Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał:

roman zapytaj matki skad czerpala prawdziwe informacje z komunistycznego polskiego radia czy z glosu ameryki lub wolnej europy ???

co ma piernik do wiatraków ?

41 minut temu, Ulman napisał:

To widać, to słychać…

O czym to świadczy?  Czeskie media opanowane przez superbogatych przedsiębiorców okazują się czymś o wiele gorszym, niż gdy były w rękach zagranicznych  mówi dyrektor New York University w Pradze, politolog Jirzí Pehe.  Czescy oligarchowie mają bowiem swoje polityczne i handlowe interesy, a to jest niestety widoczne w ich mediach  dodaje. Jego zdaniem różnorodność i jakość mediów w Czechach wyraźnie się obniżyły.

🤣jak ci lewica napisze ześ głupi to w to uwierzysz ?  te interesy widać po ich rozwoju i korupcji

masz swoje zdanie ? 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

ak tak jednym nie wiele brakowało do bankructwa konstytucyjnego dlatego 200mld offe 400mld ze sprzedaży majątku polskiego 

https://www.prawo.pl/podatki/rzad-zawiesza-50-proc-prog-ostroznosciowy,11884.html

jak to pisałeś jeden zero 🤣

no dobra
1:1
nie wiem jak Tobie ale mi zwisa kto w tym rankingu wygra jakimiś ułamkami punktów bo zbyt wielkiej różnicy nie widzę miedzy jednymi i drugimi
nawet tak samo się wzajem nienawidzą
przynajmniej na pokaz

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

Właśnie dużo ma wspólnego to co Jacuś napisał ale jak widac todla ciebie za trudne żeby analogię załapać.

Co ty o tej lewicy bredzisz? Chcesz zejść z tematu bo się wkopałeś i jak zwykle na gamonia wyszedłeś 

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

no dobra
1:1
nie wiem jak Tobie ale mi zwisa kto w tym rankingu wygra jakimiś ułamkami punktów bo zbyt wielkiej różnicy nie widzę miedzy jednymi i drugimi
nawet tak samo się wzajem nienawidzą
przynajmniej na pokaz

dokładnie .pozdrawiam 

2 minuty temu, Ulman napisał:

Właśnie dużo ma wspólnego to co Jacuś napisał ale jak widac todla ciebie za trudne żeby analogię załapać.

mnie ruskiego nie uczyli tylko ciebie i jacka 

• Thanks 1
Opublikowano

Jak odnieść się do tej sytuacji z komuchami .

Kukiz odpala prawdziwą BOMBĘ! Żarty się skończyły! Ujawnił listę tajnych współpracowników i działaczy PZPR z PO i Nowoczesnej! 

https://wlocie.pl/wiadomosci/kukiz-odpala-prawdziwa-bombe-zarty-sie-skonczyly-ujawnil-liste-tajnych-wspolpracownikow-i-dzialaczy-pzpr-z-po-i-nowoczesnej/?swcfpc=1&fbclid=IwAR1o5mN3ntuHJGcUXRGKDIMq0Qpz7SBExti3vAEU8tf_r_kPuc85qg6O_FA

KUKIZDZIALACZE.jpg

Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał:

Kukiz odpala prawdziwą BOMBĘ! Żarty się skończyły! Ujawnił listę tajnych współpracowników i działaczy PZPR z PO i Nowoczesnej! 

https://wlocie.pl/wiadomosci/kukiz-odpala-prawdziwa-bombe-zarty-sie-skonczyly-ujawnil-liste-tajnych-wspolpracownikow-i-dzialaczy-pzpr-z-po-i-nowoczesnej/?swcfpc=1&fbclid=IwAR1o5mN3ntuHJGcUXRGKDIMq0Qpz7SBExti3vAEU8tf_r_kPuc85qg6O_FA

KUKIZDZIALACZE.jpg

Bomba?🤔 raczej kapiszon. 😩

3 minuty temu, galan99 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „DEMOTYWATORY.PL "Matematyka nie jest potrzebna, historia na nic się nie przyda, geografia zbędna, na książki szkoda czasu, a myślenie mę™czy i frustruje. Coraz większa część społeczeństwa nie rozumie świata w którym żyje. I dlatego właśnie pozwala, aby rządzili nimi cyniczni cwaniacy, oszuści i złodzieje" -James Woods”

To pasuje do elektoratu PISuaru jak ujulał. 😁

Opublikowano

No ale co z tego? Co ci oni robią i w czym przeszkadzają? Jak na razie to wrzucasz utarte slogany z których nic nie wynika i których zapewne sam nie rozumiesz bo tak jak wkleiłeś poniżej 

