Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Tyle razy cię prosili, po cholerę pchasz tutaj tą politykę, nie możesz iść do tematu o polityce??? 

Nie dość że tutaj, to jeszcze w rolnikach z Podlasia, to samo

To jest historia ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć. 

2 minuty temu, Strongman napisał:

O to to.

Jest taka opcja "ignoruj użytkownika" 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

To jest historia ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć. 

Trzeba nowy dział założyć o historii chłopstwa i dzisiejszych skutkach pańszczyzny, rozkułaczenia oraz innych ciekawostek. 

Opublikowano (edytowane)

@bratrolnikaBo to pokazałeś w swoim poprzednim poście? 

2 minuty temu, Leszy napisał:

Trzeba nowy dział założyć o historii chłopstwa i dzisiejszych skutkach pańszczyzny, rozkułaczenia oraz innych ciekawostek. 

Proponuję jeszcze żeby każdy z tutejszych "celebrytów" miał swój temat w którym można do niego wzdychać i go wychwalać 😂

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Jest taka opcja "ignoruj użytkownika" 

Daj spokój gregor jesteś ok, ale ostatnio to wszędzie to samo to ogłoszenia z olx w pogodzie a nie na allegro a to polityka w rolnikach no taki burdello bum bum się robi.

Edytowane przez Strongman
  • Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Proponuję jeszcze żeby każdy z tutejszych "celebrytów" miał swój temat w którym można do niego wzdychać i go wychwalać 😂

Serwery by nie wytrzymały. 

• Haha 2
Opublikowano

@Strongman tam chyba zdania w kwestii polityki nie zabierałem to nie do mnie te pląsy. Tam tylko napisałem że zlikwidował bym takich kocmołuchów jak ci z plutycz. Ale według mnie to znamion polityki nie nosi. Każdy z tych wiecznie kupujących powinien założyć sobie temat i niech tam sobie bałagan robią. 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

I pewno znów liczysz na to że będę cię przepraszał???

Kulturalny człowiek by tak zrobił, ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć. Mi wystarczy świadomość że po raz już któryś zrobiłeś z siebie wiemy obydwaj kogo 🤷‍♂️

3 minuty temu, Leszy napisał:

Serwery by nie wytrzymały. 

A daj spokój, grunt że hajs z reklam by się zgadzał 😂 

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Tam tylko napisałem że zlikwidował bym takich kocmołuchów jak ci z plutycz

A to nie ładnie tak Gregor pisać publicznie, niech sobie ciągają te pożyczoną piłę twoja moja,ludziom lżej na duszy ze mają lepiej.

-2c a podobno pod Zamościem -12c

Opublikowano

@pawel885Ja jestem tu niewygodny bo mam odmienne zdanie od reszty i nie kultywuje tutejszych tradycji 

Przed chwilą, Strongman napisał:

A to nie ładnie tak Gregor pisać publicznie, niech sobie ciągają te pożyczoną piłę twoja moja,ludziom lżej na duszy ze mają lepiej.

-2c a podobno pod Zamościem -12c

Może masz i rację że to dla nich takie dowartościowanie jak na tą biedę się napatrza i myślą w duchu "o jak dobrze ze nie mam takiego bllota jak oni bo wodę spuściłem do somsiada złodzieja. O jo u mnie to bogactwo a tam to bida huehuehie" ale to nie tu, tam niech się tasują 

Opublikowano

u nas zimniej niz w suwalkach .... -3 i pochmurno,wiatru brak wiec nie ma zle,tym bardziej ze w domu siedze drugi dzien.

57 minut temu, Baks00 napisał:

No nie każdy nie każdy

ty waginosceptyk ?? czy widziales na zywo  ??😜

42 minuty temu, Leszy napisał:

u nas pansczyzne juz dawno zniesli tak ze 200 lat temu a zreszta my byli na panstwowym ,tam zawsze bylo lepiej.

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, gregor1284 napisał:

Kulturalny człowiek by tak zrobił, ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć. Mi wystarczy świadomość że po raz już któryś zrobiłeś z siebie wiemy obydwaj kogo 🤷‍♂️😂 

Powiadasz że się osmieszylem??? Z Hubcia ściągasz??? 

Co chwilę tutaj robisz jakieś wcinki o polityce, nie raz cię tu prosili żebyś tego nie robił, jest specjalny temat do tego, ale nie. W dodatku te śmieszne gadanie "ja wiem, ale wam nie powiem" i za tydzień piszesz "o, i jest tak jak wiedziałem że będzie", tylko nikt nie wie jaką przepowiednie miałeś 

Jest w tym temacie syf, bo każdy pisze o wszystkim, ale akurat polityka ma swój oddzielny temat, a widzę że wielu ma jej dość, nie tylko ja

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 6
Opublikowano

Czemu miałbym się wzorować na nim? Ty mnie widzisz a sprawdź sobie kolego kiedy Ty ostatnio pisałeś o pogodzie a nie co ulepiłes w garażu, co brat kupił, co u sąsiadów, czy o tym że podprowadziłeś akumulatory z pracy, co zrobił jakiś kolega na złomie itp. Przeczytaj tytuł tego tematu i zastanów się. Potem jeszcze raz się zastanów i jeszcze raz, aż do skutku. Tu są poruszane wszystkie możliwe tematy tak jak w każdym temacie tego forum. W cenach nawozów polityka, w rolnikach polityka, w cenach mleka polityka, ten temat polityki nam na każdym kroku i tego nie ominiesz. Każdy z nas martwi się co go czeka jutro czy pojutrze. Jeśli kolega hf czy którys inny z użytkowników  o coś zapyta to odpowiadam, bo tego wymaga kulturalne zachowanie (i tu napisać Ci kolejny raz "ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć?"). filujesz na mnie i póki co bez żadnych skutków, chyba masz taką wewnętrzną potrzebę to zasygnalizuj komuś co tu się dzieje. Upatrzyłeś sobie mnie na swój cel i pijesz do mnie, ale masz prawo tak jak każdy z tu obecnych. Mnie nie interesuje wiele tego co tu piszesz ale po prostu to ignoruje. Może Ty te forum to z jakimś forum zapryszczalych nastolatek pomyliłeś? 

Wejdź do tego tematu o polityce i przeczytaj kilka stron, tam jest taki sam bajzel jak tu. Mało o polityce ale dużo ciśnięcia głównie dwóm użytkownikom. Co mi się nie podoba i tam ostatnio mało zaglądam a jak Tobie nie podoba się to co tu się dzieje to może zastosuj tą samą metodę? O nie nie weźmiesz ze mnie przykładu i mojej dobrej rady też nie weźmiesz do siebie? A to pech, jak ja będę teraz z tym żył 😴

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v