większości nie potrzebują zbyt dużo pomocy ale "jak dają palec to im całą rękę bierzemy"

Poza tym ludzie z miast głównie uciekają. Na wsiach jest zazwyczaj spokojniej, a nawet jak coś się stanie to ludzie obejść nie opuszczą bo by im to rozszabrowali. 

• Like 1
Opublikowano

Dzień dobry wszystkim 

Teraz +2.6 ale noc mnie Ela z walką plusa i minusa bo było już nawet -2.

Wieczorem około 21 było już -1 puźniej wskoczyło na +1.

O godzinie 02.43 było -2 jak wstawałem do pieca.

Wieje dość mocny wiatr.

Trzeba brać się za uprawę pod łubin i jutro zasiać.

Opublikowano
23 minuty temu, szymon09875 napisał:

+5 pierwszy poranek z rosą.

Znaczy wczoraj dobrze trafiłem 

Znaczy w odpowiednią dziurkę trafiłeś 🤔i aż do rana wilgoć, no no😉

• Haha 2
Opublikowano
52 minuty temu, 6465 napisał:

A byki twoje ryczą aż w Warszawie słychać

Już nie byczą. 

Ty już w stolicy?🙆‍♂️

Opublikowano

No witajcie wszyscy dobrzy ludzie 🙋

Dziś jadę po kolejny nabytek , tym razem VW polo 2013 r 

Opublikowano

Mały , ale bardzo oszczędny samochód, taki potrzebny przy tych cenach

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

No witajcie wszyscy dobrzy ludzie 🙋

Dziś jadę po kolejny nabytek , tym razem VW polo 2013 r 

I tym 3p go będziesz holował się 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

A po co ci taki malutki samochód.

Jaki malutki , normalny 

A po co wielki 🤔

Opublikowano (edytowane)

Według mnie to tam się nóg nie da wyciągnąć i siedzi się jak w puszcze.Ciasny w środku, pojedziesz zobaczysz.

A tym bardziej w mieście nie mieszkasz żeby każdy cm się liczył zaparkować a te maleństwa kosztują tyle co normalny samochód.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v