Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Jakiej  Rosji  była służba?ja był w wojsku po upadku komuny😁 

Może by byś się czegoś nauczył .

Chociaż dyscypliny

toć on każdemu każe się kłaniać to myślałem że w 60-tych latach był w wojsku 

ja po skończeniu szkoły od razu gospodarzyłem na własny rachunek także spokojnie...

tu na forum wielu starszych co do dziś pytają ojców kiedy co i jak 

Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Teraz chyba pompka hamulcowa bo na jedno koło lekko lekko hamuje i nie chce odbić 

toć klocki zmieniał niedawno? 

zacisk stanął na prowadnicach pewnie nie żadna pompa 

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Qurła trzeba dziadka reanimować bo nie pali 

IMG_20220310_123117.jpg

Śpiesz się bo bronisze czekają, co przejeżdżam to kiedy przyjedzie Adam 😁

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, stempos1980 napisał:

Już pali 

Przyczyna awarii.

IMG_20220310_135809.jpg

Hehe, znam to mam takiego. W zbiorniku musiał być jakiś syf i podszedł pod zaworek zwrotny skutkiem czego całe paliwo z pompy się coflo. Wtedy jest to pojazd nie do odpalenia. 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
12 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nawet nie mam zamiaru, już u mechanika samochód stoi 

k**wa a jutro miałem jechać za robotą 🤦

A co to za mechanik co sie zepsuje to za pół godziny robi

Dobry mechanik ma na miesiąc do przodu zapisy.

Widac jak robi tak jeździ

Od bramy do bramy 😁😁😁😁😁😁😁😁😁

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A co to za mechanik co sie zepsuje to za pół godziny robi

Dobry mechanik ma na miesiąc do przodu zapisy.

Widac jak robi tak jeździ

Od bramy do bramy 😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Nie robi nie robi za pół godziny ;) po prostu wie że samochód potrzebuje i szybciej robi ;)

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, marcin19071980 napisał:

Hehe, znam to mam takiego. W zbiorniku musiał być jakiś syf i podszedł pod zaworek zwrotny skutkiem czego całe paliwo z pompy się coflo. Wtedy jest to pojazd nie do odpalenia. 

Rozszczelniła sie na dolnym wtyku że starosci bo to jeszcze orginał 

Musiałem dostać się do rurek od wtrysków i dopiero zluzowanie pomogło odpalić

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
stempos1980 napisał:

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Ej ej ej hamuj 🤷

Takich mamin synków i miglantow od służby powinni odrazu brać z marszu. 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

a ilu miało hektar u wuja dzierżawy i nawet nie wiedziało gdzie 🤔🙆‍♂️

co hamuj ... ano takich tumanów szkolić 😁

ja już na strzelnicy swoje urlopy wystrzelałem aż nie chcieli dawać 😁

Sławek nam też niechcieli dawać urlopów za strzelnice to potem każdy olewke robił jak było strzelanie i inne manewry😁

jak zobaczyli jak strzelam to broń sprawdzałem bo podobno lipna i niektóry w tarczę nie mógł trafić 😀 ale 3 na 3 w 10 to strzelca a nie broń i rzadko kiedy broń wymagała regulacji 😁

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

jak zobaczyli jak strzelam to broń sprawdzałem bo podobno lipna i niektóry w tarczę nie mógł trafić 😀 ale 3 na 3 w 10 to strzelca a nie broń i rzadko kiedy broń wymagała regulacji 😁

Najgorzej jak trafiło się broń po typowych kabuzach czyli wartownikach to niektóre i rusznikarz miał problem ustawić😁

Opublikowano
1 godzinę temu, kris91 napisał:

😬😬😬 Oziminy aż czarne w okolicy, a ładne zieloniutkie 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Jeszcze Cię mogą pozytywnie zaskoczyć,zimno robi swoje

Opublikowano
stempos1980 napisał:

45 minut temu, pawel885 napisał:

No w jego wieku to dają majora od razu podobno 

nie zapominaj że w tamtych czasach ta zacnie wspaniała służba była tak naprawdę służbą dla Rosji 

ja tam do wojska nie poszedłem i cieszę się z tego bardzo  , bym miał przejebane tam bo nie lubię jak ktoś mi coś karze 

Jakiej  Rosji  była służba?ja był w wojsku po upadku komuny😁 

Może by byś się czegoś nauczył .

Chociaż dyscypliny

👍😁 przydało by się takim cieniasom rurkowcom 🤭😁

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v