Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A żebym ja wiedział jak 🙈

Ja tego paska u góry nie mam tylko same zdjęcia z galerii 🤷

Screenshot_2022-03-03-17-29-29-899_com.google.android.youtube.jpg

Wchodzisz w sklep Play wpisujesz Facebook i klikasz aktualizuj... Takich prostych żeczy nie ogarniasz?

Opublikowano

drogo to wszystkich bez wyjątku będzie kosztowało. 

Opublikowano
9 minut temu, kris91 napisał:

Zaraz Polacy zapomną o swoim hymnie i będzie grał wszędzie ukraiński 👀👀👀

7 minut temu, sadownik12 napisał:

No dokładnie, dzisiaj w robocie radio gra, a tam co? Nauka ukraińskiego xD 

5 minut temu, szymon09875 napisał:

O 12 hymn Ukrainy był....

Nie ciekawie się zapowiada ...

Opublikowano
45 minut temu, 6465 napisał:

Dziś na mopie spotkałem dwie Ukrainki z dziećmi autem jechali. Pytałem ile czasu jadą to mówiły 8 🙆dzień. Kurde zapłakane ah ta wojna. 

Jeszcze dodam że nie wyglądały jak te co chciały się przedostać z Białorusi.

U nas jest to samo. Uciekają samochodami tylko Ci ktorych na to stac zeby dostac sie jak najdalej. A ci biedni to.aby przez granice przejsc i do ośrodków. U nas na biedronce to pelno takich mamusiek z dziećmi. W hrubieszowie podobbo hotdogow zbraklo bo wszystkie wykupili

• Like 2
Opublikowano
37 minut temu, gregor1284 napisał:

Zaciągały po swojemu czy wmiare normalnie gadały? Ehh no kurna mam wstręt do tej nacji.... 

Kiedyś trochę ruskiego języka liznąłem to tak trochę je zrozumiałem. One polskiego języka ni ciewo

@Pafnucy za tą klamkę od szyby do MF, to już ci nie dam. Miałem parę złoty gotówki w portfelu to dałem tym napotkanym przybyszom. Jak by co to będzie i od ciebie.

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie słuchaj, nie czytaj to będziesz spokojniejszy. Ojciec kurła tylko ogląda, czyta o tym, wnet w paranoję wpadnie... 

to , że o czymś nie wiesz, nie znaczy że tego nie ma.

dobrze być zorientowanym. ważne by wnioski wyciągać, a nie tylko panikować.    tak se myśle...

4 minuty temu, 6465 napisał:

@Pafnucy za tą klamkę od szyby do MF, to już ci nie dam. Miałem parę złoty gotówki w portfelu to dałem tym napotkanym przybyszom. Jak by co to będzie i od ciebie.

no i dobrze. drugą też mogę Ci sprzedać.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

dobrze być zorientowanym. ważne by wnioski wyciągać, a nie tylko panikować.    tak se myśle...

Jak czegoś nie potrzebuję wiedzieć to nie wiem. Nie interesują mnie specjalnie wydarzenia na które nie mam wpływu.

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Nie ciekawie się zapowiada ...

a chvj tam. Się przeżyje. Obieram styl życia @Chłoporobotnik, Miód będzie jak nic się nie sp***doli, kurczaka się uchowa, może jakiegoś kabana przytarga. Szkoda strzępić ryja jakie czasy idą.

4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Jutro jadę po nawozy bo będzie z tym lipa. Ropę już zjebałem, trzeba było odstać swoje i kupić ponad złotówkę taniej.

Opublikowano
Przed chwilą, sadownik12 napisał:

a chvj tam. Się przeżyje. Obieram styl życia @Chłoporobotnik, Miód będzie jak nic się nie sp***doli, kurczaka się uchowa, może jakiegoś kabana przytarga. Szkoda strzępić ryja jakie czasy idą.

I bardzo mądrze. Kurczaka się zabije, królika się zabije, ziemniak urośnie, warzywa jakieś też, najwyżej jaką kozę na mleko kupić i z głodu się nie zdechnie może. 

Opublikowano
2 minuty temu, sadownik12 napisał:

Jutro jadę po nawozy bo będzie z tym lipa. Ropę już zjebałem, trzeba było odstać swoje i kupić ponad złotówkę taniej.

nom. nie chcę siać paniki, ale u nas, pomimo że drożeje, w okolicy znowu zabrakło na stacjach. i reglamentowane i bez kolejek.

