Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Banan, tylko wziołeś się za budowlankę i już kryzys 😂

Dziś na klęczkach od 13:00 do 15:30 w ramach postnej pokuty. 😉 

IMG_20220311_170748.jpg

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Już poprawiłem, telefon wie lepiej...

A może jakiś Mohammed nim wcześniej jeździł. 😉 Żeby kabum nie zrobił ten motocykl. 😉 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

Banan, tylko wziołeś się za budowlankę i już kryzys 😂

Marek, masuj szybciej 😂

Jeszcze 15 minut i po doju, pościelić,wziąć prysznic i LB

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, dejmian90 napisał:

Powrót szntażowania pracownika i traktowania jak popychadła. Teraz jednak pracodawca trochę szanuje pracownika bo wie że o dobrego ciężko. Jeszcze się przekonasz jak może kiedyś będziesz musiał iść na etat. Może wtedy piórka trochę opadną jak Ukraińcy będą lepiej traktowani od Polaków.

10 lat etatów, A 4 lata zatrudniania. takiego burdelu w rynku pracy co ostatnie lata to było szambo. zero respektu do szefa i wieczne teksty ja nic nie muszę, albo nie stać mnie żeby pracę podjąć na papierze 🙉

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, bratrolnika napisał:

SV

Fajne to bo moment z dołu ma spory, 

Miałem dosłownie chwile V2 ale lytra konkurencyjnej marki z pod znaku skrzydła, sporo lat wstecz 

ale mimo ze zimno to z 5-7 latek wstecz to juz bym wytrzymac nie mógł, tera trochu "zdziadziałem"

że dzis to bym chciał sie powozić  fura na miejscu  pasażera i łyknać ze 4 browarki w taka pogode 

Edytowane przez V12
Opublikowano
Karol6130 napisał:

Nauczka na przyszłość, lepiej egzotycznych owoców nie tykać 😉

Ja nie krzaczek. Nie wyposzczony jestem. Kiedy chce mogę brzoskwinke tykać. 😉

Opublikowano
54 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nie pisz tak bo moja żona będzie chciała zostać twoją żoną

Bigamia prawem zakazana, ale kryzysowa nażeczona...🤭😉

32 minuty temu, stempos1980 napisał:

Podpinam się do pytania Szymona bo też brak czasu

Dzień wydatków, widziałeś że mocznik na ziemię się rozsypał, wczorajszy dekiel za 400 nie pasuje, dzisiaj doszła nowa pompa, zawór kulowy 1½" do wody kupiony, kwiatki i 5000 nie ma. No i bb mocznika.😕

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Dziś na klęczkach od 13:00 do 15:30 w ramach postnej pokuty. 😉 

IMG_20220311_170748.jpg

A może jakiś Mohammed nim wcześniej jeździł. 😉 Żeby kabum nie zrobił ten motocykl. 😉 

Same Polaki nim jeździły, od nowość w kraju, nie sprowadzany-co rzadko się zdarza

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Darek a kto jedzie na szpadlu  w tunelu🤔

A ja wiem??? Ja nakażą to będę kopał 

Choć w zeszłą sobotę się wycwaniłem i do ogródka żeby gnój przemieszac wziąłem od sąsiada glebogryzarkę, żeby nie szpadlowac

3 minuty temu, V12 napisał:

Fajne to bo moment z dołu ma spory

Zgadza się, z dołu zbiera się lepiej jak rzędowa czwórka, o połowę mocniejsza

Opublikowano

pany a ten kolega @Krzak już się nie udziela? bo mam kilka pytań do niego, on dużo wie i chcę być jego kolegą. zawołajcie go tutaj , a potem przejdziemy na prywatną rozmowę bo dotyczyć będzie życia pozagrobowego wiary i umierania, a wy nie lubicie o tym mówić. @Pafnucy ty myślisz czasem o śmierci?. od jakiego wieku trzeba zacząć myśleć i jak się przygotować. teraz powiem prawdę, bo Bartek i tak mnie wyrzuci, ja bardzo chcę umrzeć, ale nie mam odwagi, nie, nie będę się leczył, żaden psycholog ani psychiatra wóz albo przewóz. jeszcze raz proszę Bartka o nie wyrzucanie, bo gdzie ja znajdę takie forum . byłem na kilu a tam żywej duszy. pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Zgadza się, z dołu zbiera się lepiej jak rzędowa czwórka, o połowę mocniejsza

ale znowu jak, sie lubi poszlifować B| to 600 w R4 była Yamka R6 co 17 tys rpm 🏁 osiągała ale tego nie  miałem 

jak widzisz obrotek między 10-14 tyś to az sie krew gotuje, tylko redukcja odcina  i wyżej 

i poszedł chłopczyk 🚀

Edytowane przez V12
Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Jak mój foczkus.

Kurde, w sumie to i poprzednie motory też były krajowe, o ile w przypadku pierwszego chińczyka to nic nadzwyczajnego, o tyle przy Suzuki z 2003r to już wyczyn 

Bravo też od nowości w PL

1 minutę temu, V12 napisał:

ale znowu jak, sie lubi poszlifować B| 

jak widzisz obrotek między 10-14 tyś to az sie krew gotuje, tylko redukcja odcina  i wyżej 

i poszedł chłopczyk 🚀

Ja akurat wolę tego kopa z dołu, całe życie dieslem jeździłem, nie zwyczajny wysokich obrotów jestem

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ja akurat wolę tego kopa z dołu, całe życie dieslem jeździłem, nie zwyczajny wysokich obrotów jestem

O to to. Renowke w gazie kupiłem to aż wstyd ile razy mi z początku zgasła. 🤦

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v