Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Kolega , taki lekko juz przechodzony kawaler znalazł sobie dziewczynę z miasta, co i ogród widze ogarnia, i ciągnikiem się nauczyła jeździć, i na kombajnie mu pomoże. A ma swoją pracę i nie musi, w dodatku już nie taka młodziutka. Po prostu kobita chce pracować i razem gospodarzyć, a nie przyjśc na gotowe i pachnieć.

Chyba nie liczy się gdzie mieszkała tylko jakie ma chęci. Faceci też nie są super pracowici

Opublikowano
15 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ehhh baby mają łatwiej chłopa przekonać 🙄

W drugą stronę czteropak nie działa 🤷

Baby to proste stworzenia, wystarczy im mówić to co chcą usłyszeć a robić to co się uważa 😂😂

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał:

Nie trzeba czteropaku wystarczy moje spojrzenie

Co takiego magicznego jest w Twoim spojrzeniu? 🤔

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Tobie się tylko wydaje że robisz co uważasz a robisz to co one chcą 🤔😁😁😁

Nie nie. Moja jak o coś poprosi żeby zrobić to później co miesiąc mi przypomina 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie nie. Moja jak o coś poprosi żeby zrobić to później co miesiąc mi przypomina 🤭

O to to 

Jak chłop mówi że zrobi to zrobi... I nie trzeba przypominać mu o tym co pół roku ....

• Haha 3
Opublikowano

To tylko raz w miesiącu jej robisz dobrze i to jeszce prosić musi 🤔 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

🤔

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

To tylko raz w miesiącu jej robisz dobrze i to jeszce prosić musi 🤔 

Jaki z Ciebie facet że kobieta Cie musi o to prosić? 😂 Wiek już nie ten ale zachowuj się jak facet 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Jaki z Ciebie facet że kobieta Cie musi o to prosić? 😂 Wiek już nie ten ale zachowuj się jak facet 

Uważaj co piszesz bo się wysypales i nic nie pomoże odwracanie kota ogonem.... Ponoć taki ruchacz z ciebie a swojej nie obrabiasz... A idzc pan w uj. 😁😁😁😁

Ponoć cudze lepiej smakuje 😁😁😁😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Agrest napisał:

W tym roku pierwszy raz mam raka w łutówce. Aż się zdziwiłem. Niektóre liście jak u nefrisa wyglądają. Masa owoców z rakiem, jak u nefrisa

Tak liście wyglądają?

O cenie agrestu coś wiesz?

IMG_20220608_181238_1.jpg

Edytowane przez damian303
Opublikowano
26 minut temu, gregor1284 napisał:

Baby to proste stworzenia, wystarczy im mówić to co chcą usłyszeć a robić to co się uważa 😂😂

To jakaś prymitywna baba skoro tak .

Baba skomplikowany układ scalony który stale się uczy nowych sztuczek by ogłupić frajera .

• Like 1
Opublikowano

Może za spojrzeniem idzie też nagroda, to bardziej prawdopodobne. 

4 minuty temu, galan99 napisał:

Baba skomplikowany układ scalony który stale się uczy nowych sztuczek by ogłupić frajera .

spacer.png

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Uważaj co piszesz bo się wysypales i nic nie pomoże odwracanie kota ogonem.... Ponoć taki ruchacz z ciebie a swojej nie obrabiasz... A idzc pan w uj. 😁😁😁😁

Ponoć cudze lepiej smakuje 😁😁😁😁😁😁

Napisałeś poprzedni post tak jakby dla ciebie bylo oczywistością że kobieta musi cie prosić o seks. Nie rusza mnie twoja gadka bo nie jestem reprezentantem takiego poziomu który reprezentowali ludzie tutaj z którymi się kłóciłeś 😉 

11 minut temu, galan99 napisał:

Może i prymitywna. To ja jestem od stosowania metod psychologicznych nie tylko na niej 

17 minut temu, malaczarna napisał:

Naście lat i nic się nie zorientowal

Nie mówi Ci czasami żebyś nie myślała o białym misiu? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v