Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Kumpel z roboty powiem tak wysr... się w tamtym roku ,w tym sam powiedział że głupotę zrobił, zresztą widziałem ten areał......

No każdy ma inne warunki, ale celebryty na YT pewno już go pro na głowach założone i czekają na północ żeby live nagrywać 🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

No każdy ma inne warunki, ale celebryty na YT pewno już go pro na głowach założone i czekają na północ żeby live nagrywać 🤣

No właśnie To co Uzio powiedział,różny rejon.

Jo Lubelok to cekom......

Opublikowano

Z celebrytów to Grzesia najbardziel lubię i Wacolo. Innych nawet nie oglądam.

Opublikowano

zaraz będą ich cud wyliczenia. I aby ojciec w kadrze się nie pokazał i się nie zapytał o czym pitoli i czy lekcje odrobione 😂

Opublikowano
Baks00 napisał:

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

No właśnie To co Uzio powiedział,różny rejon.

Jo Lubelok to cekom......

Która część Lubelszczyzny?

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

zaraz będą ich cud wyliczenia. I aby ojciec w kadrze się nie pokazał i się nie zapytał o czym pitoli i czy lekcje odrobione 😂

To jest najlepsze. Gówno do powiedzenia ale to jego wszystko 🤣

Opublikowano
10 minut temu, Baks00 napisał:

Kumpel z roboty powiem tak wysr... się w tamtym roku ,w tym sam powiedział że głupotę zrobił, zresztą widziałem ten areał......

Mógł choć podetrzeć🙆🏻‍♂️

IMG_20220228_193348.jpg

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

No to k... gdzie tankować??? 

Orlen nie bo Obajtek

Lukoil nie bo ruskie 

BP nie bo drogo 

Prywatne stacje też nie bo wy***ali ceny jak panika była

38 minut temu, Karol6130 napisał:

Kurła, zachciało się ciągnika na dużych kołach, i po trzech schodkach do kabiny wchodzić. 

Drzwi otwierałem i prawa ręka boli od sięgania w górę 

A jakby tak zdjąć drzwi, jak co roku w trzydziestce na lato???

• Like 1
Opublikowano
Agrest napisał:

Wy tak na poważnie śledzicie tych youtuberów? 

To oni nas śledzą

Opublikowano
27 minut temu, Karol6130 napisał:

Tomek to jak Ty siał? Mówiłem Ci że dziura max 1A żółw i dzida 😁

@6465

Masz w swoim biegi pełzające? 

Nie mam tylko 🐢 i 🐇

Ustawiłem rozsiewacz na polifoske8. Bo tak podobne a za mało wyszło. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

No to k... gdzie tankować??? 

Orlen nie bo Obajtek

Lukoil nie bo ruskie 

BP nie bo drogo 

Prywatne stacje też nie bo wy***ali ceny jak panika była

A jakby tak zdjąć drzwi, jak co roku w trzydziestce na lato???

najlepiej to od cyganów. ściągane prosto z czołgów 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

To oni nas śledzą

Dobrzy są, niby jestem czujny a nie wiedziałem że jestem śledzony😁

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Nie mam tylko 🐢 i 🐇

Ustawiłem rozsiewacz na polifoske8. Bo tak podobne a za mało wyszło. 

Paliwo drogie żeby jeździć drugi raz, lepiej sprzedaj nawóz, tylko poczekaj aż podrożeje 😉

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Ja ino na Grzesia czasem luknę i u niego też jest ciekawie, bo liczy skrupulatnie koszty. Chociaż z bydłem nie mam nic wspólnego, to fajnie zobaczyć, ze niektórzy LICZĄ.

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Obejrzałem kiedyś z nudów urywki kilku. Każdy to samo pierd**i.  Więc zawsze mogę Ci to samo o nich napisać i będzie aktualne.

Opublikowano
sadownik12 napisał:

7 minut temu, Agrest napisał:

Ja ino na Grzesia czasem luknę i u niego też jest ciekawie, bo liczy skrupulatnie koszty. Chociaż z bydłem nie mam nic wspólnego, to fajnie zobaczyć, ze niektórzy LICZĄ.

A mnie ten gościu irytuje tymi swoimi obliczeniami, ale podziwiam za wiarę w swoje możliwości

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ale ma wygar 😍

pyrko , pyrko i nie jedzie....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v