Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I dobrze robi tylko nie widzieć czemu ktoś u niego pracuje i firma sie rozwija.  Za to mały to kasy pracownikom napcha w kieszenie że nie wiedzą co z nia robić😁

Opublikowano
26 minut temu, Denwer napisał:

204914418_343639473792359_58272009871770

To nic dobrego k**wa pała 80 i po garbie napierdalać tych pojebańców .

Ta cała Europa zatraciła wartości jakie posiadała na rzecz debili co chcą rozpieprzyć jak Soros jemu to można przypisać .

Żydy maczają w tym palce ale jeszcze będziesz Europo płakać i prosić BOGA  ratuj .

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko ja mam takie jak na foto, a sąsiad jak paznokcie u rąk. 

Snapchat-1050460576.jpg

Snapchat-394448291.jpg

Brawo masz ładny towar ja pracuje na roli od małego i wiem co to znaczy wyprodukować piękne truskawki , ceny na skupach nigdy nie zadawalały tylko teraz dobrze można na giełdzie sprzedać bo konsumpcja jest . Miałem swego czasu 0,1 ha truskawek cena była na skupie 80 gr , miałem malinę cena na skupie 1, 20 zł , pewnie pamiętasz takie ceny , u mnie na bazarku cena truskawek 5 , 6 zł za kg i przy tej pogodzie taniej raczej nie będzie .

PS. Co stosujesz zamiast Dursbanu bo pisałem na Agrofoto truskawki ale nikt nie odpowiedział chyba ze strachu ?

3 minuty temu, galan99 napisał:

To nic dobrego k**wa pała 80 i po garbie napierdalać tych pojebańców .

Ta cała Europa zatraciła wartości jakie posiadała na rzecz debili co chcą rozpieprzyć jak Soros jemu to można przypisać .

Żydy maczają w tym palce ale jeszcze będziesz Europo płakać i prosić BOGA  ratuj .

Trudno będzie wrócić do dawnych korzeni bo mamy czas pokoju w Europie . Moda na LGBT też minie niech się wyszaleją bo co mają robić lepsze to od wojny .

Opublikowano

W tym rzecz że to dziwactwo doprowadzi do wojny szybko bo jako stary kontynent będzie podbijany przez te Państwa co były dawniej koloniami .

Osłabi to na tyle Europę przeludnionym świecie że doprowadzi do  Religijnej wojny .

Opublikowano

Widzę znowu wątek owocowy w tym temacie  to zapytam @mirro jak tam ciornaja smorodzina. Już ceny znane?

Agrest za***iste 0,4zł.

Opublikowano
25 minut temu, galan99 napisał:

W tym rzecz że to dziwactwo doprowadzi do wojny szybko bo jako stary kontynent będzie podbijany przez te Państwa co były dawniej koloniami .

Osłabi to na tyle Europę przeludnionym świecie że doprowadzi do  Religijnej wojny .

Europę trzeba docenić za to że od czasów zimnej wojny jest pokój ale ludzie nie umieją tego docenić , na te ówczesne dewiacje nie ma co patrzeć trzeba robić swoje i nie oglądać się na boki i za siebie , zawiść ludzka jest ogromna widać to w dzisiejszej polityce , kasa kasa i jeszcze raz kasa .

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, witejus napisał:

ty konserwatysta podobno prawdziwy ,wielbiący Korwina lekceważysz zagrożenie i pociskasz pierdoły o zgwałceniu i zjedzeniu ? ogarnij się człowieku

Zagrożenie jest głównie w słabych umysłach. Pedalstwo zawsze było jest i będzie i nigdy w dziejach świata nie spowodowało żadnej rewolucji i teraz też nie spowoduje.

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Pedalstwo zawsze było jest i będzie i nigdy w dziejach świata nie spowodowało żadnej rewolucji i teraz też nie spowoduje.

te stada kolorowych błaznów na ulicach to tylko zasłona dla znacznie poważniejszych i groźnych rzeczy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

PS. Co stosujesz zamiast Dursbanu bo pisałem na Agrofoto truskawki ale nikt nie odpowiedział chyba ze strachu. 

Klozer+Carbogen, około 1000zl na ha wychodzi. 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Witejus sra żarem, że mu tęczowi dzieci pobiorą i wychowają...

moje już wychowane,i tęczowi im nie groźni , mają podobne zdanie na ten temat.Martw się o swoje o ile je masz

Opublikowano

Ale jaja.

Biskup Sławoj Głódź został sołtysem🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Mia 100% głosów przy frekwencji 9 osób🤣🤣🤣

Opublikowano

a no "między wójtem a plebanem" w Jego przypadku rzeczywiście ....co najwyżej - jaja :ph34r:

do czego to doszło i co z tej Polski się porobiło?
Oczywiście ani dla exbiskupa to żadna nobilitacja ale i wyborcom to za dobrej ... za dobrze nie świadczy.

że też mi przyszło dożyć takich czasów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v