Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale z Was tępe dzidy. Nieuleczalna choroba dziecka to tragedia przede wszystkim tego dziecka... Ja tam mirro mam inne odczucia. Amerykańców niewiele dziwi. Za to szacunek jaki sobie tym zmarnowaliśmy - bezcenny...

Przy czym ogarnięcie polegało na przemianowaniu...

Opublikowano
45 minut temu, Denwer napisał:

Tylko  ludzie  źli  życzą  innym  źle.

a co byś Panu Tuskowi życzył??🤔

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

a co byś Panu Tuskowi życzył??🤔

Wszystkiego  dobrego  dużo  zdrowia   szczęścia  pomyślności  i  wiele  radość   oraz  aby  Matka  Boża  miała nad  nim  opiekę. 

Opublikowano
45 minut temu, Kallina86 napisał:

Czescy dziennikarze zapytali o sprawę również polskie Ministerstwo Zdrowia. W odpowiedzi resort wyjaśnił, że  termin "wariant czeski" został użyty przez ministra jako nazwa medialna wariantu SARS-CoV-2 z mutacjami w strukturze białka S.

To przecież mogą się tłumaczyć że Pan Minister popełnił był "czeski błąd"':lol:

32 minuty temu, DTaras napisał:

Ja tam mirro mam inne odczucia. Amerykańców niewiele dziwi.

Powiedzieli że są zdziwieni, bo co mieli powiedzieć. Żeby się nasi "jebnęli w łeb łopatą i zastanowili co wysyłają"'. Przecież takiemmu sojusznikowi to strach dać co tajnego do łapy, bo zgubi albo nawet po kilku latach odda komu innemu. Nawet jakby to były kwity na niego samego.:lol:

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

Wszystkiego  dobrego  dużo  zdrowia   szczęścia  pomyślności  i  wiele  radość   oraz  aby  Matka  Boża  miała nad  nim  opiekę. 

A co byś życzył śmieciowi który tu szczuł na niego i jego rodzinę? 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

To  poco  go  wpuszczasz  bo  nie  rozumiem  tego ??

Przecież  to  zwyczajna  obłuda

Bo mam miłosierdzie i wpuszczam żebraka 🤣 dam mu 20zł to przecież nie zbiednieje 🤣 to tyle co butelka byle jakiej wódki 🤣

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, ogarek napisał:

A co byś życzył śmieciowi który tu szczuł na niego i jego rodzinę? 🤔

Życzę  tobie  przede  wszystkim  tego  abyś  nie  zatracił  się  w swojej  nienawiści.

@pafnucy   z czego  tak  się  cieszysz  ??

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Wróci ci dobro jak kiedyś wioskowym kapusiom co musieli się wyprowadzać jak komuna upadła bo ludzie rwali się aby się odwdzięczać 😋

Opublikowano

Cały świat znajduje się obecnie w środku pandemii koronawirusa SARS-CoV-2, który do tej pory zainfekował prawie 100 mln ludzi i przyczynił się do śmierci prawie 2 mln. Jakby tego było mało, naukowcy są zdania, że Azja może wkrótce stanąć w obliczu kolejnego zagrożenia wirusowego o znacznie wyższej śmiertelności. Chodzi o wirusa Nipah, który po raz pierwszy został rozpoznany w 1999 roku i od 20 lat występuje w małych ogniskach epidemicznych. Dlaczego naukowcy zwrócili na niego uwagę?

Wirus Nipah krąży po Azji i Australii od 20 lat. Co roku pojawiają się niewielkie ogniska zakażenia

Śmiertelność z powodu zakażenia tym wirusem sięga nawet 75 proc.

Naukowcy wskazują, że największym zagrożeniem jest okres inkubacji wirusa, który może wynosić nawet 45 dni, co pozwala na niezwykle długi czas przenoszenia .

https://www.medonet.pl/zdrowie,wirus-nipah-moze-byc-kolejnym-powaznym-zagrozeniem-o-potencjale-epidemicznym,artykul,79890424.html

Dlatego potrzebne są  zimy w Polsce do -  30 stopni . 

Opublikowano
15 godzin temu, hubertuss napisał:

Propaganda pisu polega na tym by straszyć i mówić, że u innych gorzej. Oni do czego się nie dotkną to spieprzą.

No faktycznie PO umiała się Adamowicza pozbyć po cichu i jeszcze teraz kr,uczą że zach był 😜

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, pafnucy napisał:

sam panikę siejesz

A  pan  planuje   się   zaszczepić   czy  nie    że  tak  zapytam

5 minut temu, henio2 napisał:

No faktycznie PO umiała się Adamowicza pozbyć po cichu i jeszcze teraz kr,uczą że zach był 😜

pewnie  jeszcze  spisek  🤔

Opublikowano
6 minut temu, henio2 napisał:

i stał się męczennikiem, patrzcie co się dzieje, teraz marksa wynoszą na piedestały, za chwila będzie lenin, stalin, i "wujek adolf

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Średnio ci to wychodzi

Tak  wiem  ale  staram  się  każdego  dnia   być  lepszym   człowiekiem ;)

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, galan99 napisał:

Dlatego potrzebne są  zimy w Polsce do -  30 stopni . 

A za Tuska to choć zimy jeszce bywały, a za PiS to nawet zimy porządnej ni ma.:lol:

10 minut temu, Denwer napisał:

Tak  wiem  ale  staram  się  każdego  dnia   być  lepszym   człowiekiem ;)

A daj spokój. Świat nie jest  jeszcze gotowy na taki armagedon.:lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v