Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

@Chłoporobotnik ciekawe czy za paręnaście lat nie zmienisz zdania. 

Za paręnaście lat to już najlepiej znajdować się w jednym miejscu. A nawet jeśli się dożyje to będzie za późno na kombinacje alpejskie. Dla mnie kobiety to złe stworzenia, z kilkoma normalniejszymi "egzemplarzami". 

2 minuty temu, Krzak napisał:

jakich

Czytaj to się dowiesz.

Przed chwilą, Krzak napisał:

filozof za 5 zł ten Szopenaler

Mądrzejszy od chociażby przypisywanych autorów ewangelii. 

• Confused 1
Opublikowano
16 minut temu, PRIMO napisał:

Sławek wspominałeś kiedyś że byłeś u stomatologa. 🤪🤣😂

Ponad 1000zł zapłaciłem i miałem go półtorej doby

Opublikowano
36 minut temu, HF86 napisał:

ojca pochowali jak miał 34. 

ja się dopiero opanowałem jak przeżyłem jego wiek. 

Już się martwiłem dziś o Ciebie że na łożu śmierci leżysz i pić się chce a nie ma kto szklaneczkę bimbru podać 

Opublikowano
37 minut temu, PanAres napisał:

Wiesz jak to kiedyś się mówiło, na dobre i na złe.

"Ślubuję ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci".

Szwagier w niedzielę opowiadał, że jego znajomy zakończył hodowlę po tym jak go pupil rzucił  go rogami o strop obory, złamał mu rękę.

Wuja też po takim incydencie zaprzestał hodowli 🙄

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

A kiedy klęskowe 2021

Pewnie w tym roku. Jak będę coś wiedział to napiszę.

Opublikowano
2 godziny temu, Dziad932 napisał:

Na allegro chyba za 99 jest najtańsza też polmo , tylko jeszcze przesyłka , a lokalnym 110

Niestety inflacja 🤨

Zapłać 49zl za allegro Smart, i będą ci za darmo wysyłać 

Patrz ile w zamian za 49zł można przez rok zaoszczędzić

IMG_20220701_103049_713.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Łańcuch dorzucę 😂

I małych stróżów oddam. 

@Pafnucy

by nie popedałował

IMG_20220704_191305.jpg

Heeeęę? 

Opublikowano
Przed chwilą, Szymi40 napisał:

Wy  tu o pierdołach   a w  lesie  grzyb  rośnie-  znajomy nazbierał  , trzeba by  do lasu zajrzeć....

Jak są jagodzianki to i grzyby gratis 😁🤣

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Zapłać 49zl za allegro Smart, i będą ci za darmo wysyłać 

Patrz ile w zamian za 49zł można przez rok zaoszczędzić

IMG_20220701_103049_713.jpg

Nie znam się na tych wynalazkach ...B| 

To jest tylko przy przesyłkach płatnych z góry ?

Opublikowano
1 minutę temu, PAN88 napisał:

Jak są jagodzianki to i grzyby gratis 😁🤣

Jagodzianek  brak-  w ,,agencji''   papiery  i  wnioski   przyjmują  trza  dalej żonę  ,,obracać''  🤔

Opublikowano
6 minut temu, Dziad932 napisał:

Nie znam się na tych wynalazkach ...B| 

To jest tylko przy przesyłkach płatnych z góry ?

Tak, ale masz wybor paczkomat, dowoz do domu. Jak Cb nie ma,kurier i tak dzwoni to mowisz zeby wrzucil gdzies i tyle. A jak za pobraniem i Cb nie ma to kurier nie.zostawi. wiec tu jest duzy plus smarta. Zwroty bez problemu jak.cos nie pasuje

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Szymi40 napisał:

Wy  tu o pierdołach   a w  lesie  grzyb  rośnie-  znajomy nazbierał  , trzeba by  do lasu zajrzeć....

U nas brzozy pousychały a gdzie o grzybach mówić. Jeszcze takiego roku nie było.

W lasach mieszanych widać z daleka brązowe brzozy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v