Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest i to fest. mama dziś receptę z ośrodka chciała odebrać. lista leków na przedłużenie w piątek rano zaniesiona. dziś lekarka mordę drze że walczą przecież i z pandemia i wojna 🙉🙉🙉

zesz kuwa następny razem sam idę 😡

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

przecież to cień kapitana Bomby

KAPITAN BOMBA 1

we wszystkich czterech ci przegląd się skończył???

W trzech wyszły zimą a nie patrzyłem w dowody 🤷 , Zetor tylko ma ale jak tym siać lejkiem 🥴

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

1.5tys 😁🤭

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

A zatrzymie ? 🤔 Prędkość przekroczysz ? 🤣🤣 

Co wy się tak boita o ten przegląd 🤷🤷

Już mam w dwóch 🤭 

1 godzinę temu, daron64 napisał:

@TheraRolnik

Ty to jednak dzieciak jests. To, że u ciebie na wsi policja nie zatrzymuje, nie znaczy że tak jest w całym kraju. Nawet u nas na zadupiu czasem drogówka się zapuszcza. Ostatnio w środku mojej wioski stali - mała miejscowość, poza głównymi drogami. 

@Ursus932

Teraz to chyba od 1500zl, no i zatrzymanie dowodu. Zależy też na kogo trafisz - będzie czepliwy, to poszuka czy Ci tam gdzieś olej nie kapie itd i możesz skończyć na lawecie.  

Ostatnio kuzyn jechał ciągnikiem z dwiema przyczepami - drogowka zatrzymała go, bo szukali kogoś innego, ale nie znaleźli, a że akurat miał ciągnik tego koloru, jaki szukali, no to jego zatrzymali. Oczywiście to bardzo rzadko się zdarza, no ale na nieszczęście niewiele trzeba.

Już mogę jeździć 😛

Opublikowano
17 minut temu, stempos1980 napisał:

Karol z taką beczka to ciapek by szedł a do tego pierdusona za mała 🤭

Masz rację, ona jest uniwersalna. 

30 też z nią często współpracuje. 

Dziś by nie dała rady na koniec, beczka się już trochę topiła. 

Mf 255 też by nie poradził 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Też mi wielki problem... 

Dla niektórych to wyprawa życia. 😳

43 minuty temu, soltys48 napisał:

Jest pandemia🤭🤭🤭🤭🤭

To kaganiec na facjate 😷 i wio. 😁

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Jeszcze dwie beczki zostało wylać 

IMG_20220301_093628.jpg

Zaraz i ja ruszam. 

Opublikowano
48 minut temu, soltys48 napisał:

Nie zrozumiałeś aluzji. W pandemii wszystko jest zdanie 🤭

Kuźwa 🤦‍♂️ faktycznie. 

Wystarczy jeden telefon i sprawa załatwiona. 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

W trzech wyszły zimą a nie patrzyłem w dowody 🤷 ,

Zainstaluj sobie mobywatel, tam jest mpojazd, wszystkie zarejestrowane pojazdy masz w jednym miejscu+ powiadomienia o zbliżającym się PT i kończącym się OC. Dowody leżą sobie i do przeglądu do nich nie zaglądam.

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

Żebyś nie miał lepiej od nas. 😉

no chyba właśnie

7 minut temu, Karol6130 napisał:

Bo się znasz, a pozatym to byś miał co robić 😉

to nie tak, coś tam mechanicznie podłubać mogę, czy przerobić, zbudować, ale uprawy polowe to nie dla mnie, kiedyś jak ojciec kazał jedź poorać tu i tu to się zrobiło, ale pojęcia o tym nie mam

no i znając życie jakby na swoim robił to by czasu na dłubanie nie miał

także reasumując, dzięki za miłe słowo, ale przeceniasz mnie

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A ja nie jestem za pomocą

Nie dam złotówki i nie wziąłbym nikogo.

Zobaczyvie co potem będzie jak się rozpanoszą.

A nikt się nie będzie pytał czy dasz.... Sami wezmą z socjalu który pobierasz 🤔

Idą ciężkie czasy Rysiu.... 😁😁😁😁😁

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v