Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Trochę inaczej to było, "ciało puszczone raz, puszcza się cały czas".

Dzięki Bogu że tak jest, inaczej cały urok studiowania diabli by wzięli.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano
galan99 napisał:

Jak pierwszego wpisu nie rozumiesz to nie będę wyjaśniał szkoda mi czasu . Paliwa już tylko dotknąć jak będą po 6 zeta bo są już 5, 75 zł .

Może ja nie rozumiem a może to Ty właśnie. Poprosiłem tylko abyś wyjawił tajemniczą definicję wojownika.

Akedmik sodomnia? Życie.. wraz z praktycznym przygotowaniem. Tera się narażę - krówki na chwilę obecną najlepiej robią na Ukrainie.

Opublikowano
50 minut temu, DTaras napisał:

Tera się narażę - krówki na chwilę obecną najlepiej robią na Ukrainie.

No właśnie się nie narazisz, bo masz rację. Te są najlepsze.

3 godziny temu, agromatik napisał:

akademik w weekendzie to była sodoma i gomora a w poniedziałek łeb bolał😀

Jaka Sodoma, jaka Gomora. Było cacy.😂 

55 minut temu, DTaras napisał:

Poprosiłem tylko abyś wyjawił tajemniczą definicję wojownika.

Jak wojownik na wielbłądzie to pewnie Beduin.😂

45 minut temu, Ulman napisał:

@galan99 nie rozumie poglądów które ma,  

A po co ma je rozumieć skoro są jego? Niech się inni męczą.😂

Opublikowano
Dnia 23.07.2021 o 09:00, DTaras napisał:

Roman - kto oprócz Czarnka promuje seksualizowanie, cnoty niewieście i LGBT?

nie odpowiem ci bo nie mam czasu na wiadomości  wiem tylko ze jest olimpiada 

Dnia 23.07.2021 o 09:00, DTaras napisał:

a wołowinę się przerzucasz? Wieprzowina Ci zbrzydła? Nawet nie wiedziałem, że jest xc80. Czas oczekiwania w normie jak nie bierzesz golasa ze stocku. Tylko co to za interes przy obecnej cenie ojro? Nie czekasz na Izere?

czemu wołowina nie rozumiem ?  po co mi izera ?  grudniu była troszkę powyżej 4 zł 

Opublikowano
11 godzin temu, Ulman napisał:

@galan99 nie rozumie poglądów które ma,  wiec nie wytłumaczy.  Przerabiałem to z nim wielokrotnie.

Jak nie można zrozumieć przekazu w czym taki problem jeśli ludzie mają podsunięte wszystko pod to są totalne cioty .

Jak wrócą do wielbłądów to będą musieli stać się wojownikami jak ich dziady by Przetrwać .

Opublikowano

arabia saudyjska sobie już poradzi , to nieten kraj co 20 lat temu który zył tylko ze sprzedaży ropy i gazu , a nawet lepiej dla swiata bedzie bez szejków i ich petrodolarów 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Jak wrócą do wielbłądów to będą musieli stać się wojownikami jak ich dziady by Przetrwać .

Z kim będą walczyć na tych wielbłądach? i jak? Z czołgami Abrams przypną pod brzuchem wielbłąda rakiety przeciw czołgowe?Z F-35 po bokach wielbłąda rakiety przeciwlotnicze?

Opublikowano

no w australii-to ojczyzna wielbladow😛, przywiezli do transportu i sie troche wymknely spod kontroli a ze mnoaza sie jak szalone a nie maja wrogow wiec trzeba wybic-zanim zniszcza wszystko w kolosiebie-wypisz wymaluj jak czlowiek..

kurna,dopiero skonczylem sianokosy-czlowiek sie starzej, dawniej o tej porze to drugi pokos szedl a teraz nawet nie kosze bo nie ma co i po co.....

a jutro moze zniwa zaczne jak pogoda pozwoli. 

Opublikowano
30 minut temu, witejus napisał:

Z kim będą walczyć na tych wielbłądach? i jak? Z czołgami Abrams przypną pod brzuchem wielbłąda rakiety przeciw czołgowe?Z F-35 po bokach wielbłąda rakiety przeciwlotnicze?

Arabia Saudyjska dysponuje trzema rodzajami sił zbrojnych: siłami lądowymi, marynarką wojenną oraz siłami powietrznymi. Wojska saudyjskie liczą 480 tys. żołnierzy zawodowych. Według rankingu Global Firepower (2021) saudyjskie siły zbrojne stanowią 17 siłę militarną na świecie, z rocznym budżetem na cele obronne w wysokości 48,5 mld dolarów 

Opublikowano
28 minut temu, agromatik napisał:

że takiego wielbłąda można użyć do koszenia trawnika

Ostatni Irak. Otwierasz kontener logistyczny i zastanawiasz się co za debil przysłał Ci kosiarkę do trawy.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v