Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dandys ,jak Ty mnie zaimponowal. celna riposta👍

Opublikowano
bratrolnika napisał:

39 minut temu, Bananek napisał:

Do czego Ci bluetooth? 😉

No można z samochodu dzwonić, na kierownicy jest słuchawka, klikasz i dzwonisz. No i do tego ten bluetooth potrzebny

I ty sam takie rzeczy robisz?

Opublikowano

no skąd, wiem że mam i że tak można

ale żebym z tego korzystał to aż tak to nie

mam jeszcze podobno ten system blue&me, że można do samochodu gadać i on ci tam robi co mu powiesz, nawet wiem gdzie się to włącza, ale żebym to włączył to tez nie

• Haha 1
Opublikowano
45 minut temu, Ursus932 napisał:

Miało nie być w tym temacie o polityce 🤔

Było od rana i tylko mi zwracasz uwagę? Idź zetora z kurzu przetrzyj i ponarzekaj za ile doisz 😴

43 minuty temu, Bananek napisał:

Popieram.

A o sprzątaniu kościołów? 

46 minut temu, DANDYS napisał:

twój zakup przyczepy przeżyliśmy to i politykę tu przetrwamy

Dawid żebyś bliżej mieszkał to by wziął twoja ziemię, się poświęcił 😃

Nie wolno tak prostoliniowo pisać, urazisz go 😂

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, gregor1284 napisał:

A o sprzątaniu kościołów? 

Już wolę to niż bębnienie o polityce. 

Poza tym temat o polityce jest już założony i tam się żalcie. Tematu o sprzątaniu kościołów nigdzie nie znalazłem, więc napisałem tutaj. Dziękuję, dobranoc. 

Edytowane przez Bananek
Opublikowano

jeszcze Ci tam czołgów z demobilu nie nasprowadzali?

do tej pory złom starej ue A teraz kacapski w modzie 🤭

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DANDYS napisał:

Dawid żebyś bliżej mieszkał to by wziął twoja ziemię, się poświęcił 😃

Się śmiej śmiej najgorzej wpaść w "błędne koło" 😉

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
18 minut temu, DANDYS napisał:

wolę Grzesia oglądać i mu kibicować niż kuli czy innym bambra z yt, jedynie do jockejow wschodze wciskam nie podoba mi się i wychodzę 😄

Teź grzesia oglądam i 👍🏻może niektóre rzeczy głupio robi ale pozytywny chłop.

Opublikowano

Od rana śnieg prószy ale od razu się topi. 

Znajomy dzwoni - składaj o dopłaty do agencji, dostaniesz dopłaty do nawozu. A ja mu na to - "Grzesiu, w d... mam dopłaty do czegokolwiek, dadzą o ile w ogóle i ceny znów wzrosną i g... z tego będziesz miał. Nie biorę żadnych dopłat to może "stare" ceny dla takich co nie pobierają, co myślisz?" Kurła, jego głos bezcenny... 

Opublikowano

to nie długo i ja napiszę coś o pogodzie. skończę śniadanie i w końcu dokladne obrządki zrobić, A nie po łebkach aby nie zdechło. 

Opublikowano
HF86 napisał:

to nie długo i ja napiszę coś o pogodzie. skończę śniadanie i w końcu dokladne obrządki zrobić, A nie po łebkach aby nie zdechło. 

Już lepsiejsze samopoczucie? Pieroga ukraińskiego by skosztował? 😉

Opublikowano

A ja rano na szybki obrzadek,pozniej pozalatwiac kilka spraw i za nianke robie az zona wroci z pracy po 15,no chyba ze tesciowa przejmie małą a ja pojde cos robic. Zimno nic sie nie chce, po niedzieli przychodzą majstry ostatni daszek zmienic z eternitu jakies 40m2 i juz prawie caly azbest zniknie oprócz malej szopki ale ona pewnie do rozbiorki pojdzie. Mam dylemat, isc jutro do pracy na caly dzien czy w niedziele?🤔 jutro w domu bym cos porobil a w niedziele bym sie nudził 

Opublikowano

już dzisiaj tak. może by się zaziepal, upocil ale jak by zaczął to i by skończył 🤭

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Pszenica jaka cena, bydło jaka cena?! 

Nie wiem bo ani jednego ani drugiego nie ma do sprzedania

musisz wincyj trzymać

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

A ja rano na szybki obrzadek,pozniej pozalatwiac kilka spraw i za nianke robie az zona wroci z pracy po 15,no chyba ze tesciowa przejmie małą a ja pojde cos robic. Zimno nic sie nie chce, po niedzieli przychodzą majstry ostatni daszek zmienic z eternitu jakies 40m2 i juz prawie caly azbest zniknie oprócz malej szopki ale ona pewnie do rozbiorki pojdzie. Mam dylemat, isc jutro do pracy na caly dzien czy w niedziele?🤔 jutro w domu bym cos porobil a w niedziele bym sie nudził 

I zaraz taki pan przyjdzie i powie że przez takich jak Ty to wojna na Ukrainie i potężny kryzys gospodarczy w Polsce. jeszcze przyjdą Cię zlinczowac za pracę w niedzielę 🤭

Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

I zaraz taki pan przyjdzie i powie że przez takich jak Ty to wojna na Ukrainie i potężny kryzys gospodarczy w Polsce. jeszcze przyjdą Cię zlinczowac za pracę w niedzielę 🤭

Tam gdzie pracuję to niedziela jest dla wielu ludzi ważna. A ten Pan co przyjdzie to nie bedzie mial nic do powiedzenia bo pracuje w kluczowym miejscu dla tej naszej gospodarki 😀

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v