Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Powinni wogole wypłacanie takich świadczeń w obecnej sytuacji. 

czyż Pan chcesz obalenia tego rządu 🤔

toc to wojna domowa by była 🙉🙉😻

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Świat byłby za nudny jakby każdy posłusznie miał drugą połówkę i dzieci wychowywał. Za leniwy ja na takie życie.

no jasne. każdy ma swoje zdanie. grunt to je przedstawić i nie upierać się że tylko to, które się reprezentuje jest jedyne i słuszne.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

o przemoc.

Nie odróżniasz klapsa czy pociągnięcie za ucho od przemocy?

Mnie to nawet nauczyciele w szkole ciągali za uszy i linijką po ręcach bili no i co?  No weź nie udawaj że nie wiesz o co mi chodzi. Kto tu mówi o jakimś biciu.

Opublikowano

no jasne. każdy ma swoje zdanie. grunt to je przedstawić i nie upierać się że tylko to, które się reprezentuje jest jedyne i słuszne.

Nikomu nie zabraniam, mówię ze swojej strony. Dla mnie tak lżej i lepiej wydaje mi się.

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Biere piwerko i idę do garażu :D zobacz @Chłoporobotnik można pić piwo nawet jak się ma te lepsze pół. 

Idę trawiarke składać 🤣

Lepsze pół to w lodówce stoi i Wyborowa się nazywa. Czeka na jutro.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nikomu nie zabraniam, mówię ze swojej strony. Dla mnie tak lżej i lepiej wydaje mi się.

Lepsze pół to w lodówce stoi i Wyborowa się nazywa. Czeka na jutro.

Tak tak i ile tak myślisz pociągniesz? Chcesz wioskowym pijaczkiem zostać?

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

no przy takim czymś , to myślę że i ja bym oberwał. :D

kurde. jak to zrobiłeś?

Pewnie wiesz jak wygląda kuchnia szamotowa taka na czterech nogach. No więc moja babcia rozpalał w niej drewnem i polewała je trochę ropą. Podpaliła i gdzieś poszła ale widziałem że zgasło więc postanowiłem pomóc i polałem to rozpuszczalnikiem a że nadal się nie paliło to wlałem prawie całą butelke.Mówie ci jak pier.... o to fajerki odbiły się na suficie wyleciała szyba a kuchnia wyglądała jak Charków po przejściu frontu. Miałem wtedy 8 lat chciałem dobrze nie wiem czemu wyszło źle ale szybko mi to wytłumaczono. No i to był ten jedyny raz gdy oberwalem. Ale jest co wspominać 

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

Nie odróżniasz klapsa czy pociągnięcie za ucho od przemocy?

to jest przemoc. nawet mi nie tłumacz. to bezsilność dorosłego. i tu nie mówię że nie śmigłem po d*pie. ale to zło. a zło walczy z dobrem. znasz?

Opublikowano

Tak tak i ile tak myślisz pociągniesz? Chcesz wioskowym pijaczkiem zostać?

Do śmierci. 

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Wyborowa odór ma straszny. Moja nie śmierdzi 🤣 

Wybieram Wyborową. 

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Pewnie wiesz jak wygląda kuchnia szamotowa taka na czterech nogach. No więc moja babcia rozpalał w niej drewnem i polewała je trochę ropą. Podpaliła i gdzieś poszła ale widziałem że zgasło więc postanowiłem pomóc i polałem to rozpuszczalnikiem a że nadal się nie paliło to wlałem prawie całą butelke.Mówie ci jak pier.... o to fajerki odbiły się na suficie wyleciała szyba a kuchnia wyglądała jak Charków po przejściu frontu. Miałem wtedy 8 lat chciałem dobrze nie wiem czemu wyszło źle ale szybko mi to wytłumaczono. No i to był ten jedyny raz gdy oberwalem. Ale jest co wspominać 

no kuuuuźwa. no poczytać śmieszne,:D ale cholera, krzywdę mogłeś sobie zrobić...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

to jest przemoc. nawet mi nie tłumacz. to bezsilność dorosłego. i tu nie mówię że nie śmigłem po d*pie. ale to zło. a zło walczy z dobrem. znasz?

No może i masz rację.

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Do śmierci. 

Wybieram Wyborową. 

Aha.

Opublikowano

No może i masz rację.

nie może. mam na pewno.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Mając 4 czy 5 lat powiedziałem matce po tym jak dostałem klapsa że mnie uderzyła bo jest silniejsza. To był ten pierwszy i ostatni raz kiedy dostałem 👍 miało się gadane od zawsze 🤣

Opublikowano
29 minut temu, Krzak napisał:

Wole pierw konsekwencje znać. Mandat jaki czy co?

Wczoraj jak tankowałem , zajechał dziadek i lał w baniak. To dziewczyny za kasą tylko gadały tyle się tłumaczy i informacje są za dystrybutorach a i tak się czasami trafi taki co w karnister leje.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

no kuuuuźwa. no poczytać śmieszne,:D ale cholera, krzywdę mogłeś sobie zrobić...

Nawet jednego draśnięcia nie miałem. Podobno tylko zęby i oczy miałem białe. No i pamiętam jak cały dzień mi w uszach dzwoniło. Malowanie i mycie kuchni trwało 4dni

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

nie może. mam na pewno.

Zawsze wolałem dostać niż oglądać łzy matki.Różnie bywało. Łzy matki czy ojca to najgorsze co może być do oglądania dla dziecka.

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

Zawsze wolałem dostać niż oglądać łzy matki.Różnie bywało. Łzy matki czy ojca to najgorsze co może być do oglądania dla dziecka.

no to niezły ancymonek z Ciebie musiał być...

Opublikowano
13 minut temu, szymon09875 napisał:

Czyli wg Ciebie paliwa zabrakło bo ludzie zaczęli kupować ?

Według mnie to raz nieudolność "naszych" "rządzących" a po drugie to i te zapasy nawet tych co aut nie mają. 

12 minut temu, HF86 napisał:

czyż Pan chcesz obalenia tego rządu 🤔

toc to wojna domowa by była 🙉🙉😻

Oj tam oj tam, ja tak tylko obserwuję co się dzieje itp 🙊

Opublikowano

no to niezły ancymonek z Ciebie musiał być...

Okres dorastania miałem trudny. Młody to głupi człowiek,dobrze że opamiętanie stosunkowo szybko przyszło.

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Według mnie to raz nieudolność "naszych" "rządzących" a po drugie to i te zapasy nawet tych co aut nie mają. 

W zeszły czwartek kumpel ze stacji dzwonił zanim się ten szal zrobił że auta puste wróciły na stację z baz paliw i że dostawy hurtowe wstrzymane bo wszystko idzie na wojsko i nie ma paliwa. Te zapasy raczej nie mają na to większego wpływu.

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To u mnie by takiego przykładu nie miało.

No właśnie, wnosi, poświęca się. A ja tego nie chcę. Czuję, że będzie odebrana wolność, piwerko, siedzenie czasem z sąsiadami i wódeczka a i być może skończy się gospodarzenie i pszczoły. 

Możesz wierzyć albo nie, ale mam żonę i dwóch nastolatków i w żaden sposób nie czuję się agraniczany. Jak trzeba to jest czas i na piweczko, i na wódeczkę z sąsiadem, a i na gospodarzenie pomimo, że jest to tylko odskocznią od codziennej pracy na etacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v