Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są na tym forum normalni ludzie, z dużą wiedzą , ale ten temat to bagno jakich mało, ciągnie ich tu bo na wsi nikt z nimi nie gada chyba albo nikt im nie wierzy 😄 

a tu piszą co chcą a reszta to łyka 

• Like 1
Opublikowano

Na wsi łatwiej mają zweryfikować who is who 🤷‍♂️ a pies ich.... Jutro będziesz w domu? Szkolenie mam a na powrocie na licytację może wpadnę to i Ciebie bym odwiedził bo niedaleko gospo "upadło" 

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

A co do biznesmenów to może lepiej nie zabierajmy głosu, nie chce tu nikomu nad wyraz ubliżyć

Biznesmeni nie będą wyjątkiem...nie można ciebie pominąć xd

11 minut temu, pawel885 napisał:

Są na tym forum normalni ludzie, z dużą wiedzą , ale ten temat to bagno jakich mało, ciągnie ich tu bo na wsi nikt z nimi nie gada chyba albo nikt im nie wierzy 😄 

Trafnie podsumowałeś gregora, widać że znasz człowieka xd

Opublikowano

Ale ta twoja ma choć nogi do samej szyi, czy to tylko kolejny wymysł? Paweł885 Potwierdzisz?

Czekam aż bogdan wróci z dożynek bo mi to towarzystwo z pogody tak średnio podchodzi

Opublikowano

pogoda barowa- ze dwa razy zaczelo kropic i nic, teraz to juz ciemno sie zrobilo.

1 godzinę temu, pawel885 napisał:

połowa by musiała wytrzeźwieć żeby przyjechać a to sprawiło by nagłą zmianę poglądów i walczyć by nie chcieli ,  inni by wymówek szukali, że dojenie w tym czasie, że biznes życia robią itp 

Nie ma szans 

ja z radoscia bym jakiegos antyszczepionkowca spotkal-tyle ze maczeta mi sie zgubila a sprezynowiec zardzewial 🤣

2 godziny temu, lemik napisał:

Ja to bym wlazł  z jakąś do kisielu🙈 

@Paulina1985 nie chcesz dorobić do pensji? 

a jak tam sprawy ze znajoma mezatka ?? dostales juz tradycyjnie wp***dol czy jeszcze nie ??

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, lemik napisał:

Bójcie się Boga chłopaki

Po co? Nie każdy jest wierzący.

2 godziny temu, Leszy napisał:

Ach te uroki bliskiego sąsiedztwa. ;) 

Z dwojga złego wolę to niż chodzić na czteropak kilkaset metrów czy kilometr 👀

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ale ty kurna wrażliwy, niech krzyczą widać że zdrowe są 

Ich zdrowie mnie nie interesuje. Nikt ich nie op*erdoli, nikt uwagi nie zwróci. Wolę warczący traktor pod oknem, nawet z silnikiem Andorii niż krzyczące dzieci. W polach choć cicho ale ludzi też się kręci z psami na smyczy. Tyle, że miejsca tyle, że każdy idzie "swoją drogą".

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, PRIMO napisał:

@Pafnucy

@Rolnik1973

Gdzie wy się ku🤬 pochowali?🤨

Zjeździłem pół lubelskiego i żadnego nie widziałem. 

no chorągiewka była. gdzie Ty patrzał?

objazd udany? zakupił co?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jak tam poleniuchowali przed nowym tygodniem roboczym.

Ja będę cały tydzień nic nie robił.

ja pogrilował, moturem pojeździł wcześniej, a po niedzieli trzaskanie kasy.👍

Opublikowano
39 minut temu, lemik napisał:

Czekam aż bogdan wróci z dożynek bo mi to towarzystwo z pogody tak średnio podchodzi

no dzięęęki...

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Zamówienia na Annę masz?

na jutro tak. później orki. na turlanie też jest,,,, ale prasy ni mom...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

na jutro tak. później orki. na turlanie też jest,,,, ale prasy ni mom...

Jutro też na kopanie ziemniaków trzeba jechać do jednego za odrobek... We wtorek do następnego. Do Seniora w któryś dzień. A w kolejnym tygodniu u siebie pozbierać 4 rządki Tajfuna bo taki jeszcze trochę... Niech poczeka w ziemi. Ty już u siebie wykopał?

Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

są jeszcze tacy, co ni pod sklepem , ni na forum nie maja z kim pogadać... :D

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Sprzedałes sipme🙆🏻‍♂️

Ty sie nie boi. kupię lepszą , młodszą, z siatką i też sipmę. nie tak jak TY ... germance...

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty już u siebie wykopał?

tak, wczoraj. nawet niezłe, a susza im dokuczyła.

Opublikowano
3 minuty temu, donweter1989 napisał:

Całe 18 ary winiety na jutro do zebrania. Somsiad dziad dzisiaj zaczął po mszy. Mus zapytać jaka odmiana, bo ostro z przyczepą kursował.

U nas dzisiaj spokój nawet sieczkarni nie słychać w okolicy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v