Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

W scenicu mogłem na piątce jeździć 60km/h bez problemu. Kurła, może to go zabiło. 🤔 Rozrząd strzelił w takim właśnie momencie. 😉 9 zaworów poszło w cholere. Ech człowiek durny był. 2000 wsadziłem w naprawę tego gruzu wtedy. Było w pi..... sprzedać ten złom, dołożyć te 2000 i kupić coś normalnego.

Takie mogą być tego skutki 🤔

Kurła ja wczoraj jechałem 40km/h za ciągnikiem na 5 biegu 

Jeszcze pod górkę 🙄

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Łolek napisał:

Szukanie na siłę sensacji jakie to POLSKIE 

Że niby kto szuka sensacji? Uśmiałem się  jak Pani wice... I tyle🙂 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Takie mogą być tego skutki 🤔

Kurła ja wczoraj jechałem 40km/h za ciągnikiem na 5 biegu 

Jeszcze pod górkę 🙄

Jak prowadziliśmy rozrzutnik to już mnie joga bolała i jechałem na 4 20 na godz bez gazu... 

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Kiedy grzybowka w nim?Pierwszy zabieg na robaka gdy pojawi się pierwszy kwiat?

Grzybowki nie robiłem nigdy, robak tak jak piszesz i za około 2 tyg kolejny oprysk. 

• Thanks 1
Opublikowano
24 minuty temu, V12 napisał:

to kwestia podejscia, ja przeliczyłem koszty w razie "W" a że sie troche awari na oglądało w zyciu i kosztorysów bo branże mech sie lubi i zna

....

Druga sprawa że w dieslach nawet wiedza , czasem mało da zeby samemu naprawić potrzeba odpowiednich narzędzi, a nie lubie zlecac napraw staram sie sam co moge ogranąc a w prostych benzynach mam wieksze pole do popisu w razie co 

Tak, nowsze samochody w naprawie już tanie nie są, to fakt

A co do samodzielnego dłubania, mi już przeszło, kiedyś to się samemu rozrządy, sprzęgła wymieniało, a teraz już mi się nie chce

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

A co do samodzielnego dłubania, mi już przeszło, kiedyś to się samemu rozrządy, sprzęgła wymieniało, a teraz już mi się nie chce

Teraz to co innego lepiej podłubać 🤭

Ja to należę do tych- cos jeśli ma koła,albo cycki to będzie problem😉

• Like 1
Opublikowano

No, chyba nasz okoliczny borówkarz zakupy poczynił na wiosnę. Nowy albach już kilka razy przez wioskę jechał, pędził jak szalony (do 75km/h potrafi sunąć). Ciekawe czy łatwo zatrzymać taki 32 tonowy pojazd. 😉 Do tego chyba ze 4 nowiutkie składy na zrębkę z tego potwora. 

glowne.png

Opublikowano
Baks00 napisał:

5 minut temu, bratrolnika napisał:

Teraz to co innego lepiej podłubać 🤭

Ja to należę do tych- cos jeśli ma koła,albo cycki to będzie problem😉

źle pochodzisz do sprawy 😉😀

Opublikowano
1 godzinę temu, leber napisał:

pany a ten kolega @Krzak już się nie udziela? bo mam kilka pytań do niego, on dużo wie i chcę być jego kolegą. zawołajcie go tutaj , a potem przejdziemy na prywatną rozmowę bo dotyczyć będzie życia pozagrobowego wiary i umierania, a wy nie lubicie o tym mówić. @Pafnucy ty myślisz czasem o śmierci?. od jakiego wieku trzeba zacząć myśleć i jak się przygotować. teraz powiem prawdę, bo Bartek i tak mnie wyrzuci, ja bardzo chcę umrzeć, ale nie mam odwagi, nie, nie będę się leczył, żaden psycholog ani psychiatra wóz albo przewóz. jeszcze raz proszę Bartka o nie wyrzucanie, bo gdzie ja znajdę takie forum . byłem na kilu a tam żywej duszy. pozdrawiam.

Wszystko się ułoży u ciebie w życiu. Może złymi kategoriami świat postrzegasz?

Jakbym kogo wczoraj uraził to przepraszam.

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Że niby kto szuka sensacji? Uśmiałem się  jak Pani wice... I tyle🙂 

Nie myślałem o tobie tylko o filmiku jako takim i niektórych komentarzach 

Myślę że ktoś anglojęzyczny mówiąc po polsku też mógłby zamieszać 

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v