Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Albo taki co jak wypił dwa piwa to mu się nieśmiertelność załączała, i największego na całej imprezie chciał zabijać, z reguły dostawał bombę i padał pod ścianą, a cała reszta co go bronić chciała potem poobijana chodziła

albo sp***dalać musiała 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Zapytajta @bratrolnika jakie u nas wichury bywały. Aż żonę musiał wziąść z mojej parafii żeby mugl się pobawić😁😁

Oj bywały, ja akurat tylko raz tam u was dostałem, akurat w niedzielę, a w poniedziałek do USC mieliśmy iść, z pizdą pod okiem poszedłem

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

I trzeba otworzyć drugie piwo. 

Weta jeszcze niema, pewnie przyjedzie o północy. 

Urodziny po uju 

A no tak. Wszystkiego najlepszego 😁

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Albo taki co jak wypił dwa piwa to mu się nieśmiertelność załączała, i największego na całej imprezie chciał zabijać, z reguły dostawał bombę i padał pod ścianą, a cała reszta co go bronić chciała potem poobijana chodziła

O to to.👍

Nie powiem bo czasami też się było panem imprezy głównie dlatego że i na tej imprezie był chłopak kuzynki (2.12m przy 131 kg wagi)Raz widziałem jak ochroniarz mu dwa razy rypnal no i potem,, BANC ''trafił raz.....

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Uwazaj, Akoo też do Daniela fikal, i już go nie ma tutaj

ten akoo to nie ten co pisał pod zdjęciami że c330 zrobi to samo co ciągnikiem zachodnim 4x4 i że starymi maszynami UG zrobi to samo co nowymi pługami i agregatami ?

Edytowane przez Uziu92
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

zmiana zmianą, co innego foch za jakąś pierdołę i obraza na cały świat.

Jak coś do mnie to ja nikomu nic nie zrobiłem, ani nie ubliżyłem. 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Urodziny po uju 

Dobrze kojarzę że Ty tylko rok ode mnie młodszy?

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Urodziny po uju 

wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych już urodzin!

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Jak coś do mnie to ja nikomu nic nie zrobiłem, ani nie ubliżyłem. 

Nie, ale zobacz ile było przypadków że ktoś konto usunął bo ktoś mu coś napisał niewygodnego, obraza była ogromna, a za kilka dni wraca i znów pisze te same pierdoły.

Co innego jak ktoś bana wyrwał i koniecznie chciał wrócić.

Opublikowano

ten akoo to nie ten co pisał pod zdjęciami że c330 zrobi to samo co ciągnikiem zachodnim 4x4 i że maszynami UG zrobi to samo co nowymi pługami i agregatami ?

ten. usunął konto po tym jak z alkoholem przesadził i za dużo pisać na af zaczął, 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Urodziny po uju 

To najlepszego panie kolego, twoje zdrowie!!!!

2 minuty temu, jarecki napisał:

albo sp***dalać musiała 

Nas z reguły dużo jeździło, to zawsze jakieś plecy były, ale wiadomo: i Herkules d*pa kiedy ludzi kupa

ten akoo to nie ten co pisał pod zdjęciami że c330 zrobi to samo co ciągnikiem zachodnim 4x4 i że maszynami UG zrobi to samo co nowymi pługami i agregatami ?

Tak, ten co go w betoniarce kołysali

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Uziu92 napisał:

Nie, ale zobacz ile było przypadków że ktoś konto usunął bo ktoś mu coś napisał niewygodnego, obraza była ogromna, a za kilka dni wraca i znów pisze te same pierdoły.

Co innego jak ktoś bana wyrwał i koniecznie chciał wrócić.

No on to ze wstydu chyba 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Kiedyś na to taka użytkowniczka Ansja, wcześniej pod innym nickiem. Pewnie @zycietoniejebajka1 będzie pamiętał z bo mu nieźle za skórę zaszła, i kilku innym też. 

Wymogła na kimś wyżej z forum wymianę nicki, wcześniej miała imię+nazwisko, bo podobno ona pracuje w rządzie, w państwowej instytucji, i nie chce żeby wszyscy znali jej nazwisko. 

co się potem okazało ta posada w rządzie to było bycie radną na jakimś zadupiu na podkarpaciu

Ty taki trochę podobny, nick chcesz zmieniać, dużo gadasz że coś o polityce wiesz, może wy się znacie???

Tamten to był GREGO , ale jazdy były niezłe wtedy 🤣🤣 to trzeba przyznać ...ona i psychologiem była i urzędniczka a n końcu się okazało że była fryzjerem . Ale weź ten nick wykropkuj , bo aż strach go wypowiadać 🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano

a ja tam lubiłem jak pisała.      przynajmniej jedna z nielicznych tu kobiet.

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

ten. usunął konto po tym jak z alkoholem przesadził i za dużo pisać na af zaczął, 

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

To najlepszego panie kolego, twoje zdrowie!!!!

Nas z reguły dużo jeździło, to zawsze jakieś plecy były, ale wiadomo: i Herkules d*pa kiedy ludzi kupa

Tak, ten co go w betoniarce kołysali

Mi najbardziej wpadł w oczy jego wpis jak pewien użytkownik kupił nowego case i chciał sprzedać starego zetora, to ten napisał żeby sprzedał tego case a zetorem jezdził :D Chłop minął się z powołaniem, zrobiłby karierę w doradztwie rolniczym.

Opublikowano
2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Tamten to był GREGO , ale jazdy były niezłe wtedy 🤣🤣 to trzeba przyznać ...ona i psychologiem była i urzędniczka a n końcu się okazało że była fryzjerem . Ale weź ten nick wykropkuj , bo aż strach go wypowiadać 🤣🤣🤣

A to ona tyż gnidzie moderatorowi spod Środy Wielkopolskiej za skórę nie zalazła?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ta też dobra była, pisała jakie to chłopaki zboczeńce, co to do niej nie piszą, a sama wstawiała zdjęcia marchwi w kształcie dildosa, lub jak kto woli kutasa z jajcami.

Edytowane przez Uziu92
  • Haha 2
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v