Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kumar to motorower 🙊

Dobrze prawisz. Mój biegi miał w manetce.

1 minutę temu, Łolek napisał:

Też sobie obiecałem że po 40ce kupię sobie motor bo na tatuaż już się nie skuszę, wystarczy że młody sobie wydziaral 

Dziary to i ja bym sobie zrobił ale jakoś szkoda kasy. Coś bardzo z chytrzałem jak się dzieci urodziły🙆

Opublikowano

Mnie niestety kategorycznie zabroniono zakupu motocykla ale kupiłem sobie duży skuter Piagio X8. 125 wystarczy 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Na yutubach znajdź 

a gdzieś było. muzyka mi sie przypomniała. :D

Opublikowano

I gdzie wy jeździe tymi skuterami jakie trasy, ile km?

Opublikowano
13 minut temu, V12 napisał:

60 a nawet ponad powinien sypać, do 20km to jak znalazł, ja swoim jade 90 ale na te odległosci to w czasie aż dużej roznicy nie ma. 

Moge i 120 jechać ale wtedy spalanie jest mało akceptowalne, bo to 2t 

Niestety tylkk 50 leci. Trzeba by blokady zdejmować a wychodzi że jest ich kilka. To silniczek na wtrysku.

8 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak się zaczyna... Ja też kiedyś kupił sobie 125ccm bo można było bez prawka jeździć.... Jak się to potoczyło raczej wiesz

Po ścieżkach w pszenicy już jeździłem, więc na naukę wystarczy.

Ja mam awersję do jednośladòw. Na pierwszej jeździe rozbiłem ojcu WSK  i jakoś tak nigdy mnie nie ciągnął motor.

Ale o dziwo zatrybiłem na tym jsmniku od razu.

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

@6465zobacz

A ile go wyzywałem żeby nie robił, jak poszedł do pracy to po pierwszej  wypłacie i tak zrobił 

IMG_20220322_192428.jpg

Powiedz mu że mi tam się podoba. Ja mam chęć zrobić coś z motywem rodziny na przedramieniu. 

• Like 1
Opublikowano

@6465zobacz

A ile go wyzywałem żeby nie robił, jak poszedł do pracy to po pierwszej  wypłacie i tak zrobił 

IMG_20220322_192428.jpg

ale na buty zabrakło ? :P

Opublikowano

@6465zobacz

IMG_20220322_192428.jpg

Nie widzi mi się to ale nie będę Ci syna obrażał. Wstrzymam się od wydania opinii 

Haha. Moja kontrahentka chciała pomoc ukraińcom a teraz nie wie jak się ich pozbyć 😂

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

ale na buty zabrakło ? :P

Ma być jeszcze tło ale to trzeba ileś odczekać czy coś 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie widzi mi się to ale nie będę Ci syna obrażał. Wstrzymam się od wydania opinii 

To nie mi ani tobie tylko jemu się ma podobać,, a on ma fioła na punkcie historii rycerstwa i w ogóle bitew powstań i militariów  

W szkole nauczyciele z historii nie wchodzili z nim w dyskusje 

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Skądś kojarzę to zdjęcie. 😉

Bo Ty mnie inwigilujesz🤭

Innego jeszcze nie zrobiłem😁

Opublikowano
Łolek napisał:

Noo ktoś kiedyś śpiewał,, kupiłem czarny ciągnik pojemność 2400,, a ty zapytałeś i mi się skojarzyło

Nie ktoś. To był zespół: blenders. 😉

• Like 1
Opublikowano

Na leżąco go przywiozłem   leżał jak król na poduchach że starej kanapy

Opublikowano
Agrest napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Skądś kojarzę to zdjęcie. 😉

Bo Ty mnie inwigilujesz🤭

Innego jeszcze nie zrobiłem😁

Ty jeszcze napisz kto Ci doradzał przed kupnem. 😉 Dobra, ja napiszę. Pan sprzedawca. 😁

Opublikowano
50 minut temu, krilan06 napisał:

50kg to może być obecnie 75zł lub więcej, zrobisz dodatkowo ścieżki i kolejne parę procent oszczędności na materiale siewnym

Nie robię ścieżek 😉

Co za 75 zł dziś kupię , 20 kg saletrzaku 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Ty jeszcze napisz kto Ci doradzał przed kupnem. 😉 Dobra, ja napiszę. Pan sprzedawca. 😁

Coś mi się zdaje że tyś mu to ożenił 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v