Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Władka nikt nie chce ruszyć, też mnie to dziwi. Wielkich terrorystów ścigali po całym świecie albo szybki nalot kilka bomb i po sprawie a ten Kurła chodzi jak cajmer🤨

Dokładnie,👏Ale weś go schwytaj 🤦

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Myśle ze teraz prędko Moskwy nie opuści 

A niech idzie w paździet...namieszał pier**lony teraz znów nawozy mają drożeć 🤬

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
1 minutę temu, pawel885 napisał:

jak włączysz zapłon nabija ciśnienie i się wyłącza , 

To moze i tak to działało 

Pamiętam ze wezykiem leciało 

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Władka nikt nie chce ruszyć, też mnie to dziwi. Wielkich terrorystów ścigali po całym świecie albo szybki nalot kilka bomb i po sprawie a ten Kurła chodzi jak cajmer🤨

Jak zachód z Niemcami na czele ma wykupione pol ziem ukraińskich to jak mogą Władka ruszać. Przecież Władek by ich wszystkich pognał stamtąd raz dwa. Tak dogadali się że Władek weźmie połowę a zachód resztę i kazdy zadowolony. Wojna dwa dni trwa a ci się spotykają,  kasę na spotkania marnują j się dobrze bawią a nie mogą nic wladkowi zrobić. Niemożliwe

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

A elektryczna kiedy zadziała? 

Powinien przekaźnik dać napięcie i po tym jak sygnał z czujnika ciśnienia zczyta że ciśnienie jest to odcina. Dalej to już z cpwk ma sygnał 

Opublikowano (edytowane)

A tam w szczegóły techniczne wchodzita. 

Hundaj miał eletryczną pompkę i paliwo se lecialo. I łoo

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, pawel885 napisał:

o bzdury mnie tu oskarża a sam głąb 

A ty jełop bo dopisujesz co nie doczytasz

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, pawel885 napisał:

co nie doczytał, edytujesz posty w trakcie 

na uj to krecic rozrusznikiem i go meczyc 

Edytowalem by dopisać nie zeby zmienić treść. 

Nie wiem co sie tu burzysz

Dopisuje

Co mi zalezalo na rozruszniku jak do kasacji szedł? 

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, GRZES1545 napisał:

No niby ma ktoś ważny w tym roku zginąć może o niego chodzi.

https://www.ofeminin.pl/horoskopy/przepowiednie-nostradamusa-na-2022-rok-rozpad-unii-europejskiej-i-smierc-waznego/kdvyy9p

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, pawel885 napisał:

bo nie chcesz się przyznać że żeś głąb bo męczyłeś rozrusznik tak jak by to pompka mechaniczna była nadal nie rozumiesz

Dopisałem u góry. 

Ważne ze działało. 

Sam żeś głąb bo nie trybisz

Ale ty po trzecim razie łapiesz😁

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

w mf-ie pewnie do dziś włączasz wom żeby podnośnik działał 

Ales ty glupi. W zadnym traktorze nie mialem takiej potrzeby😁

Na siłę zablysnąc chcesz, a tylko swąd leci 

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

@pawel885

Takie pytanie. 

Co sie bedzie działo jak przewód za pompką elektryczną zdejmiesz i bedziesz trzymał na rozruszniku? 

Odpowiesz? 

No co tam? Foooch? 

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

co by się nie działo nie ma potrzeby włączania rozrusznika 

auto zapali i zapowietrzy się  

Kiedy zrozumiesz? Sposób dzialał, a na rozruszniku mi nie zależało. Na zpowietrzeniu też. Auto do kasacji. 

Dobranoc. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v