Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Rade, dla ciebie to taki , z przyczepą

Nawet kolory się zgadzają 

Screenshot_20220208-162847.png

Nie chce takiego diliżansu 😛 spróbuj takie dawać nabywcom swoich przyczep zobaczysz ze sprzedasz spadnie 

Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Karol z doświadczenia własnego mówię niech ma 100 koni ale 6 garów a nie 120 w 4 

Oleje filtry do mfa 3300  i nawet cukierkiem mnie poczęstowali 😁

Zależy do czego potrzebny. 

Ja narazie nie widzę żadnej cięższej pracy niż prasa z nożami. Działki nie duże to też musi być ciągnik zwinny. 

Kosiarka też będzie czepiana do tego większego. 

21 minut temu, radekz200 napisał:

@Karol6130 kup sobie agrofarma tego 115 km i bedziesz zadowolony 😛

Ta, na pewno. 

Nie wiem jak można w ogóle robić takim czymś. 

Kolega miał lambo, sprzedał jak tylko mógł. 

Od tamtej pory tylko valtra, no i jedna Kubota. 

Głupota tylko przez to że valtra nie miała nic sensownego w okolicach 70 koni. 

Opublikowano
5 minut temu, kris91 napisał:

Znowu stopy podnieśli, akurat na jutrzejsze strajki 👀👀👀

niech chociaż umyje 

Opublikowano
8 minut temu, bieniek_88 napisał:

Ja mogę takie coś wstawić gdzie pokazuje 2l/100 

Też moge wstawić zero, ale po co

To na tempimacie by nie ujmować ani nie dodawać gazu.

No a pacz praeie 200 km a wskazówka tyko dygłs a bak 60 l

Lotos dynamic b0 arktic robi robotę.💪🏻

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Moj przy przyspieszaniu pokazuje 25/100, ale tylko dlatego że więcej nie może😁

I 40l chwilówkę zrobię. Chyba 44 zrobiłem na jedynce pod górę

Opublikowano

Po moim to widać że jeszcze więcej pociągnie, tylko że komputer nie ma już takich wartości zaprogramowanych do pokazania

25, albo 28 max

3 minuty temu, Agrest napisał:

I 40l chwilówkę zrobię. Chyba 44 zrobiłem na jedynce pod górę

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Tez jadę na b0 

10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Tylko to chwilowe spalanie jest, ładnie wygląda na zdjęciu, też takie coś mogę zrobić i pisać ochy i achy na temat spalania, to jednak jest nie miarodajne Rysiu. Wstaw średnie na 1000km to uwierzę. Aż poszedłem sprawdzić i u mnie pokazuje komp średnio na ciut aktualnie ponad 2300 km 6.4 l/100 1.9 jtdm 185 km. Trasy głównie w koło komina.

Edytowane przez bieniek_88
Opublikowano

deszcz pada, śnieg pada, gosopdarka też to samo 😂

Opublikowano
Drewnopoulos napisał:

o matko ale posiwiałem ostatnio na czubku głowy i skroniach jak gołąbek. muszę to jakoś zatuszować. znacie jakąś dobrą farbę henny nie chcę bo ruda albo zielona. chcę taki kolor jaki miałem. czym farbujecie włosy @slawek74 @gregor1284 @DANDYS ?

nie bo jestem blondasem 😉

Banana zapytaj czy farbuje 😉

Opublikowano
14 minut temu, Łolek napisał:

No nie mam ale można mu dać ten od mfa to poczuje się doceniony 

Nie wolno tak profanować ursuska 😛

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A która by chciała łysego???

nie martw się, mnie też żadna nie chciała, nawet gdy siwy jeszcze nie byłem, tym bardziej teraz. w jakim wieku wyłysiałeś?. wiesz, do mojego taty babcia zawsze powtarzała żeń się zanim ci włosy wypadną jak dziadkowi i tata szybko ożenił się z mamą a włosy mu nie wypadły. ja mam trochę zakola, ale bardzo małe, i w takim tempie może za 20 lat będę łysy. próbuj myć szamponem z pokrzywy, dużo śpij i nie denerwuj się może odrosną. dziadek za moją sugestią zaczął  używać szamponu i ma taki meszek teraz. zobaczymy co to będzie.

Opublikowano

Kurka, z rana fajna pogoda, a teraz znów szaro i ponuro.

Ja w astrze 1.6 nie zejdę niżej niż 8,5-9l przy dojazdach do pracy. Trzeba góry i doliny pokonać. W trasie 120-130kmh to koło 7- 7.5 się zakręci. Na podwórku jest też druga astra 1,7 w dieslu to 6,8-7l przy jeździe wokół komina. W trasie i 5,5 osiągalne. 

Opublikowano
8 minut temu, Drewnopoulos napisał:

nie martw się, mnie też żadna nie chciała, nawet gdy siwy jeszcze nie byłem, tym bardziej teraz. w jakim wieku wyłysiałeś?. wiesz, do mojego taty babcia zawsze powtarzała żeń się zanim ci włosy wypadną jak dziadkowi i tata szybko ożenił się z mamą a włosy mu nie wypadły. ja mam trochę zakola, ale bardzo małe, i w takim tempie może za 20 lat będę łysy. próbuj myć szamponem z pokrzywy, dużo śpij i nie denerwuj się może odrosną. dziadek za moją sugestią zaczął  używać szamponu i ma taki meszek teraz. zobaczymy co to będzie.

Po kurzym gownu pięknie się włosy zagęszczają i rosną, dwa razy w tygodniu wcierać i  założyć folie  bo pod folią lepiej jeszcze rosną 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v