Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bananek napisał:

radekz200 napisał:

Jak tam zyjeta? 

Dobrze. Radek, jesteś jedynym, który nie złożył mi życzeń na urodziny. Co to ma być za zachowanie?

szczęścia, zdrowia i bananów, wszystkich udanych planów, na forum zero banów 👍🍌🎂🥂🍾🥃🍻

Opublikowano
Przed chwilą, Uziu92 napisał:

szczęścia, zdrowia i bananów, wszystkich udanych planów, na forum zero banów 👍🍌🎂🥂🍾🥃🍻

O, dziękuję. 

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Kręci się ?

No jak nie jak tak. Wszystko w porządku. 

Pytanie: czy z tym cielakiem jest wszystko w porządku? Cy tylko mi się wydaje, że łeb ma nieproporcjonalnie większy do reszty? 

Screenshot_20220419_201606.jpg

• Like 1
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Polidap za drogi. Nie będę płacił za worek Polidapu 2,5 czy 3 stówki.

a suprfosfat ile ? polidapu można dać połowę tego co superfosfatu i ma azot blisko korzeni na start

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

Dobrze. Radek, jesteś jedynym, który nie złożył mi życzeń na urodziny. Co to ma być za zachowanie?

Michał ma dziś urodziny będzie trzepał pół godziny 😂😂🎂

3173A81D-A470-43CD-8C98-FBCD75310307.jpeg

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, slawek74 napisał:

a suprfosfat ile ? polidapu można dać połowę tego co superfosfatu i ma azot blisko korzeni na start

Po 860zł/t kupiony. Nawet dając 2x więcej i tak wyjdzie dużo taniej niż Polidap. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano

Azot na łąki rozsiany i za jednym brudzeniem rozsiewacza 2 dawka na ozime do 14, a od 17 pada ładny deszczyk i ma padać kilka następnych godzin. W końcu się udało trafić w dobry termin z nawożeniem. 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Sąsiad ma żółty rozsiewacz 🤭

Altro NR 800

Męskich nie było ? 

34 minuty temu, Bananek napisał:

O, dziękuję. 

No jak nie jak tak. Wszystko w porządku. 

Pytanie: czy z tym cielakiem jest wszystko w porządku? Cy tylko mi się wydaje, że łeb ma nieproporcjonalnie większy do reszty? 

Screenshot_20220419_201606.jpg

Jak byłem mały to mi też głowa ciut za duza urosła, z wiekiem nabrałem proporcji :D koledzy może się trochę będą śmiali ale poza tym powinno być z nim ok 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

40 minut temu, Bananek napisał:

E ja też nie złożyłem! 

Pisałem o ludziach, nie kurpiokach.

szymon09875 napisał:

Jak byłem mały to mi też głowa ciut za duza urosła, z wiekiem nabrałem proporcji  koledzy może się trochę będą śmiali ale poza tym powinno być z nim ok 🤣🤣

Ten ma ładnie rozbudowane tylne nogi. Moim zdaniem rokuje na fajnego byczka w przyszłości. Ale mój nie będzie. Tak tylko przeglądam wołowe menu. 😉

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Męskich nie było ? 

Czerwony bardzo męski 😎

Szybka akcja była 🤣 się okazało że wałek się zgiął w przekładni to zaraz stary dzwonił do sklepu czy mają na placu rozsiewacz i zaraz w ciągnik i jechał po rozsiewacz 

• Confused 1
Opublikowano
54 minuty temu, Uziu92 napisał:

Ursus na drugie konto?, zbanowali go czy co ?

jedni po alko piszą o brzoskwinkach, a inni po alko klikają nie tam, gdzie trzeba - konto se skasował we święta

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Ten ma ładnie rozbudowane tylne nogi. Moim zdaniem rokuje na fajnego byczka w przyszłości. Ale mój nie będzie. Tak tylko przeglądam wołowe menu. 😉

A moje? 😛

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

A miałem już proponować ze wyzwolę Cię z tego poznaniaka... 🙄

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Nie jest taki tragiczny ten altro ale jak będzie glupial to i tego szlak trafi 🤭

Kurna, ale powiedz mi co trzeba zrobić żeby zgiąć wałek w przekładni:o to chyba tylko i wyłącznie wina materiału :o

Opublikowano

Ludzie krzyczą po 30 tys za siuntki a wczoraj kumpel za 5 kupił, handlarze okoliczni z marszu mu tysiąca, a nawet 1.5 dawali odstępnego 🤣  kabina, kpl obciążników. Jednak są normalni ludzie jeszcze i wiedzą ile cenić ciągniki 🤣

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A ja już wolę niechby Ci się stodoła z tym złomem spaliła jak miałbym to kupić! 

Eeee to już ciut za wiele :o

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ludzie krzyczą po 30 tys za siuntki a wczoraj kumpel za 5 kupił, handlarze okoliczni z marszu mu tysiąca, a nawet 1.5 dawali odstępnego 🤣  kabina, kpl obciążników. Jednak są normalni ludzie jeszcze i wiedzą ile cenić ciągniki 🤣

Eeee to już ciut za wiele :o

Toć to i tak w żartach a banan na żartach się zna. Jaka dla mnie korzyść z pogorzeliska w jego gospodarstwie 

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Michaś Masz racje tam by lekkiego żywota nie miał

Co Ty gadasz, w skrzyni zasypowej bym gniazda dla kur porobił. Innego zastosowania dla niego nie widzę jak już nawet podlasioki nie chcą tym siać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v