Opublikowano

Po co się produkować, jak kilkunastu szaleńców się zbiegnie i wszystko szlak trafia. Brzuchem do góry poleżeć i zdrowiej wyjdzie, nie @Rolnik1973?

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

I bardzo mądrze. Kurczaka się zabije, królika się zabije, ziemniak urośnie, warzywa jakieś też, najwyżej jaką kozę na mleko kupić i z głodu się nie zdechnie może. 

a jak będziesz ogrzewał dom?

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

Siedząc na fotelu to po której rence ta klamka? I czy do góry czy do dołu?

Opublikowano

Panowie oprócz tych popaprany wodzów Rosji i Białorusi plus rasowych islamistów to nikt nie chce wojny.

Trudno stało się trzeba pomóc w jakiś sposób.

Co były winne dzieci które już zginęły od rosyjskich pocisków😓😥

• Like 4
Opublikowano

nom. nie chcę siać paniki, ale u nas, pomimo że drożeje, w okolicy znowu zabrakło na stacjach. i reglamentowane i bez kolejek.

No ale toż nawet tutaj wieszcze się śmiali z tej paniki na stacjach.

Opublikowano
4 minuty temu, sadownik12 napisał:

Jutro jadę po nawozy bo będzie z tym lipa.

Byłem w tym tygodniu na dwóch "składach". Saletry brak i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle dojedzie. Kupiłem trochę saletrzaku na przyszły rok, reszta poplonami i obornikiem. Tylko czy się uda trochę grochu/ peluszki na poplony kupić🤔

a jak będziesz ogrzewał dom?

Tym się nie martwię. Mam kominek u góry, jest jeszcze stary piec. W jednym pokoju nagrzać to jakieś drewna się skitra.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Byłem w tym tygodniu na dwóch "składach". Saletry brak i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle dojedzie. Kupiłem trochę saletrzaku na przyszły rok, reszta poplonami i obornikiem. Tylko czy się uda trochę grochu/ peluszki na poplony kupić🤔

Tym się nie martwię. Mam kominek u góry, jest jeszcze stary piec. W jednym pokoju nagrzać to jakieś drewna się skitra.

W zeszłym tygodniu byłem, w czwartek to nawozów w opór było. Ciekawe jak teraz sytuacja.

My na wsi to damy sobię radę w razie wu. Ale popatrzcie jakie problemy ludzie w miastach mają... Nic tylko współczuć.

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Panowie oprócz tych popaprany wodzów Rosji i Białorusi plus rasowych islamistów to nikt nie chce wojny.

Trudno stało się trzeba pomóc w jakiś sposób.

Co były winne dzieci które już zginęły od rosyjskich pocisków😓😥

Tych kilku wystarczy.

Opublikowano
Przed chwilą, sadownik12 napisał:

W zeszłym tygodniu byłem, w czwartek to nawozów w opór było. Ciekawe jak teraz sytuacja.

My na wsi to damy sobię radę w razie wu. Ale popatrzcie jakie problemy ludzie w miastach mają... Nic tylko współczuć.

Tych kilku wystarczy.

I tych  kilku za dużo

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, sadownik12 napisał:

Ja powtarzałem i powtarzam - niech się martwi ten co ma żonę i dzieci "pod sobą". Co ma być to będzie, żyję już tak parę lat i jest to chyba najlepsza opcja.

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak się eurokołchoz do d*py nie dobierze

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Siedząc na fotelu to po której rence ta klamka? I czy do góry czy do dołu?

u nas w sklepie pyta, czy od drogi czy od rowu..:D.

no druga strona tej co wziąłeś. B|

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja powtarzałem i powtarzam - niech się martwi ten co ma żonę i dzieci "pod sobą". Co ma być to będzie, żyję już tak parę lat i jest to chyba najlepsza opcja.

Pioter, jak żona z dzieckiem była w szpitalu a to starsze było parę dni u rodziny i po mieszkałem sam kilka dni to h*j nie życie samemu. Wracam do domu cisza nikt gęby nie otworzy, jak zostawiłem rano szklankę z nie dopitą herbata tak stała. Do d*py takie życie.

• Like 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v