10 minut temu, galan99 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „DEMOTYWATORY.PL "Matematyka nie jest potrzebna, historia na nic się nie przyda, geografia zbędna, na książki szkoda czasu, a myślenie mę™czy i frustruje. Coraz większa część społeczeństwa nie rozumie świata w którym żyje. I dlatego właśnie pozwala, aby rządzili nimi cyniczni cwaniacy, oszuści i złodzieje" -James Woods”

Reasumując - większość społeczeństwa jest po prostu głupia tak jak od zawsze twierdziłem

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

KUKIZDZIALACZE.jpg

Tych to ja od dawna znam , trzeba by jeszcze dalej sięgnąć do rodzin posłów PO , PSL czy Nowośmiesznej  tam to są życiorysy .

Opublikowano (edytowane)

che, nie trzeba było długo
pisałem wczesniej
obecnie najbezpieczniej mieć rodowód - "matka zakonnica a ojciec nieznany :P
kopanie sie w rodowody jest najpodlejszym przejawem nikczemności ludzkiej
kwestia skrupulatności i do małpy się dokopie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

Nie to że znane z kilku lat tylko dalej działają w polityce i te poglądy dalej są [przekazywane .

I ci wszyscy czekali na takiego Ministra Edukacji jak Pan Czarnek. On teraz legitymizuje ich podejście do nauki i wiedzy. Zamiast tego zaproponuje im czary.:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Jakoś Lisa Olejnik czy Kraśki nie stwierdziłem w Trybunale Konstytucyjnym. Za to prokuratora Piotrowicza i owszem.:lol:

Zacięła się ci płyta z tym Piotrowiczem , zaczyna to być a nawet jest nudne .

Opublikowano

Człowieku, wyciągasz gości którzy nie maja wpływu na ustrój tego kraju kiedy o sprawach ważnych decydują zdeklarowane komuchy. Tolerujesz to i to Ci odpowiada i nie przeszkadza. Miej trochę przyzwoitości i zrozum że to tacy jak Piotrowicz stanowią sprawy ważne. Mogę nie oglądać Lisa ani Olejnik ale TK odpierdala jajca ustrojowe i jeszcze się z tego śmieje.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Zacięła się ci płyta z tym Piotrowiczem , zaczyna to być a nawet jest nudne .

Hehe, z braku argumentów włącza się tekst  "zacięła się płyta" 🤣

10 minut temu, mirro napisał:

Jakoś Lisa Olejnik czy Kraśki nie stwierdziłem w Trybunale Konstytucyjnym. Za to prokuratora Piotrowicza i owszem.:lol:

Ale on nie jest komuchem bo należy do PIS. Widać że miliardy wydane na TVPis i mamienie ciemnoty działają doskonale i inwestycja się zwraca. Komuchy i Niemcy, resortowe dzieci, elity 3RP, ruscy, zły Tusk , wilcze oczy  itp , wyresowano lud jak się patrzy. Tak jak @galan99 słusznie napisał lud wybiera głupków i oszustów bo sam ciemny jako tabaka w rogu i nic mądrego nie wymysli bo mysleniem nieskalany łyka propagandę bezrefleksyjnie 

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał:

Człowieku, wyciągasz gości którzy nie maja wpływu na ustrój tego kraju kiedy o sprawach ważnych decydują zdeklarowane komuchy. Tolerujesz to i to Ci odpowiada i nie przeszkadza. Miej trochę przyzwoitości i zrozum że to tacy jak Piotrowicz stanowią sprawy ważne. Mogę nie oglądać Lisa ani Olejnik ale TK odpierdala jajca ustrojowe i jeszcze się z tego śmieje.

Brednie piszesz , powiem krótko tych co bronisz a robisz to po przez atak na Piotrowicza to 4 władza oni kreują politykę maja wpływ na np. młodzież a nie Piotrowicz którego w mediach nie widzę . Czep się komunistów z TSUE na pewno cię poprę .

16 minut temu, Ulman napisał:

Hehe, z braku argumentów włącza się tekst  "zacięła się płyta" 🤣

Ale on nie jest komuchem bo należy do PIS. Widać że miliardy wydane na TVPis i mamienie ciemnoty działają doskonale i inwestycja się zwraca. Komuchy i Niemcy, resortowe dzieci, elity 3RP, ruscy, zły Tusk , wilcze oczy  itp , wyresowano lud jak się patrzy. Tak jak @galan99 słusznie napisał lud wybiera głupków i oszustów bo sam ciemny jako tabaka w rogu i nic mądrego nie wymysli bo mysleniem nieskalany łyka propagandę bezrefleksyjnie 

Ty już dawno łyknąłeś propagandę Gazety Wyborczej .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v