Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

może i tak.

Kuźwa 😯 odpowiedz niczym .

Opublikowano (edytowane)

o co ci chodzi? zastrzelisz mnie bo się zaszczepiłem?

nikomu nie każę.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

o co ci chodzi? zastrzelisz mnie bo się zaszczepiłem?

Ciekawa opcja 🤔 ale kto by tu zachwalał szczepienie przeciw samodzielnemu myśleniu. 😁🤪

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Coś musi w tym być, wywalając Gowina pozbywają się jednak członka.😂

Bielan to chyba nową partię zakłada, Republikańską, także Gowin i jego partia już są nie potrzebne. Będzie nowa jakość.

Co do "chińszczyzny", to zleca się fabrykom produkcję o określonych parametrach i gotowe. Ma być szajs, to będzie, ma być premium to też nie problem. Problem leży w specyfikacji zamówienia.

22 minuty temu, galan99 napisał:

@UlmanPogubuił się albo przespał coś PiS to lewica a  PO to jak partia ? .

Prawica Obywatelska :ph34r:.

Opublikowano

A co to twoje forum niedorozwoju umysłowy? 

won

Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

Przecież PiS się zdekomunizował. Pan Piotrowicz przykładem.😂

"To są bohaterowie którzy próbowali rozsadzić PZPR od środka"

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, dsbh napisał:

t.z.w. śpiochy 🤔 ?

Raczej szmatławce koniunkturalne, merdają ogonkiem temu kto właśnie koryto ma przed sobą.

Edytowane przez agromatik
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

PIS jest lewicą dla ciebie a dla mnie ADIDAS I PUMA to marka chińska  

PIS jest lewicą wbrew temu co ci wmówili. Twoje poglądy sa lewicowe mimo że uważasz sie za prawicowca. Elektorat PIS to nostalgicznie wspominający komunę , robotniczo chłopski prosocjalny elektorat. To ze chodzą do kościoła nie czyni z nich prawicy. Lewica nie jest laicka i antykościelna z definicji jak to próbuje wmówić propaganda. PIS to po prostu narodowi socjaliści.

2 godziny temu, galan99 napisał:

@UlmanPogubuił się albo przespał coś PiS to lewica a  PO to jak partia ? .

Nie pogubił sie tylko ma minimum wiedzy i uzywa rozumu. Poczytaj jakie poglądy  i programy są domeną lewicy i przy odrobinie wysiłku intelektualnego dojdziesz do wniosku że PIS , PO, PSLD to jednakowa lewica którą różnią niuanse.  Niestety nie uznasz tego za prawdę bo z telewizora mówia co innego a i cały swiat by ci sie zawalił  gdybyś swą tozsamość światopoglądową zaakceptował.   

Po głupkach niczego dobrego spodziewać się nie można Krystyna Pawłowicz zabrała głos przed kolejnym meczem Polaków. "Szwedzi nic nie lepsi od pozostałych złodziei" - Sport WP SportoweFakty

To mówi pani profesor , i sędzia TK w Polsce.  Patologia I Swołocz

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał:

Po głupkach niczego dobrego spodziewać się nie można Krystyna Pawłowicz zabrała głos przed kolejnym meczem Polaków. "Szwedzi nic nie lepsi od pozostałych złodziei" - Sport WP SportoweFakty

To mówi pani profesor , i sędzia TK w Polsce.  Patologia I Swołocz

Czy aby poziom kretynizmu wylewający się z usta tej Pani, nie powinien skłonić kogoś aby skierować ją na badania okresowe? Dołączyć Pana Terleckiego.😂

Opublikowano

Teraz oczekują wielkiego powrotu Tuska - tego łotra bo inaczej nie można nazwać . Czym różni się Jarosław od Tuska tylko tym ze jedni ludziom coś dali wszystkiego nie za***ali dla siebie jak to zrobił Tusk ze swoją ekipą NIE MA I NIE BĘDZIE PIENIĘDZY .

Tusk tez kłamał co innego obiecywał a co innego zrobił ale ludzie krótką mają pamieć co było ale marzy się powrót ekipy PO do koryta .

Tylko powiem że po złym panie jeszcze gorszy nastanie .

Nie liczcie że jak PO dojdzie do władzy że będzie lepiej będzie bida jak h*j .

• Like 1
Opublikowano

A co PO zrobi że taka straszliwa bieda nastanie? 

1 godzinę temu, mirro napisał:

Czy aby poziom kretynizmu wylewający się z usta tej Pani, nie powinien skłonić kogoś aby skierować ją na badania okresowe? Dołączyć Pana Terleckiego.😂

Jaki elektorat tacy wybrańcy. 

Opublikowano

Aby przebyć badania okresowe trzeba pierwej przejść wstępne... To samo z kontrolnymi. Wątpię aby to miało miejsce. Bo gdyby zrobiła choćby dla beki to byłby to bicz na własne dupsko...

Opublikowano (edytowane)

A co PO zrobi że taka straszliwa bieda nastanie? @Ulman

Jaja sobie robisz teraz Popaprańcy niech tylko pozabierają socjal , Dołożą podatkami dodatkowymi bo kasy będą potrzebować tym bardziej dla siebie .

Zaraz komornicy będą wyrzucać ludzi z domów jak to miało miejsce za PO i rolnikom też .

Wiele wymieniać trzeba by było sam wierz co było i jak było za Po .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Wiem co było i jak było i dlatego takie paranoiczne fobie wystraszonych i osaczonych propagandą mas mnie śmieszą do łez🤣  

Socjalu nikt nie zabierze, podatki będą podnosić wszyscy kolejni bo to jedna i ta sama swołocz. Stawianie PISu i niepokalanego Jarosława jako mesjasza a resztę jako siły zła jest wyrazem niedorozwoju intelektualnego, braku myslenia i skrajnej łatwowiernosci.

A z domów powinni wyrzucac jak dziad nie płaci i robi syf. Własność to świeta rzecz a teraz jest lewackie prawo do mieszkania na koszt właściciela bez opłat bo dzieci, bo nie ma gdzie mieszkać, bo pracy ni ma , bo ciezka sytuacja itd. Teraz dziad ma prawa wieksze jak właściciel i to jest patologia usankcjonowana przez władzę. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

To byś chciał tak jak jest w Stanach ludzie na ulicach spali w pudełkach żeby slamsy były nie zawsze wina człowieka że nie chce pracować  czy płacić podatki jak stacji człowiek pracę wszystko się wali .

O to cały wasz Tusk .

Tusk spokojnie patrzył na to jak umiera polski transport? Większość unijnych ministrów transportu zgodziła się na wdrożenie na terenie całej UE propozycji Francji oraz Komisji Europejskiej. Wszystko bowiem aby zlikwidować zasadę swobody usług w przypadku kierowców. Wprowadzone wkrótce mechanizmy drastycznie uderzą w polskie firmy transportowe. Jest to dramatyczna sytuacja.

W efekcie pomysłu władz Francji i KE polska branża transportowa, która w ostatnich latach zdobyła pozycję niekwestionowanego lidera w całej UE, czeka obecnie fala bankructw.

Polscy przedsiębiorcy zajmujący się tym sektorem rynku usług najzwyczajniej w świecie okazali się być zbyt dużą konkurencją dla firm z Niemiec i Francji. Teraz zostaną za to ukarani.

Tusk wyraził zgodę – transport w Polsce otrzymał cios .

Tak Tusk dba o Polskę . Nie tylko transport padł wiele innych padło ale cóż to NIE WINA TUSKA .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v