Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

ale tam nie brakło szczepionek dla lekarzy i pielęgniarek czy brakło 

A czy to ważne czy brakło czy nie ?? Nie wiem, jestem z okolicy Sochaczewa ale nikt o tym nie mówi. Wepchali się w kolejkę i tyle ;) Pani starosta w grupie 60-70 to normalnie by gdzieś co najmniej do czerwca-lipca poczekała, a tak 1 stycznia tego roku wpakowała się poza kolejką ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

udajesz głupa jak zawsze dopisz zero albo 2 teraz rozmawiają brakło szczepionek do lekarzy i pielęgniarek bo były wyliczone do personelu ale ciebie miler w szpitalu uleczy albo jada pogłaska po ręce 

Twierdzisz że zaszczepili 200 lub nawet 2000 celebrytów i aktorów poza kolejnościa . Skad masz takie info? Daj jakiś link

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

właśnie ...  ciekawe czy ktoś w łapkę za to dostał tak za darmo bez kolejki 

Tego w Opatowie w*jebali z PiS-u, pani starosta w Sochaczewie nie poniosła do tej pory jakichkolwiek konsekwencji.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Twierdzisz że zaszczepili 200 lub nawet 2000 celebrytów i aktorów poza kolejnościa . Skad masz takie info? Daj jakiś link

to brat cioci Merkel nie pisał nic o tym 7.gif ? 

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

no jasne nic się nie stało tylko brakło dla tych co leczą właśnie tych chorych jak na wojskowego mądre słowa 

k**wa, jakbym się tak długo zastanawiał co było wczoraj ,to następnego dnia straciłbym dużo więcej ludzi. Stało się, na wojnie gina i żołnierze i cywile i lekarze. 

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem , ciebie pytam. W TVPis mówia już drugi tydzieńo 20 co sie w kolejkę wbili a nie o 200 czy 2000 osób. Może oni o tym nie wiedzą? 

A tak na serio. Zakładam że jesteś mniej więcej  normalny i wiesz co piszesz. Skąd info o 200 a nawet 2000 osób zaszczepionych poza kolejnością? Chyba tego nie wymysliłeś?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
15 minut temu, dysydent napisał:

ale który "bije..."?
Wałęsa czy Stonoga? bo do Obydwu pasuje

sprawa jest dla Ziobry śmierdząca bo jednak i Stonoga w wielu kwestiach ma rację jak chociażby nagonka na Jego rodzinę inspirowana przez władze a tego już zaprzeczyć się nie da jak i jawnie spreparowane a przy tym bardzo nieudolnie oskarżenia Go o jakąś pedofilię.
A że Wałęsa wykorzystuje ten "kwas" to i nie dziwota bo z obecną władzą to On się za bardzo nie lubi.

akurat w tej sprawie wszyscy śmierdzą bez wyjątku i za naszego życia na pewno nie zostanie ona właściwie naświetlona

jedni mają swoją "brzozę" a drudzy nomen omen "małego robaczka" osaczonego przez "układ" albo między "układami" wszak Stonogi problemy się zaczęły jak dopatrzył finansowanie pisowskich polityków z funduszy prywatnych i tutaj już nie wiadomo czy szantażem chciał własne machlojki ukryć czy takowych w ogole nie było a jest to tylko jeszcze jeden "preparat" tej naszej "wcale nie pokrętnej" władzy

To trzeba Danke zapytać. 🤣Lechu taki katolik niema słabszy ludzi do obrony.🤔

Opublikowano

Kura jak marecek się wypierał ze on to nie on a tera sam potwierdza że to on... Normalnie koziołek matołek..... 😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Gorzej jak te złe sądy dadzą wyrok nie po twojej myśli ;)  A po drugie nic nie zmieni tego, że jesteś konfiturą ;) 

2 minuty temu, henio2 napisał:

Podżeganie do zabujstwa to da poważne sprawy czas ukrucic bezkarność tego Pana

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Kura nieuku.... Wróć do szkoły kapusiu.. Jak tak napisałeś ten donos to oszcza takiego bo pomyślą, że nienormalny dzieciak i tyle 

Dobrze wiemy że nie napisałeś boś zwykły tchórz i tyle bo kanalia miałby twoje dane wtedy.... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

zabujstwa

do prokuratury też z takimi bykami napisałeś? 🧐

Opublikowano
4 minuty temu, henio2 napisał:

Jak dobrze zagra, to jeszcze rentę dostanie.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, henio2 napisał:

Na to nie ma żadnych paragrafów i nic nie grozi.  Jak cie prokuratura wezwała to moze na reedukację albo dostaniesz zarzut za kalanie języka ojczystego

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nikt nikogo nie ściga za jeden wpis który został usunięty przez administratora 😋

Zresztą był skierowany do partii jako takiej a nie konkretnej osoby... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Chyba  porządny  obywatel  trzeba   eliminować   takich  trolli  jak kanalia  

Wiesz że donosicielstwo wynosi się z domu. 

A to jest przypadłość dziedziczna zagorzałych komuchuchów. 

Opublikowano
9 minut temu, ogarek napisał:

Kura jak marecek się wypierał ze on to nie on a tera sam potwierdza że to on... Normalnie koziołek matołek..... 😂😂😂😂😂

chyba się  w  głowę uderzyłeś   w tej swojej  haupinie. Za głupi  jesteś  żeby  mnie  namierzyć  namierzyłeś   kogoś  innego,  Bogu  ducha  winną  osobę.   koziołku  matołku  😎

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Nie, najpierw to się wynosi pieniądze i telewizor.:lol:Przynajmniej tak twierdził sąsiad alkoholik. Donosi  potem, kiedy zostanie się na tym złapanym.

Opublikowano
13 minut temu, henio2 napisał:

Chłopie *ebnij się w ten pusty dzban i zacznij myśleć. 🤨

Idąc tym twoim tokiem myślenia to ponad połowę Polaków trzebaby zgłaszać do płokułatuły o podrzeganie. 

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

A to jest przypadłość dziedziczna zagorzałych komuchuchów. 

wiesz  to  z  własnego  doświadczenia  😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v